mw169al Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Zdravo. Mene pa zanima kako naj očistim originalni izpuh na yamahi tzr50. In katera čistilna sredstva lahko uporabljam. Hvala za vaše odgovore . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Zdravo. Mene pa zanima kako naj očistim originalni izpuh na yamahi tzr50. In katera čistilna sredstva lahko uporabljam. Hvala za vaše odgovore . A to mislš od zunej, tist pleh k se sveti ?? Probaj z wd 40 al pa polir pasta če bi rd da se šajna :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mw169al Objavljeno Julij 5, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2011 A to mislš od zunej, tist pleh k se sveti ?? Probaj z wd 40 al pa polir pasta če bi rd da se šajna :krneki: ne. mislim odznotraj. Veliko se je nabralo tisih saj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 ne. mislim odznotraj. Veliko se je nabralo tisih saj. Megico vrži not bajkr88, Izprijenec in mw169al 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Megico vrži not heh! ma polij z bencinom pa vuzgi! sam glej da ti nebo volne v dušilcu užgalo! :evilgrin: ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mw169al Objavljeno Julij 5, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2011 heh! ma polij z bencinom pa vuzgi! sam glej da ti nebo volne v dušilcu užgalo! :evilgrin: Pri 5-6 obratih mi začne trokirat ko je ogret. Ali so krive saje? Izprijenec in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Pri 5-6 obratih mi začne trokirat ko je ogret. Ali so krive saje? to je čist normalno! vsakemu zatrokira pri teh obratih! seveda pa do določene mere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mw169al Objavljeno Julij 5, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2011 to je čist normalno! vsakemu zatrokira pri teh obratih! seveda pa do določene mere Če pa nima nobene moči pol. Pa kadi se iz auspuha ko ugasnem. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se