mopedfan Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 Nekateri člani s svojimi prispevki dajete vtis ali da ste bebčki ali da ste provokatorji (v stilu:"samo, da napišem nasprotno kot misli nekdo drug"). Seveda je prav, da imamo nasprotna mnenja a nekateri ste šli v ekstreme. Očitno se nekateri poznate med sabo in forum izkoriščate za pranje... Ker si očitno ne znate drugače povedati kar vam gre. No ja, saj ni tako slabo. Se vsaj nasmejim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 dolgcajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 Nekateri člani pa poskušajo prav takšni provokatorji postat in zato "placirajo" na forum trditve kot je tale. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 Yeeeeeeah................ forum na grmado :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 Nekateri člani s svojimi prispevki dajete vtis ali da ste bebčki ali da ste provokatorji (v stilu:"samo, da napišem nasprotno kot misli nekdo drug"). Seveda je prav, da imamo nasprotna mnenja a nekateri ste šli v ekstreme. Očitno se nekateri poznate med sabo in forum izkoriščate za pranje... Ker si očitno ne znate drugače povedati kar vam gre. No ja, saj ni tako slabo. Se vsaj nasmejim. NI RES !!! :twisted: :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 Nekateri člani s svojimi prispevki dajete vtis ali da ste bebčki ali da ste provokatorji (v stilu:"samo, da napišem nasprotno kot misli nekdo drug"). Seveda je prav, da imamo nasprotna mnenja a nekateri ste šli v ekstreme. Očitno se nekateri poznate med sabo in forum izkoriščate za pranje... Ker si očitno ne znate drugače povedati kar vam gre. No ja, saj ni tako slabo. Se vsaj nasmejim. A si ti "z nami" ali "proti nam"? :wink: :twisted: :?: Strinjam se s tabo, da je treba vse, ki so "za" ali "proti", popolnoma izključiti! :idea: :!: Mimogrede še - "dajejo vtis", "so", ali "se tebi zdijo"? :wink: :twisted: Sem napisal bebarijo, provokacijo, ali kaj tretjega? :twisted: Pa ti? Glavno, da je smeh - vse drugo je optional :) P.s: Lahko moderator spremeni temo v "Bebčki, provokatorji in mopedfani"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno December 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2002 :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 Nekateri člani s svojimi prispevki dajete vtis ali da ste bebčki ali da ste provokatorji (v stilu:"samo, da napišem nasprotno kot misli nekdo drug"). Seveda je prav, da imamo nasprotna mnenja a nekateri ste šli v ekstreme. Očitno se nekateri poznate med sabo in forum izkoriščate za pranje... Ker si očitno ne znate drugače povedati kar vam gre. No ja, saj ni tako slabo. Se vsaj nasmejim. NI RES !!! :twisted: :twisted: 8) A jest lahko dobim podnapise? Mislim, očitno me že mal EMŠO j**** . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 mopedfan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 A jest lahko dobim podnapise? Mislim, očitno me že mal EMŠO j**** . Ti se samo "na eno stran postavi" pa bo vse okej :D Ali si z Bebčki, ali z Provokatorji. :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 A jest lahko dobim podnapise? Mislim, očitno me že mal EMŠO j**** . Ti se samo "na eno stran postavi" pa bo vse okej :D Ali si z Bebčki, ali z Provokatorji. :wink: :twisted: Kaj pa, če so mi oboji všeč, in mi gredo kakšni tretji ali četrti na živce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Ker se že glih sam ta prvi oglašamo, vprašam: A se bo tud kakšn provokator oglasu al kaj... :?: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 To je pa tko, ko mački stopiš na rep (pa da ne bi tega zdaj kdo dobesedno razumel) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Ker se že glih sam ta prvi oglašamo, vprašam: A se bo tud kakšn provokator oglasu al kaj... :?: :twisted: je res. sem proti. "pritisniti" znam tudi. provociram. se kaj?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Joj, kolk vas mam jest rada... :lol: :lol: :twisted: :twisted: :evilbat: :multi: :smilecolros: :angel: :angel: :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 SE NE STRINJAM......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Ja madona kaj pa govorite :?: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 provociramo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Orajt-pa dejte-jst se ne dam :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Okej, trenutno nas je trinajst. Ravno za dve ekipi. Glede na to, da je mopedfan podal iniciativo, lahko izbira, ali bo vodil Bebčke ali Provokatorje. - Ice - hotschko - AlterMann - lojzi - dave the wave - YZFgeorge - AREA_51 - Mačica - vragica - Rock - cpromzy - SymRu - mopedfan Tko, jaz bi v svojo ekipo vzel prve štiri :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 res vam je dolgčas :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 res vam je dolgčas :roll: vidi vidi,kaj pa ti tu?! :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 A jest lahko dobim podnapise? Mislim, očitno me že mal EMŠO j**** . Ti se samo "na eno stran postavi" pa bo vse okej :D Ali si z Bebčki, ali z Provokatorji. :wink: :twisted: Kaj pa, če so mi oboji všeč, in mi gredo kakšni tretji ali četrti na živce? Če so ti oboji všeč pol si pa bebasti provokator=sudija :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 Symru....tvoja ekipa je katera? Tista za vrati št. ena, ali za vrati št. dve??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 Dave - a bi bil ti v moji ekipi? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se