SiR Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 Symru....tvoja ekipa je katera? Tista za vrati št. ena, ali za vrati št. dve??? Hemm, ne bi vedel točno iz glave :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 Dolgočasje in enoumje ubija. Živela različnost, kreativnost in ljudje, ki se želijo od časa do časa tudi malo nasmejati, so pripravljeni za to kaj storiti in ne le kimati. Furum je za dobro voljo, za izboljšanje razpoloženja in daje barve vsakdanji sivini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 No, upam, da se bodo na NFS formirale še kakšne druge ekipe :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 No, upam, da se bodo na NFS formirale še kakšne druge ekipe :twisted: Lahko se formira tudi skupina, ki je šla danes (včeraj) nenajavljeno pogledat v Porentov dom, ampak mislim, da nebi bila ravno uspešna, saj se kljub skoraj celonočnim debatam nismo mogli nič pametnega zmenit :roll: :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 jaz se pridružujem svoji skupini (celic, ki sestavljajo moje telo) ker pač nisem za grupiranje in s tem povezano odklanjam lideršip se prostovoljno javljam za svetnika v državni svet in zaslužim 75.000 na uro oz še raje prevzamem mesto managerja v kakšnem slovenskem gigantu za skromnih 20.000.000 mesečno ker pa mi to ni zadosti ustanavljam desno politično stranko, katere glavni program bo vožnja čez državne organe ob katerikoli uri dneva, celo leto, seveda pod obveznim vplivom alkohola... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Jaz pa najraj provociram bebčke... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 perverzneži ostajamo neutralni :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 Jaz pa najraj provociram bebčke... :twisted: V kero ekipo se potem vpišeš? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 perverzneži ostajamo neutralni :lol: :wink: Neutralni perverznez??????...................To ne obstaja 8) lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno December 28, 2002 Deli Objavljeno December 28, 2002 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... jst sm pa padla kr nekam v eno tekmovanje in to pod organizacijo Symruja... bljek... al se raj odpovem novoletnim darilom kot pa to... :SS :twisted: :P :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Vragica, nisi padla, sama si se prijavila :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Vragica, nisi padla, sama si se prijavila :twisted: Če prau da je padla, pol je padla... Bo pa ja sama nabol vedla... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Jaz pa najraj provociram bebčke... :twisted: V kero ekipo se potem vpišeš? :twisted: Izven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Okej, nova ekipa se imenuje "Izven konkurence" . Takorekoč Open Class :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Jaz sem izven vseh skupin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 a res nimate bolšega dela? :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 a res nimate bolšega dela? :mrgreen: Ali je to prijava v ekipo? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: PS: a ti tudi nimaš boljšega dela ? :wink: :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Kaj, hanti so? :evil: Da neo zaj glih spokalo...! :evil: :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 prijavljam se v ekipo... sicer ne vem kakšno , kje , zakaj , kako ,....ampak zihr je kul :lol: res je... nimam bolšega dela... zuni je dež :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2003 SymRu. Od kod tvoje frustracije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 iz življenja jasno... s kje drugje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Kakšen je rezultat ? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 SymRu. Od kod tvoje frustracije? Morda iz moje neenakosti s teboj? :twisted: A provociraš ali si ono drugo? :) Mislim - kateri ekipi naj pripišem tvoj avtogol? :))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2003 SymRu. Od kod tvoje frustracije? Morda iz moje neenakosti s teboj? :twisted: A provociraš ali si ono drugo? :) Mislim - kateri ekipi naj pripišem tvoj avtogol? :))) Neenakosti z menoj? Ti si neenak s celim svetom! Pa mene to nič ne mot. Ne napeljuj drugam mojega vprašanja. Si si pač našel forum za pucanje svojih frustracij, kar je tud v redu, samo bi bil že čas, da dojameš, da s svojimi bebavimi komentarji nisi to, kar si očitno želiš bit. Pucaj se še naprej po forumu in srečno v novem letu! Vzemi PROZAC. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 6, 2003 Deli Objavljeno Januar 6, 2003 Na vratih lepo piše "Bebčki in provokatorji". Prišel si notri, zdaj bi pa rad bil sodnik. To ne gre. Imaš svojo ekipo z imenom Prozac. Čimprej zberi člane :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se