AndrazM Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Zanima me, ker sem kupil skuter Sym Orbit 50, in sem čisto "svež" pri skuterjih kako je z vzdrževanjem? Skuter ima 3500km... Prosim za nasvete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Zanima me, ker sem kupil skuter Sym Orbit 50, in sem čisto "svež" pri skuterjih kako je z vzdrževanjem? Skuter ima 3500km... Prosim za nasvete. A je skuter 2 takten ali 4 takten ?? Vsekakor je pametno motor pred vožnjo lepo ogreti in se prvih par km peljati počasi... Posebej pomembno je to če je zadeva 2-taktna.... Zdej v tem primeru je važno še da imaš dobro olje za mešanico to je pa bolj ali manj to. Pri 4t pa samo spremljaš nivo olja in ga po potrebi dotočiš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrazM Objavljeno Julij 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Skuter je 4taktni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se