Smrcy Objavljeno Julij 8, 2011 Deli Objavljeno Julij 8, 2011 Vprašanje... danes smo z družino šli po avtohišah in smo našli eno avtohišo, kjer nam je trgovec po ceni 20.000 ponudil novi qashqai tecna pack, avto pa je v tej hiši razstavljen kot ponudba meseca. Za 1.000 evrov manj so nam drugje ponujali visio+. Povedal nam je tudi da je avto zavarovan za 14 dni in tudi registreran samo za 14 dni. Iz pometne je razvidno da je avto pripeljan iz VB. Po zunanjosti ne zgleda poškodovan (da bi ga dobila toča ali podobno). Prav tako je omenil nekaj takega kot: "Da avto uradno nima 0,00 kilometrov, je pa nov" Zanima me naslednje: - zakaj bi kdo zavaroval in registreral avto za 14 dni? - ali je možno da je v avtohiši avto ukraden in kako bi preverila to? - ali je možno da je avto rabljen? Mogoče se silši neumno, vedar z takšno ceno kot ga ponuja se zdi preveč lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Julij 8, 2011 Deli Objavljeno Julij 8, 2011 avto registrirajo in ga uveljavljajo kot testni avto, zato je cena nižja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 Čim je avto iz GB je tu neka mahinacija.Tudi sam sem kupil tak avto(avto Malgaj BMW) bil je registriran za samo en mesec(0 Km,garancija 5 let) po enem mesecu sem ga registriral nase, sicer pa je vse uradno kot bi normalno kupil,uvoz iz Nemčije vsi dokumenti in je normalno kupljen v Sloveniji samo se tretiram kot drugi lastnik v prometni bil je na keš cenejši ca 25% nove cene!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 Da nima slučajno volana na desni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 Pogosto gre za napihovanje prodajnih številk ... da pač prodaja lepše zgleda ... bajkr88 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 11, 2011 Deli Objavljeno Julij 11, 2011 zanimivo da se v GB slučajno najde en nissan z volanom na levi pa še tako ugodno??? ja registracija za 14 dni je lahko trik da je kako uvožen rabljen. nevem no, meni je čudno, lahko da gre za kakšno novo foro izmikanju davkov zdaj ko iz EU ne gre več tako lahko. vzami številko prometne potem pa na davčni preveriš ali so plačani vsi davki in na policiji da ni ukraden. če je vse to OK potem ni problema. halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Julij 13, 2011 Deli Objavljeno Julij 13, 2011 Ena fora je bila v GB sicer že nekaj časa nazaj, da je lahko dealer obdržal licenco le če je prodal neko kvoto avtomobilov (alnekejtazga), zato so jih decembra nekateri registrirali precej in jih potem prodajali nekaj% off. Avti pa novi... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 13, 2011 Deli Objavljeno Julij 13, 2011 Ena fora je bila v GB sicer že nekaj časa nazaj, da je lahko dealer obdržal licenco le če je prodal neko kvoto avtomobilov (alnekejtazga), zato so jih decembra nekateri registrirali precej in jih potem prodajali nekaj% off. Avti pa novi... LP Točno tako. Diler licenco, prodajalci pa službo ... Nekoč sem se le zanimal za en avto in ga tudi preizkusil, a potem - bil je petek - se je prodajalec zelo trudil, da mi ga tudi proda. Ko ni več nič prijelo, je enostavno rekel - jaz imam ta mesec za izpolnit tako in tako kvoto in samo še en avto mi manjka. Če ga vam danes prodam, sem rešen, sicer pa zna biti tudi, da izgubim službo. Bil je petek, ura je bila 17.45, jaz pa v žepu nisem imel tistih 25 jurjev ... ne vem, kako se je končalo zanj, a bilo je dokaj žalostno to slišati. rogisisi, Cofko Cof, thumper in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se