AREA Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Ja 260 SIT je parkirnina za en dan, plačaš pa v recepciji Orla, litek ti pa napiše varnostnik v Uniju :D . Soba 264...če se prav spomnim, to je takoj za enimi stopnicami na levo? 265 pa je pol oni model s Twingotom? Hm, samo še kljub vsemu nisem prepričan da vem kdo si :D Morma se en dan zmenit ko boš mel cajt :D Hm, jaz pa mislim da je ostal glih tisti naš ki me je tak razp*** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Jaz mam skoraj vedno cajt, tak da ti samo poslji PM, pa lahko kako pivo ali pa 2 kje ruknema :D :D . Soba 264 pa je pred stopnicami levo ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XY200 Objavljeno November 29, 2013 Deli Objavljeno November 29, 2013 Mogoče kdo pozna, kakšno ugodno prenočišče (važno samo, da je toplo ) v centru Mb ali pa vsaj, da je urejen prevoz z mestnim avtobusom do centra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 29, 2013 Deli Objavljeno November 29, 2013 Kaj je ugodno? Za koliko dni? Hotel, soba, stanovanje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno November 30, 2013 Deli Objavljeno November 30, 2013 Mogoče kdo pozna, kakšno ugodno prenočišče (važno samo, da je toplo ) v centru Mb ali pa vsaj, da je urejen prevoz z mestnim avtobusom do centra? Poznam. Pokliči me na GSM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se