demark Objavljeno Julij 9, 2011 Deli Objavljeno Julij 9, 2011 Kar na lepem so mi med vožno crknle luči (pozicijske, spredi in zadi) užgala pa se mi je kontrolna za dolge luči. Delajo mi edin parkirne spredi. A bi mi kakšen strokovnjak znal povedat u čem je problem ? bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 Kar na lepem so mi med vožno crknle luči (pozicijske, spredi in zadi) užgala pa se mi je kontrolna za dolge luči. Delajo mi edin parkirne spredi. A bi mi kakšen strokovnjak znal povedat u čem je problem ? To se neda po internetu popravit! boš moral kar z motorjem do kakega avtoelektrikarja pa ti bo to hitro našel!!Če si kje v bližini Nm se lahko oglasiš tudi pri meni prej pa pokliči na gsm imaš ga v avtarju! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 14, 2011 Deli Objavljeno Julij 14, 2011 preglej prvo varovalke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se