biker77 Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 tut jest sm fasal opozorilo glih zarad tega..sej je prov..nej bo galerija galerija..sej je blo že dostikrat povedano..
BelaStrela Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 No, biker77... pr men je bla mal čudna situacija. Kolegica je prlepla sliko, na kateri sta bla njen in moj motor. Js sm spodaj napisala: "na sliki zgoraj je tudi moj malček". Sem pršparala par mega na serverju :xx:
thumper Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 Hvala, se spomnim točno kaj sem napisala. Ne me več jezit, ker ni bilo nič nabijanja. Ampak moderatorjevi avtoriteti ne mislim ugovarjat. Lepo je, če se stvari v življenju rešujejo "po smislu" in ne "po črki". dej se že nehi cmerat sej nis pubertetniška smrkla ... tud jst sm jih fasal takrat .... in to po pravici ...
biker77 Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 a ji lahk en tista opozorila skensla da bo njena kartoteka čista lepo prosim no
BelaStrela Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 ne ne, nč brisat. to so virtualne bajkerske brazgotine. :grim trebor 1
biker77 Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 no, pol ji dejte pa še eno da bo simetrično.. Kmet2, DAMI34 in Zok 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se