motopob Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 mene pa zanima če obstaja kakšen program s takerim bi lahko ugotovil, ali je neka datoteka/slika kje na netu? Npr. dobil sem nekaj slik osebe ki mi je sumljiva in bi rad preveril če so slike že mogoče kje na internetu, kakšnem tujem forumu.... pozna mogoče kak program oz. če je to sploh mogoče izvesti?
Pervy Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 mene pa zanima če obstaja kakšen program s takerim bi lahko ugotovil, ali je neka datoteka/slika kje na netu? Npr. dobil sem nekaj slik osebe ki mi je sumljiva in bi rad preveril če so slike že mogoče kje na internetu, kakšnem tujem forumu.... pozna mogoče kak program oz. če je to sploh mogoče izvesti? poišči tineye dodatek za mozillo (mislim da je tudi za druge "brkljalnike"). ga naložiš, klikneš desno tipko "search with tineye" pa ti najde če je kje na netu že ta slika. no jasno da ne najde čisto vseh slika ampak recimo za 3/4 fb profilov kjer je kaka dobra napol razgaljena "mojca iz celja" ki bi rada bila tvoja prijateljica, hitro ugotoviš da je fake slika pobrana kje na netu.
motopob Objavljeno Julij 11, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 hvala, že deluje. Kaj pa za tiste slike ko jih maš na trdem disku se tudi da preverit?
Pervy Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 poglej na njihovo stran. klikni eno sliko toliko da ti da stran za iskanje. mislim da lahko naložiš sliko in ti jo on preverja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se