targa Objavljeno Julij 17, 2011 Deli Objavljeno Julij 17, 2011 zdravo. pred kratkim sem kupil tomos targo lx (masina je automatik 50ccm na pedala.) kar iznenada se mi je takoj zatem ko ga vkljucim zacne na pouno vrtet, (pomoje ze v 2.prestavi...) ko dodam gas pa ga nekaj zaduši in se začne ustavljat...imam orodje in prostor zato ga zelim sam popravit. ali mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? hvala za odgovore. lp runner12 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 18, 2011 Deli Objavljeno Julij 18, 2011 zdravo. pred kratkim sem kupil tomos targo lx (masina je automatik 50ccm na pedala.) kar iznenada se mi je takoj zatem ko ga vkljucim zacne na pouno vrtet, (pomoje ze v 2.prestavi...) ko dodam gas pa ga nekaj zaduši in se začne ustavljat...imam orodje in prostor zato ga zelim sam popravit. ali mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? hvala za odgovore. lp Za začetek očisti vplinjač (šobe, lonček plovca, zračni filter), tako se obnaša kadar dobiva prerevno mešanico, premajhna ali zamašena šoba (diza). Lahko pa je seveda narobe tudi kaj drugega. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
targa Objavljeno Julij 20, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2011 točno to sem naredil, motor laufa kot nov, hvala za pomoč in odgovore... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se