tomaž111 Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 mam problem z ranerco je 2oo3 letnik in ima užig samo na štarter ubistveno električni vžig kurbla nima pa me zanima zakaj ne vžge učeri mi je zmankalo bencina pa nisem vedo da ga je pa sn še jo kar vžigo pa ni vžgala pol sn vijo da ni bencina not in sem ga naliv a jo užigam pa ni hotla vžgat pa sn svečko poglejo je vse mela iskro vse pa še zalita je bla nato sn svečko obriso in jo dav nazaj not pa jo hočem vžgat pa ne vžga. a mogoče gdo ve kaj bi lahko bilo????? lp daneb, motofrik, hajoktejn in 18 others 1 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 mam problem z ranerco je 2oo3 letnik in ima užig samo na štarter ubistveno električni vžig kurbla nima pa me zanima zakaj ne vžge učeri mi je zmankalo bencina pa nisem vedo da ga je pa sn še jo kar vžigo pa ni vžgala pol sn vijo da ni bencina not in sem ga naliv a jo užigam pa ni hotla vžgat pa sn svečko poglejo je vse mela iskro vse pa še zalita je bla nato sn svečko obriso in jo dav nazaj not pa jo hočem vžgat pa ne vžga. a mogoče gdo ve kaj bi lahko bilo????? lp svečko moraš z drot krtačo spucat pa pustit veni da se dobro posusi.mogoče ga zaliva recimo da ti je plovek zašteko v frgazeru.drugače pa res pusti svečko čez noč veni da se dobro posusi pa jo spucaj z drot krtačo.če ma iskro pa benz bi pol mogo kresnit. special749, lukabogo in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 mam problem z ranerco je 2oo3 letnik in ima užig samo na štarter ubistveno električni vžig kurbla nima pa me zanima zakaj ne vžge učeri mi je zmankalo bencina pa nisem vedo da ga je pa sn še jo kar vžigo pa ni vžgala pol sn vijo da ni bencina not in sem ga naliv a jo užigam pa ni hotla vžgat pa sn svečko poglejo je vse mela iskro vse pa še zalita je bla nato sn svečko obriso in jo dav nazaj not pa jo hočem vžgat pa ne vžga. a mogoče gdo ve kaj bi lahko bilo????? lp Najprej napiši, če še sploh dobro vergla,ali si štarter že zjebo.Če je svečka mokra jo malo segrej kar na plinskem gorilniku jo montiraj kar vročo in ti bi moral vžgat.Če pa si verglal brez, da bi dal svečko na maso si že uničil modul vžiga.Namreč iskra mora biti lepa rudeča in ne švoh plava.Seveda pa kot ti je že bilo omenjeno preveri tudi ventilček nad plovkom,da nebi priškla kaka smet in bi ti mašino zalivalo. Pips, lukabogo, special749 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 Preden začneš smetiti po forumu si preberi kak se forum pravilno uporablja! To boš našel tukaj Potem poiščeš pravo temo! To boš našel tukaj Pa še na nekaj bi te opozoril: znamko in tip vozila napiši pravilno, ker marsikdo ne ve-mo kaj je "ranerca" in ti posledično ne more-mo pomagati. Pa lep pozdrav! MoTo G_P, Fritz, special749 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž111 Objavljeno Julij 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2011 okej vredu bom probav danes to narest ker iskro ma vredu pa vergla tud vredu grem to probat lp Fritz, hajoktejn, special749 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Julij 21, 2011 Deli Objavljeno Julij 21, 2011 Ti maš problem tut sam s sabo, ker tut brati ne znaš, motocikla Runer pa ne poznam, vem sam za skuter.... lukabogo in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Julij 21, 2011 Deli Objavljeno Julij 21, 2011 ... pa tudi s slovenščino... trebor in lukabogo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Julij 21, 2011 Deli Objavljeno Julij 21, 2011 Včasih me je sram, da sem štajerc. Pips, ninjaxx, hajoktejn in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 21, 2011 Deli Objavljeno Julij 21, 2011 Velika začetnica, ločila... Uh, Langerholceva Jelka bi se za glavo držala, če bi imela takšnega učenca. No, bila je stroga, ampak naučila nas je pa. Vprašđanje o Gilleri Runner pa le postavi v temo o skuterjih. Pa srečno pri reševanju težave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Julij 21, 2011 Deli Objavljeno Julij 21, 2011 Včasih me je sram, da sem štajerc. Mene nebo nikol:D taki komentari kak pišeš pa podobno pa talanje minusov ker si kaj si je men bzv. Forza Maribor:D hajoktejn, dlicen, ninjaxx in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se