Skoči na vsebino

passat 1.6 74kw


passat1

Priporočene objave

Mene pa zanima, če kdo bolj natančno ve kaj o passatu 1.6 74kw 1998 letnik, vozne lastnosti pa to, kako se ta avto obnese na cesti pa koliko ima kaj porabe goriva, vsi neki govorijo da je passat 1.6 slab da so z njimi sami problemi, sam ne vem če je vse to sploh res, odvisno od lasnika kako je ravnal z avtom.

92kw 1.8 pa ma itak preveč porabe isto kot 1.8 110kw turbo.

vglavnem zanima me o passatu 1.6 letnik 98, pa ali je avto ko je vozen tih, oziroma ima tiho delovanje motorja, mislim da je normalno vozen kot vsak avto.

vglavnem zanima me vse o passatu 1.6 74kw letnik tm okoli 1998.

hvala za odgovor

lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

imel enako mašino v audiju a4 l99......poraba 9-9.5l mešane vožnje....enkrat samo mi ga je uspelo spustiti na ene 7.5l, ko sem se peljal na daljšo relacijo v 5. prestavi pri ene 90-100 km/h.

Mašina je dokaj "lena" za tako težek avto....samih težav pa ni bilo. (cca 230.000 km. Delovanje motorja je tiho, tako da ni hrupa v kabini.

Popravljeno . Popravil Frips
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot je že Frips napisal. Gre se za 8V požrešno mašino. Bolje, da vzameš 1,8T, poraba bo nekaj podobnega z enako vožnjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pa kva je z vami ludje??????? a je kdo od vs vozu pa spremlu porabo na 1.8T motorju???? kako lahko kdo primerja 1.8 navadnga in 1.8 turbo??? pa niste resni; kdo sploh voz turbača (da ne govorim kakšna vožnja je to) na takih obratih (okol 3 jurje) k navadnga bencinarja? pa dejte nakladat no; 1.8 T v A3 k sm ga mel tud sam, je tko hudičev len dokler turbina ne zagrab da ni praktično nč od njega; slabš k 1.8 navadn. in kako nej bi enako vozu ta dva avta? pa j....i folk kva je treba neki govort če nimate predstav in osnov o nečem?????? a se jst spuščam v to kako je na grobniku spustit cajt za par desetink?????? ne, zakva ne???? zato ker ne vem; ergo... aja poraba pr omenjenem 1.8 T je bla v povprečju kšn deci pod 10 z zelo nežno nogo (mel sm velik mesta) in cirka 12l normalne vožnje; go figure.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam 1,6 atmosferskega bencinarja v Škodi, poraba normalno kakih 8 litrov normalne umirjene vožnje, motor ni med najbolj lenimi, ni pa tudi superperformer ... je pa trpežno ko svinja ... vsekakor manj možnosti dragih popravil, kot pri turbaču ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!