Drekavac Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Itaq! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Sm tm ze iskal pa mi ne najde! Dej ce mas ti prosim poslji na moj mejl. Melj je napisan pri profilu! THX 1. meni na Kazaa najde kamionarja 2. v profilu nimaš vpisanega e-maila (tako kot ga nima večina drugih na forumu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 MP3-je po 24 urah brisat!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Zakaj :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Spidy, pošiljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Zakaj :?: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 zbiram zmelkoow, ima kdo kaj, manjka mi skoraj cela SREBRNA in lep del IZŠTEKANIH PRI J.L. ostale imam praktično vse in jih bom po preteku 24 ur zbrisal :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Hola! Jest pa že zelo dolgo iščem Belo simfonijo - če jo kdo ima, me bo zelo razveselil... Hvala vnaprej. freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 A to je tista, v kateri nastopajo naši smučarski asi? Kdo pa jo igra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Hola! Jest pa že zelo dolgo iščem Belo simfonijo - če jo kdo ima, me bo zelo razveselil... Hvala vnaprej. Imam jaz - če misliš od Lačnega franca... pošlji mi kontaktni mail na PM... LP, Sym Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 zbiram zmelkoow, ima kdo kaj, manjka mi skoraj cela SREBRNA in lep del IZŠTEKANIH PRI J.L. ostale imam praktično vse in jih bom po preteku 24 ur zbrisal :lol: Mislim, da imam nekje doma izštekane CD. Praviloma tega ne delam, ampak za osebno rabo pa lahko kdaj tudi jaz kaj posemplam a ne - pošlji mi kontakt na PM... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 A ma kdo kekšne vojaške pesmi, musko al pa besedila k si pojejo k lavfajo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 zbiram zmelkoow, ima kdo kaj, manjka mi skoraj cela SREBRNA in lep del IZŠTEKANIH PRI J.L. ostale imam praktično vse in jih bom po preteku 24 ur zbrisal :lol: Od srebrnih imam samo komad Dekle je po vodo šlo, povej če rabiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2002 Sm tm ze iskal pa mi ne najde! Dej ce mas ti prosim poslji na moj mejl. Melj je napisan pri profilu! THX 1. meni na Kazaa najde kamionarja 2. v profilu nimaš vpisanega e-maila (tako kot ga nima večina drugih na forumu) V profilu imam e-mail naslov. Brrm hvala sem dobu odštevam pa 24 ur da bom lahko zbrisal Imam pa od Game Over pa BEPOP če kdoj kaj rabi! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 V profilu imam e-mail naslov. že mogoče...sedaj...prej pa si imel izklopljen prikaz e-maila :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 zbiram zmelkoow, ima kdo kaj, manjka mi skoraj cela SREBRNA in lep del IZŠTEKANIH PRI J.L. ostale imam praktično vse in jih bom po preteku 24 ur zbrisal :lol: Od srebrnih imam samo komad Dekle je po vodo šlo, povej če rabiš. ladybella maček pod oknom- tudi največji frajerji včasih popušijo dekle je po vodo šlo te tri iz srebrne imam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se