Popularna objava spaget Objavljeno Julij 31, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2011 Ta teden sem se sam odpravil na pot po Balkanu. Prvi dan z Jesenic do Reke in po magistrali do Dubrovnika (800 km). Drugi dan v Trebinje, Nikšić, samostan Ostrog, Podgorica, Lovćen, Budva, Skadarsko jezero, Kotor, Herceg Novi, ter zopet v Dubrovnik. Tretji dan Preko Metkovića v Sarajevo (celo Bosno naliv, ki ga še nisem doživel na motorju). Včeraj pa iz Sarajeva v Zenico, Doboj, Banja Luko, Gradiško, Zagreb nazaj proti Jesenicam. Skupaj je šlo 211 EUR, ter 2300 km, torej cca. 600 na dan. gsx750f, Dr_Jakob, eltrinajst in 15 others 18
spaget Objavljeno Julij 31, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2011 (popravljeno) evo še tale, v sobi tik pred Sarajevom Popravljeno Julij 31, 2011. Popravil spaget RobiRoberto, Keiko, ciciban in 3 others 6
zzigon Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 tudi sam bil na "podobni" turi prejšnji teden a z manj kilometri. hrvaška je bila super, po jadranki do dubrovnika, vmesne postaje Biograd in Makarska, nato pa čez Bosno via dom, postanek v bližini Sanjskega mosta pri prijateljih. In ta pot iz Makarske do Sanjskega mosta nas je čist ubila...11 ur za 350 km ovinkov sredi ničesar, po dežju. Obup! Ter neka zastrupitev s hrano v Bosni...ni da ni...Vse ostalo je bilo kul. :yes: lp ž spaget in dotem 2
ataIBA Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 Ta teden sem se sam odpravil na pot po Balkanu.... Lepo! Da neboš pozabil naložit fure pod albume in s komentarji pod sliko . LP
spaget Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2011 (popravljeno) tudi sam bil na "podobni" turi prejšnji teden a z manj kilometri. hrvaška je bila super, po jadranki do dubrovnika, vmesne postaje Biograd in Makarska, nato pa čez Bosno via dom, postanek v bližini Sanjskega mosta pri prijateljih. In ta pot iz Makarske do Sanjskega mosta nas je čist ubila...11 ur za 350 km ovinkov sredi ničesar, po dežju. Obup! Ter neka zastrupitev s hrano v Bosni...ni da ni...Vse ostalo je bilo kul. :yes: lp ž Vidim da smo v Bosni vsi nasrkali:) Na Lovćenu sem srečal skupinico SLO motoristov iz Slovenj Gradca, ki so rekli da jih je pralo iz SG do Sarajeva, celih 800 km. Meni pa je 3. dan v dežju uspelo narediti samo 250km, od tega enih 140 po Bosni, po Hrvaški je bilo šeravno na meji dežja. Popravljeno Avgust 3, 2011. Popravil spaget
Sorty Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 jaz sem prav tako nasrkal 2 vikenda nazaj. V srbiji lepo vreme in čim smo prestopili bosansko mejo nas je pralo.Od Sarajeva do Banja luke je pralo na mrtvo.Zgleda da letos ni sreče v bosni :evilgrin:
motofrik Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Nas je tudi pralo vso pot do Sarajeva, Srbija je bila sončna, pri povratku pa od Mostarja do doma spet dež... Ampak užitek ob čevapih in kajmaku je poplačal vse. Slike pod fotoalbume pa le nalepi.
Aps Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Kje je tole? Lovčen v Črni gori - Grobnica Njegoša.
spaget Objavljeno Avgust 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 Ja Njegoševa grobnica je to. Vstop v nacionalni park pri rampi plačaš 2 EUR. Razgled je pa fenomenalen (na vrhu). Do grobnice je treba prehoditi še 460 stopnic.
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 jaz sem ta tedn teral po bosni in k sreči brez kapljice dežja. ko sem se vračal sem pa ujel ploho preden sem uspel na sebe stlačit dežjaka.ampak to je blo že v slo. Skupaj 1540km v dveh dneh. spaget 1
matjazg Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 dobro da si imel sploh čas kaj poslikat. V obratni smeri sem podobno furo s kolegi odpeljal lani v slabem tednu, pa je bilo premalo časa, da bi si kaj ogledal. Lepo je zbirat km, vendar nimaš razen od vožnje praktično nič. Samo moje mnenje. Naslednjič si vzamem več časa. Urbii in Slow 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 BALKAN TUR 6.)DNI......PRVI IN DRUGI DAN SO TU.....http://www.motosvet.com/tabla/topic/36328-vtisi-iz-dnevnih-vozenj-2012/page__st__870 igorkr in maus 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 BALKAN TUR 3.)DAN Po zajtrku smo jo mahnili proti Zlatiboru in na poti srečvali straaaašneeee napise... :blink: in popolnoma brezhibna vozila..... ter se na poti ustavili v gostilni kod Loja,ki so mi jo preporočili domači motoristi,toda tam nas več ne vidijo.Cene normalne sam hrana obup sm naroču pasulj,pa sem dobu fižolovo juho in namest šinka 3 vretenca na katerih se je držal mal meska,tok za v plombe :grim skratka ne priporočam,priporočam pa gostilno 2km nazaj prot Užicam in to je kod Baja,tam hrana dobro za prespat in normalne cene,no nekoliko višje od njihovega povprečja a za nas še vedno ugodne :yes: pa skoz sveža jagnetinja :yes: ga je IgorKr kar tam prosu za en košček ni zdržal .... Ko smo po cirka 250km prispeli v Zlatibor smo si poiskali prenočišče za dva dni in se takoj odpravili na znamenitosti Zlatibora,odšli smo na Ribiško jezero,ki tudi preskrbuje okoliške prebivalce z vodo in je prepovedano kopanje,a tega ne upošteva nihče razen nas Sej je pogled na naravo fantastičen ampak tud tole ni slabo... To moram poudart drgač me bo IgorKr obesu za jajca....kamor je šel enduro tam je šel tud sport touring :whistle: Dan se je prevesil v večer in odpravil smo se nazaj v Zlatibor,kjer smo si,kot sem omenil zrihtali celo spodnje poslopje hiše za 12€ na osebo,lahko bi imel vsak svojo sobo.Če bo kdo potreboval naslove prenočišč kjer smo se gibal naj mi piše na Pm.Kjer smo spali je blo Top Shit bi rekla bina,res za ta denar je blo v nulo ali do jaja :lol: In če ne veste so Srbi veliko pred svetom.......zakaj? Če je Pfizeer izumil Viagro za moške ,so Srbi že davno izumili Viagro tudi za ženske....ne vrjamete,tu je dokaz čista domača Šljiva Sonce je zatonilo... mi pa smo se počas predali brezskrbnemu spancu,saj nas je zunaj varovala psička Dona ^_^ dotem, Kor13, igorkr in 17 others 20
BinaBana Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 BALKAN TUR 3.)DAN Po zajtrku smo jo mahnili proti Zlatiboru in na poti srečvali straaaašneeee napise... :blink: in popolnoma brezhibna vozila..... ter se na poti ustavili v gostilni kod Loja,ki so mi jo preporočili domači motoristi,toda tam nas več ne vidijo.Cene normalne sam hrana obup sm naroču pasulj,pa sem dobu fižolovo juho in namest šinka 3 vretenca na katerih se je držal mal meska,tok za v plombe :grim skratka ne priporočam,priporočam pa gostilno 2km nazaj prot Užicam in to je kod Baja,tam hrana dobro za prespat in normalne cene,no nekoliko višje od njihovega povprečja a za nas še vedno ugodne :yes: pa skoz sveža jagnetinja :yes: ga je IgorKr kar tam prosu za en košček ni zdržal .... Ko smo po cirka 250km prispeli v Zlatibor smo si poiskali prenočišče za dva dni in se takoj odpravili na znamenitosti Zlatibora,odšli smo na Ribiško jezero,ki tudi preskrbuje okoliške prebivalce z vodo in je prepovedano kopanje,a tega ne upošteva nihče razen nas Sej je pogled na naravo fantastičen ampak tud tole ni slabo... To moram poudart drgač me bo IgorKr obesu za jajca....kamor je šel enduro tam je šel tud sport touring :whistle: Dan se je prevesil v večer in odpravil smo se nazaj v Zlatibor,kjer smo si,kot sem omenil zrihtali celo spodnje poslopje hiše za 12€ na osebo,lahko bi imel vsak svojo sobo.Če bo kdo potreboval naslove prenočišč kjer smo se gibal naj mi piše na Pm.Kjer smo spali je blo Top Shit bi rekla bina,res za ta denar je blo v nulo ali do jaja :lol: In če ne veste so Srbi veliko pred svetom.......zakaj? Če je Pfizeer izumil Viagro za moške ,so Srbi že davno izumili Viagro tudi za ženske....ne vrjamete,tu je dokaz čista domača Šljiva Sonce je zatonilo... mi pa smo se počas predali brezskrbnemu spancu,saj nas je zunaj varovala psička Dona ^_^ en mali popravek.. tale bajturina, kjer smo mel motor parkiran pod spalnicnim oknom, je stala 10r€vckov na osebo pa se cist svoj kamin smo mel!! 12 jih je blo samo u Neumu gsxf750, krucymucy, Sinki in 5 others 8
HyperJack Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 Pa kaj tam dol je tak mrzlo, da ste se morali trije skupaj stiskat? ...al ste dobili domotožje po bratski ljubavi? Sam kmet ti pa z izrazom na obrazu poveš čist vse ...pa ne bi zdej o tem ... Kmet2 in BinaBana 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Pa kaj tam dol je tak mrzlo, da ste se morali trije skupaj stiskat? ...al ste dobili domotožje po bratski ljubavi? Sam kmet ti pa z izrazom na obrazu poveš čist vse ...pa ne bi zdej o tem ... A ti ne bi mel tak izraz :lol: Kor13, Kmetica2 in BinaBana 3
Sash958 Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Balkan SWINGER PARTY :P BinaBana 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 BALKAN TUR 4.)DAN Zjutraj smo vstali že ob 6h,da užijemo čim več,jaz pa Igor sva bla voznika in sabo sva mela namest kovčkov nežnejši del skupine :yes: Po kavi pa smo tempiral napad na Mokro goro,dA ujamemo vlak za Šargansko osmico in se na poti ustavili poslikat še kaj starega ^_^ In še portret družine Adams :lol: ...čista romantika Ker smo mel do vlaka še 1h časa smo se peljali 3km nazaj prot Zlatiboru in si ogledali še Drven grad,ki je v lasti znanega režiserja Emirja Kosturice... Ti,ti pacek.... ^_^ Pa še dve družinske Pa še par utrinkov vasi pa tud kakšen lep star automobil se je najdu,,,spet gsxf750, RobiRoberto, nejcgs in 12 others 15
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 BALKAN TUR 4.)DAN še zmer Ura je bla čas in odpravil smo se na vlak,sem bil kar navdušen,saj sem se z vlakom vozil nazadnje pri 5 ali 6 letih ,ko je ta še imel potniško relacijo Kočevje -Ljubljana,ki jo spet usposabljajo... Zanimiv zapis v vagonu ...mi smo pa že hotl enga mastnga spustit :evilgrin: in narava,ki nas je spremljala.... Mal treninga.... je bil tok majhen,da je pasal vmes.... Kera je ona res ne vem..... ln še par ambijentnih in skupnih,ja smo srečal motoriste iz Celja,vesela družba z katero smo poklepetali in si privoščili aperitiv iz Slo... l Še ena panoramska in Bina na kolenčku... Ne vem pa kam je un zraven gledu :lol: Ko na Kitajskem... Ko smo pristali pa smo jo vžgal še v Stopićo pečino.Zelo me pozitivno presenečajo tudi vozniki na cesti,ki se ti res lepo umaknejo na rob ceste in največkrat tudi pomahajo z roko,da ti odstopijo prednost,ja kultura je drugačna kot pr nas,ko ti avtomobilisti zapeljejo na sredino sam ,da neb mogel mim.Se pa najde kakšen kreten,ki drvi ko prehiteva po tvojem pasu čelno v tebe,to sva izkusila v Srbiji tako jaz kot IgorKr.Pr men je šlo za mišji qrc pri igorju je bil pa tud mišji predebel in je prišlo do dotika,na srečo se je vse dobro izteklo. ^_^ igorkr, MARE 65, HyperJack in 13 others 16
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 BALKAN TUR 4.)DAN ČIST NA KONC Stopića pečina od zunaj....Igorkr je mal bolj začudn gledu,k je mislu,da bomo mogl bežat,saj se je nekdo od pretirano pobožnih spustil v mene,njegov komentar kolegu je bil(jesi li video koju bezobraznu majicu ima)a sm se počutu varnega saj sem imel za podporo bjondo in rjavo čivvavo.....ja so majhne,sam te zlomjo ko šibico Še par slikic iz notranjosti... l Je blo pa v pečini prijetnih 12" ,zunaj 35+ Po ogledu smo imeli še toliko časa da se odpravimo pogledat vodopad v Gostilju,kjer je Yamaha spet suvereno sledila makedamskim klancem in luknjam(IgorKr a si mogoče razmišljal,da bi zamenjal pnevmatike,saj se rajši voziš po terenu kot pa po cest) No slap pr nas se medved tok poščije ,se pravi,da mamo na Kočevskem veliko takih slapov Na poti nazaj prelepa narava in zdej šele razumem prav pomen besede Zlatibor,saj je pokrajina obarvana v zlate trave ,ki prekrivajo večino okolice,kakšni hribi pa nimajo tudi grmička kaj šele drevesa sam zlata travca dokler seže pogled... Nasmejali pa smo se tudi pravopisu,ja tukaj bolj velja....piši kao što govoriš :lol: Tako je minil 4 dan,jutri se odpravimo prot Neumu,zdaj pa spat .) Kmetica2, cedevita, kijan in 15 others 18
igorkr Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 BALKAN TUR 4.)DAN Zjutraj smo vstali že ob 6h,da užijemo čim več,jaz pa Igor sva bla voznika in sabo sva mela namest kovčkov nežnejši del skupine :yes: Škoda, ka je bil tm en BMW, ka je pokvaril sliko. Kako bi bila če ne lepa RDEČA YAMAHA obdana z rdečim cvetjem - čista SIMFONIJA "Držite se, polećemo" Kmet2 in Kmetica2 2
igorkr Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 BALKAN TUR 4.)DAN še zmer l Bina na kolenčku... Bina presest bi se bilo malo treba pole pa bi šlo koleno pa še kej do konca. Unmu tipu pa tudi bi učke vn izpadle .... Se pa najde kakšen kreten,ki drvi ko prehiteva po tvojem pasu čelno v tebe,to sva izkusila v Srbiji tako jaz kot IgorKr.Pr men je šlo za mišji qrc pri igorju je bil pa tud mišji predebel in je prišlo do dotika,na srečo se je vse dobro izteklo. ^_^ Z unim nasproti je šlo za mišjo dlako na pol dano, samo lej ga zlunka, ka je bil na desni še en avto katerega sem pa res nežno počevelčku Kmetica2 in Kmet2 2
igorkr Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 BALKAN TUR 4.)DAN ČIST NA KONC Je blo pa v pečini prijetnih 12" ,zunaj 35+ "Kmet mam te pod budnim očesom, ne ti mene s tvojimi 12 colami ha ha ha ha, jih imaš zunaj une od Umetnice 35+" Kmet2 - naslednji bo BMW GS na katerega bom naflikal znak od YAMAHE pa bo volk sit in koza cela Nasmejali pa smo se tudi pravopisu,ja tukaj bolj velja....piši kao što govoriš :lol: FUDBOOL STADION VATERMILL Kmet2 in Kmetica2 2
igorkr Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Kmet2 kej zdej, rabiš oddih, kje je dan 5, 6? Danes tako da veš je bil dan 5, jutri pa dan 6, tako da .... BinaBana 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se