Popularna objava Kmetica2 Objavljeno September 5, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2012 no tako. če povzamemo cel tale teden po balkanu. 1. definitivno nam manjka izkušen z vožnjo v skupini !! ni bilo panike, ampak priznam da bi lahko bili bolši - in z vsako turo tudi bomo 2. Izlet v neznano izpadlo je super, glede na to da smo se prej mogoče 2x videli, odlično 3. bojne rane ena plejbojeva šljiva in 2x pikajoča avijacija No tudi jaz sem mal pokasirala, in sicer zadnji dan po AC in 40 oC in kolone in nenaspana in že utrujena ,.... enostavno mi je na 3/4 poti zmankal energije in ni bilo drugega kot prisiljen počitek, kjer koli, samo senca, ohladitev in dol z motorja Občutek beden, zmeden u bistvu sem se smejala po ličkih so mi pa solzice tekle. Po slabi urci, 1 čokoladi in 3 pomarančnih sokih pa sva jo s Kmetom krenla naprej (Bina in Igor sta šla že mal prej) Slika pa žal nimamo Kaj čmo tako je bilo, LUDO I NEZABORAVNO. Mia, umetnica51, Keiko in 11 others 14
BinaBana Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 a dejte no, zdej je pa tko izpadl, k da sva vaju pustila zadi!! ker tko se pa res ne potuje v skupini.. :wacko: sirer je blo pa res odlicno!! komi cakam naslednjo turco! upam, da z manj tezavami :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se