igorkr Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 (popravljeno) Zgodba iz Avala malo drugače ... (2. dan) ... nato Kmetica2 poda Kmet2 brošuro z napotki kako varno skozi Beograd brez, da ti zakuha. Kmet2 še vedno vidno pregret, zato ka ni vodno hlajen, od izleta po Beograjskih ulicah in cestnih gradbiščih vzame brošuro v roke. A glej ti to. Navdila, ki bi preprečla tako nezaželeno pregrevanje napisana v švajsani, izvenzemeljski pisavi tudi poznani pod imenom grabljice. Misli so se začele vrtet nazaj v tista otroška leta osnovne šole. Začel se je spominjat, klopi in sošolcev tistega 5. razreda ko se je učil in se seznanjal z grabeljščino. Vendar stric Čas in EMŠO sta naredila svoje. Vse kar je ostalo je samo spomin na zeleno tablo in obrabljen parket položen na ribjo kost, ki se je v vogalu razreda tam nekeje pri zadnjih klopeh že začel dvigovati. Vsi napori, da bi razvozlal skrivna navodila so se izjalovila. Poskušal je še enkrat, pa dvakrat. In ta poskušanja so se zavrtela že v večmestna števila dokler se mu ni čisto zmešalo. Kmetica2 pa... Neč jst kriva .... Pa še ena slikca naših kwjnčkow ... Popravljeno Avgust 26, 2012. Popravil igorkr BinaBana, trebor, Kmetica2 in 5 others 8
BinaBana Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 ja sej ne, pa se tako obnasanje motoristicnih barab!! sej ni cudn, da se jih bojijo u bivsi yugi.. Keiko, igorkr, Kmetica2 in 1 other 4
TBoxer Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Tega je sigurno parkirala ženska... :krneki: trebor, Kmetica2, krucymucy in 1 other 4
igorkr Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Tega je sigurno parkirala ženska... :krneki: Nope jst sem ga in to namerno tako, ker se je drugače binca bala da ga bo zvrnlo. Pa sem ga postavil prečno na padec cestišča in v smeri izhoda. Tako, da parkiran strokovno, res pa sicer izven konteksta Igor Kmetica2 in BinaBana 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 BALKAN TUR 5.)DAN z zakasnitvijo No in tako smo se odpravl iz Zlatibora proti Neumu,zjutraj smo spakiral,BinaBana se je od žalosti metala po tleh,IgorKr se je zagledal v kovček in ugotovil,da nam je zmanjkal šljive,Kmetica2 pa je žalostno zrla v.....ne vem kaj Kot ponavadi na naši turi nas je spremljala neokrjena narava Naša četica se vozi strumno in veselo čez Drino prot Sarajevu ^_^ Če bi mel krila.... in trdnjava nad Sarajevom Ker smo že šli čez Sarajevo ni šlo mim Baščaršije,kjer je bil parkiran ob nas tudi Buldog slovenske registracije....na sliki oranžen oz. zlat tank in še poziranje IgorKr ni hotu nobenga pretepst,tok stoji ker ga je pičla osa v roko in jo ni mogu dat bolj zraven teleščka ja še dobr da smo ga mel sabo je vsepovsod malo bolj na široko taval :lol: pred minaretom in obvezna kavica ^_^ Še mal Sarajeva... in mal Slovenije jakATV, Kmetica2, igorkr in 12 others 15
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 BALKAN TUR 5.)DAN VEDNO ŠE :grim Tako smo jo na kofeinu ucvrl naprej prot dolini reke Neretve...in vmes je dogajal Vmes smo tud srečal čist taprav motor z vso pripadajočo Bosansko motoristično opremo :blink: Neretva ko morje.... Pred vsem so me fascinirale ceste,ki so proti Srbskim Ameriške res se vidi razlika ko prestopiš mejo in spet so nas spremljali prelepi hribi in doline po katerih se vije reka Neretva,prav tako pa so nas spremljale tudi policijske kontrole katere se ni mogel ognit naš daso IgorKr. No ni bilo strašno,zmenil se je dokaj ugodno. Se mi zdi pri teh južnih policajih,da se prov po glavi mahne če mu malca pobegne.... Zelo zanimiva mi je bila tudi temperaturna razlika ko smo se prebijal mim Jahorine,saj je bilo na vrhu 15stopinj,spodaj pa 36 in to vse na parih km Na tej razgledni točki pa smo srečali tudi Bosanskega motorista,ki nam je prijazno svetoval ,kar mi je že garmin povedu ^_^ pa naprej prot Neumu... 30km pred Neumu pa akumolacijsko jezero za Hidroelektrarno...res veliko ^_^ Na žalost pa se nam je na poti zgodila nesreča v kateri je bila udeležena naša Binca no vse se je dobro končalo,Bina je bila obtolčena a cela in pozitivna kar je bilo v tistem času in vročini res pomembno slik tega dogodka ni ker je bila na mestu policija in ne bi bilo primerno,da izivam še kaj večjo kazen oz. slabo voljo. Ja ni šlo brez policije,ker je bil avto ,ki je bil udeležen udesa službeno vozilo,so pa slike male kawe....pred operacijo in po operaciji Na levi design by BinaBana in ustvarjanje novga designa... In končni izdelek novega designa ki smo ga družno poimenovali Design by Kmet2 in Če je komu všeč Design by Kmet2 mi kar pište na pm,v kovčku mam še srebrn NASA tape in čist navadno rjavo žico ter kombinirke sm zelo ugodn,sam za jest mi dajte :lol: Kmetica2, trebor, malakai in 16 others 19
rookiee Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Eno vprasanje glede na to, da imam namen v rpihodnosti na Balkan, kako je z varnostjo? Kje ste spali in kje puscali motorje? Se mi zdi, da je v dezelah z nizjim bdp-jem toliko bolj mikavno nalozit nekaj vrednega in ja vem, da se ti to zgodi tudi doma!
sayo Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Kako je lepa naša bivša država. P.S. mal pazite da vas ne bojo paparzi preveč fotkal k bodo mislili da je kakšn testni prototip novega modela Kawasakija k je tok zamaskiran Kmet2, Kmetica2, igorkr in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 BALKAN TUR 5.)DAN PREDN ZASPIMO Eno čist naskrivaj sm pa stisnu Smo mel pa srečo,se je mim z ženo prpeljal Slovenc,kateri je ponudil pomoč,a ko je videl mojo stvaritev je videl da je vse pod kontrolo in je odpeljal naprej :grim Pa smo končno pešli še mi,da zaključmo teh borih 30km do Neuma. Bil je dan poln neprijetnih kratkih dogodkov,prazen prtljažnik na katerem bi mogla biti spalka ampak ni,ni :closedeyes: Z Igorjem sva šla za vsak slučaj par ovinkov nazaj in glej ga zlomka tud to se je srečno končal najdla,prvezala in odpeketala in končno Neum,zdaj bo Kmetica 2 srečna,saj Neum je bila njena želja,pa prstaci pa....... Pripeljali smo se točno do tam kot smo želeli,zadnja gostilna na desni proti Dubrovniku ime je Orka,tam srečal spet slovenca,ki nam je na poti ponudil pomoč s katerim sva rešla še zadnjo tegobo Bine(zvita belanca v križu)..dec je mel imbuse,stena je bla blizu in krmilo kmalo ravno.... Zatem smo si končno privoščili zasluženo večerjo saj je bil za nami težak a prijeten dan.Seveda smo si privoščili prstace,jastoga,biftek,testenine frutidi mare,3xgoveja juha,orado,6xpir,2xcocacola,voda,2x sok pa kratki program pa je naneslo 130€,kar je zelo pocen za naročeno :OK: priporočam toplo. Aja pa blo je mnjammmmm V isti gostilni smo pa srečal še enega motosvetovca,ki se nam je pridružil,natakar nam je poštimal tudi prenočišče.Prijazno nas je prišla iskat njegova žena in odpeljala na mesto,imeli smo tudi garažo za motorje,klimo,ki swm jo res potreboval saj mi je počas začel na tečn vlečt :glare: Vine se nam je pridružil tudi pri prenočišču .Stuširal smo se,spil en pirček in se odpravl na ogled mestnega središča in kdo je šel z največjim motorjem.....ja logično ...najmanjša :grim A ga kdo prepozna motosvetovca.. In tako smo zaključili še 5 dan naše sage,Kmetica 2 je bila srečna in posledično sem to srečo občutil pred spanjem pa lahko noč trebor, BinaBana, Mia in 16 others 19
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Eno vprasanje glede na to, da imam namen v rpihodnosti na Balkan, kako je z varnostjo? Kje ste spali in kje puscali motorje? Se mi zdi, da je v dezelah z nizjim bdp-jem toliko bolj mikavno nalozit nekaj vrednega in ja vem, da se ti to zgodi tudi doma! Ni panike,kjer smo spali so bili motorji varovani,al v garaži al za ograjo apartmanov,res ljudje so širokosrčni.Brez skrbi ti sam pod pod kolesa in gas,kjer smo spali ti lahko ,ko boš šel sporočim pa si narediš rezervacijo.Lp P.S. kjerkoli smo spali je bilo najdražje prenočišče z varovanjem motorjev 12€ sayo, igorkr in BinaBana 3
Whiskey Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 (popravljeno) Bina se zgleda zelo dobro počuti na BMW. A bo kaka zamenjava za zmatranga Kawlna? Prstaci. Teh pa že dolgo nisem imel na talarju. Učasih smo jih z domorodci po pol plehnatga ajmrja na dan stolkl in večino polizali. Zdej pa ... bo treba zavit v Orko. Popravljeno Avgust 27, 2012. Popravil Whiskey Kmet2, sohen in Kmetica2 3
krucymucy Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Carski potopis kmet2 Kmetica2, BinaBana in Kmet2 3
BinaBana Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Bina se zgleda zelo dobro počuti na BMW. A bo kaka zamenjava za zmatranga Kawlna? Prstaci. Teh pa že dolgo nisem imel na talarju. Učasih smo jih z domorodci po pol plehnatga ajmrja na dan stolkl in večino polizali. Zdej pa ... bo treba zavit v Orko. ah kje.. to pa ne sej zadeva ni tolk grozna, kokr je bla videt po kmetovi operaciji to je tko kot k prides u bolnico na obisk h kakim starim starsem, ko jih pogledas, te skor kap, pol pa kak dan kasnej, ko odstranijo vse cevke in povoje, vids, da jim pa nc ni he he he js sm "fasala" enga playbojevga zajcka na bok, moj kiwi pa po drugi operaciji v lj zgleda nekak tkole.. krucymucy, Kmetica2, Mia in 5 others 8
BinaBana Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Tega je sigurno parkirala ženska... :krneki: ker je to slo nekak mim mene, sele zdej komentiram- jap, kot je ze igor napisal, nism bla jst.. me je pa skrbel, ker tuki se sicer ne vid, ampak je bil naklon res velik in bemfla sta bla na centralnih stenderjih postavljena, igorjev je se ujel malcek bolj polozen teren, mojmu pa ni preostal druzga, kot da je tkole parkiran.. (btw- z mojimi kratkimi nogami, bi se verjetno pr tem naklonu zvrnila.. zato sm res hvalezna za pomoc pr parkiranju!! obema fantetoma! :notworthy: ) Kmet2, Kmetica2 in igorkr 3
BinaBana Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 da boste pa mal bolj lahko primerjal operacijo 1 in operacijo 2.. mislm, da je razlika precej ocitna.. samo ce si res omejen pri orodju, ti ne preostane druzga kot to.. kmet, se 1x hvala!! :notworthy: TOMTECH, Mia, RobiRoberto in 3 others 6
SCORPIONS Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 .... ...moj bivši buldog v Bosni......še zmeraj laufa.. :notworthy: krucymucy, igorkr, BinaBana in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 (popravljeno) da boste pa mal bolj lahko primerjal operacijo 1 in operacijo 2.. mislm, da je razlika precej ocitna.. samo ce si res omejen pri orodju, ti ne preostane druzga kot to.. kmet, se 1x hvala!! :notworthy: madona, da je kwaki še lepši s tejpom...mogoč bi si tut jest omislu kak tak dizajn Kar pa se tiče varnosti, prej ti bodo motor spičili v Italiji kot pa na balkanu. Ključev pa vseeno ni za puščati v njem. V glavnem lepo ste se imeli in ob gledanju slik, sem se spomnil naših potovanj po istih krajih in zgleda, da bo počasi spet potrebno "dol" it, ker mi že malo manjka čewaptchičew. Popravljeno Avgust 28, 2012. Popravil DAMI34 BinaBana, igorkr in Kmet2 3
basbas Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 (popravljeno) da boste pa mal bolj lahko primerjal operacijo 1 in operacijo 2.. mislm, da je razlika precej ocitna.. samo ce si res omejen pri orodju, ti ne preostane druzga kot to.. kmet, se 1x hvala!! :notworthy: Se vidi, da kmet ni spal na tečaju prve pomoči ....kako strokovno ga je imobilizirau Popravljeno Avgust 28, 2012. Popravil basbas basbas, BinaBana, igorkr in 5 others 8
Kmetica2 Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 jaz bi samo dodala, da priporočam pot iz Mokre gore proti Sarajevu. Po ali ob,... nima veze, pobočju Jahoreine je tako nora cesta - beri fantastična. Žal od tam nimamo slik - smo vsi tok užival v vožni... Res najbolša cesta meni osebno v moji sicer kratki moto karieri. Edin mal je treba bit previden ker je veliko policije, sigurno smo videli ene 6 patrulj, so kar en za drugim postavleni. No mi smo imel srečo, smo bili še dokaj zgodnji in so se šele pripravljali na "streljanje" z radarji. Mia, Kmet2, igorkr in 1 other 4
sayo Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 Ej pa da se ne boste pozabili zapeljat na Sv.Jure nad Makarsko, če še niste bili gor
BinaBana Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 jaz bi samo dodala, da priporočam pot iz Mokre gore proti Sarajevu. Po ali ob,... nima veze, pobočju Jahoreine je tako nora cesta - beri fantastična. Žal od tam nimamo slik - smo vsi tok užival v vožni... Res najbolša cesta meni osebno v moji sicer kratki moto karieri. Edin mal je treba bit previden ker je veliko policije, sigurno smo videli ene 6 patrulj, so kar en za drugim postavleni. No mi smo imel srečo, smo bili še dokaj zgodnji in so se šele pripravljali na "streljanje" z radarji. ma tista cesta je BOOOOLLNAAAA!! tja bi sla sam zato, da bi se vozila!! ha ha ha kar se pa policije tice- kmetica, mal premal si jih nastela.. jih je blo velik vec.. pa tut uni stejejo, k se niso prstimoval ampak so ze mel svoje malcasholde ustavljene he he he igorkr 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2012 BALKAN TUR 6.)DAN......ZADNJI No v Neumu smo ga sral do 2h zjutraj potem spat za 4 ure in počas prot domu.Ker je Binam bila malce hendikepirana telesno in tehnično... prav tako jaz in IgorKr ki nas je med vožnjo napadala tamkajšnja aviacija.... in Igorjeva nabildana roka.....ja fant ma res rad rokomet in po 4h spanja je bila še zmerom koma strica Toma in prav zaradi vseh teh anomalij smo se odločl za AC do doma Končno po zajtrku odrinemo... Vmes mal slikamo..... Prelep pogled Vstop na AC Ko v Ameriki ^_^ In še zadnja slika Jadranskega morja,potem AC zavije v notranjost Da si boste predstavljal,zunaj blizu 40 stopinj,AC zabita do amena...straaašnooooo.... 700km v dnevu in 70% takšne zabite ceste...da te kap.Proti domu smo krenli ob 7h zjutraj ,dospeli pa v večernih urah srečno in varno kljub poškodbam tehnike in pikajoče avijacije Skupaj smo naklepal 2500km in pri tem porabili okrog 4l šljive :lol: varčni ni kaj .) Za spet kakšen Balkanski potopis pa čakamo drugo leto lp in hvala ker ste me bral in prenašal. ^_^ anja37, suzuki, trebor in 20 others 23
Snečer Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 In kdo je bil glavni pastir?
gift Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Adventure motor pa fluorescentne nalepke na felnah ) BinaBana in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se