umetnica51 Objavljeno December 17, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2012 ..u51 še čist malu pa me prpelje do tebe.. :lol: kaj pol :naughty: uf..... Ja če te pot res enkrat pripelje do mene na štajersko...potem dvomim,da boš šla normalna nazaj domov :grrr Anči naj se tud tebi kr takole javno enkrat zahvalim za vse, za smeh...za zajebancijo, za presenečenje tm na pumpi... Mislim da bo tri leta nazaj, ko sva se uradno srečali pr Vaških v Domžalah in še vedno hranim fotografijo,ko sva si smeje podali roke...in se u živo tud takoj poštekali... Hvala ti.....zato ker si original :glare:
umetnica51 Objavljeno December 17, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2012 Kako leta hitijo...kako hitro se obrne leto, vem zdaj vedno bolj tudi jaz...hvala tud vam motosvetovci za vsa voščila in lepe želje. A vse kar mi ostane je to, da bom vedno hodila pogumno naprej.... in se spominjala samo lepih trenutkov...nikoli pozabljenih fešt in veselic,ki so bile v moj fotografski objektiv nemalokdaj zabeležene... In tiste sojene in nesojene ljubezni, sanjarjenja o planinah, o razstavah in morda nekoč o svojem motorju....o vsem najboljšim kar si lahko zaželi vsaka duša. Tudi moja. ENA LEPŠIH PESMI: SLAPOVI- Če se z jutrom ne zbudim Kmetica2 1
Darko3g Objavljeno December 18, 2012 Opozori Objavljeno December 18, 2012 No, vidiš kam pelje ta svet. Lepo hodiš po Smetanovi, ko se en Motosvetovc skoraj zaleti v tvojo bundo. Oprosti, ker nisem imel časa za , naslednjič se bom bolj potrudil. umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno December 18, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2012 Ja Darko tisto srečanje je bilo pa kr malo filmsko... Grem peš po pločniku...in nekdo poleg mene reče: "Si ti umetnica51? " Ta jakna DAYTONA je že doživela marsikaj. ...No le glej,da naslednjič pade Kmetica2 1
umetnica51 Objavljeno December 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2012 Ko že mislim zaspat...pa ne morem... Danes je za menoj spet en bolj zanimivih dni... V UKC Maribor sem opravila magnetno resonanco roke. In pol ure v komori je še kar živo pred menoj. Še prej sem si morala čepke dat v ušesa, ker je ta stroj res nekam preveč glasno ropotal... Moram priznati,da sem bila tiste pol ure v komori zelooo jezna, od jeze bi se lohk užgalo :unsure: ...vse sorte mi je rojilo po glavi....predvsem pa to, kaj mi je tega treba??? Kaj bo z roko? Res je, da bolečine ni več,da lahko roko brez problemov vrtim....a bojim se še vedno dvignit težje stvari...Kaj šele, da bi si danes upala tako kot včasih zjutraj narediti 5 svojih slavnih sklec... Seznanjena sem,da lahko traja pol leta, da se zaceli...a več bo povedal travmatolog. Do takrat pa bom morala še malo potrpeti,a hvalabogu imam zalogo platen in barv in da lahko v tem času počasi vsaj kaj koristnega naredim... Sem se pa danes kar tako (malo iz jeze) prvič v življenju zglasila pri odvetniku,da povprašam kaj lahko naredim v primeru poškodbe na delavnem mestu... Sploh zato,ker je bil danes ravno dan za brezplačno pravno pomoč. Na prvih vratih kao znane odvetniške firme v središču Maribora sem naletela na nadutost neke tajnice (firmo je škoda omenjati...)...A drugič sem imela večjo srečo,saj sm na vratih neznanega odvetnika naletela na veliko prijaznost in več kot očitno profesionalnost in gostoljubnost. Odvetnik,ki mi je po prebranih izvidih travmatologa takoj svetoval,da še danes vloži odškodninski zahtevek...se ni mogel nehat čudit, zakaj oklevam, če me nič ne stane... Šla sem res samo po nasvet k neznanemu odvetniku...Ker je bil ta dan ravno na mestu, z mojo jezo vred. Lahko bi za mnenje vprašala dobrega kolega odvetnika iz Ljublane. A vedno mi je bilo malce nerodno še njega vprašat o zadevah, ki so me težile, saj je že doma veljalo pravilo,da pozabi in potrpi, bo že Bog vrnil....
pik1 Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 .... kdor jezika špara, ta kruha strada ...
anja37 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ...in kam nas to pelje pik.... ^_^
Dr_Jakob Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Kam pelje? Ankamor. Jutr bo itak konc. PANIKA PANIKA!!!! umetnica51 1
pik1 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 (popravljeno) ...in kam nas to pelje pik.... ^_^ .... najprej u soboto na štant na ene dva kuhančka pa mogoče kšnga takratkega ..... pol pa u maline ..... Popravljeno December 20, 2012. Popravil pik1 anja37 1
anja37 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ...pik te srbijo te maline a..... :lol: ma kaj je-bo prav štant poseben za nas tam al kako...ti strežeš :naughty: ufa
pik1 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ...pik te srbijo te maline a..... :lol: ma kaj je-bo prav štant poseben za nas tam al kako...ti strežeš :naughty: ufa .... ja, verjetn bom res stregu ..... ..... ženi .... bunny000 in anja37 2
Alla Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 am.....seronje nakladaške :glare:
pik1 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 am.....seronje nakladaške :glare: a mislš ?????? ..... do tuki je blo še skor vse čist res ..... :grim anja37 in bunny000 2
Alla Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Kakor da nimate dost drugih tem za nakladanje in čvekanje?! :wacko:
anja37 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 a mislš ?????? ..... do tuki je blo še skor vse čist res ..... :grim .....imajo dober nos eni a pik... :naughty: smrdi,smrdi.... bunny000, Kmetica2, umetnica51 in 1 other 4
maus Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 svet je itak gotof ... jutr umetnica51, anja37 in pik1 3
Alla Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 svet je itak gotof ... jutr Hvala bogu! :notworthy:
anja37 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ..hvala bogu je za une,ki nočejo več uživat ta naš prekrasen planet.......ampak jst vem da ne bo konec,tko da bo treba še v roke prjet krmp pa lopato pa..... bunny000 in umetnica51 2
pajkica Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ka ti bo kramp pa lopata? a boš lukno na drug konc sveta nardila ? sej ti je lepo tle lej jo no.... umetnica51 1
anja37 Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ka ti bo kramp pa lopata? a boš lukno na drug konc sveta nardila ? sej ti je lepo tle lej jo no.... ...pajki povej ti rajš kej druzka ne o krmpu in lopati.....
pajkica Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 ...pajki povej ti rajš kej druzka ne o krmpu in lopati..... bom, sam ne tle.... anja37 1
brojedan Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Konec sveta se je za ene že začel, za nas se bo začel ob pol noči, za druge pa 28 ur kasneje .. takole od oka. Inki so brcnili v temo, ker so mislili, da se en datum v istem trenutku začne za cel svet. Iz Nove Zelandije so po telefonu javili, da je vse ok, da se imajo fino in se pripravljajo na Božič in novo leto. umetnica51 1
sayo Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Konec sveta se je za ene že začel, za nas se bo začel ob pol noči, za druge pa 28 ur kasneje .. takole od oka. Inki so brcnili v temo, ker so mislili, da se en datum v istem trenutku začne za cel svet. Iz Nove Zelandije so po telefonu javili, da je vse ok, da se imajo fino in se pripravljajo na Božič in novo leto. Inkovsko prerokbo si narobe predstavljate, konec sveta pride vedno NENAPOVEDANO umetnica51 in Dr_Jakob 2
maus Objavljeno December 21, 2012 Opozori Objavljeno December 21, 2012 ok ok .. ni konc sveta ... je pa konc tedna ... to pa tut neki šteje, kajne pik1, bunny000 in anja37 3
Cufa Objavljeno December 21, 2012 Opozori Objavljeno December 21, 2012 Počakaj do poldneva. Baje bo ob 12:11......razen za une, ki jim ura zamuja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se