bajkr88 Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 (popravljeno) A je še kšn kle k igra al pa se uči frajtonarco,.. js se neki matram pa me zanima če nas je velik tuki, al sem sam no če se kdo najde naj kaj napiše ane aja fajn bi blo če še slikco harmonke prlimate al pa vsaj kej poveste... Zavriskaj! Popravljeno Avgust 9, 2011. Popravil gregaRS MoTo G_P, riderrgirl, trebor in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 Evo tuki...Lahka bi navedu kero maš, pa uglasitev Ribič CFB... anja37, dotem, Sam dePihlja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 (popravljeno) super vsaj eden ja js mam B,ES,AS... men osebno ma lep zvok, je pa železnikova. evo še ena slikca ... bo pa zdej u kratkem še midi sistem gor, bom pol še kšno sliko naredu Popravljeno Avgust 11, 2011. Popravil gregaRS MoTo G_P, kiki89, Sam dePihlja in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rezen Objavljeno Avgust 13, 2011 Deli Objavljeno Avgust 13, 2011 (popravljeno) Še jest. Mam Rutarco Galaxy, CFB Kulk časa pa že špilate? LP rezen Popravljeno Avgust 13, 2011. Popravil rezen bajkr88, MoTo G_P, anja37 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 13, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2011 lepa ramonika je js sm mal začev špilat k sm biu str ene 13, me je stric neki učiu... pol me je pa kr hitr vse minil in nism več let nč špilu. No zdej me je pa spet začela zanimat tko da skor vsak dan mal drgnem drgač mam zdej un program za učit harmonko in se da tud prek tisga neki naučit.. a se je še kdo s tistm programom učiu??? nasledni komad bi se pa rd naučiu tale... Sam dePihlja, bajkr88, umetnica51 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 13, 2011 Deli Objavljeno Avgust 13, 2011 Ker program od Goterja al LTK? Probu sm sam LTK, sam mam še zmer rajš da hodm k enmu da me uči... dotem in Sam dePihlja 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 13, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2011 Ker program od Goterja al LTK? Probu sm sam LTK, sam mam še zmer rajš da hodm k enmu da me uči... ltk... ja to je bolš da te uči , sm tud kar stane vretn.. dotem, Sam dePihlja in bajkr88 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 13, 2011 Deli Objavljeno Avgust 13, 2011 Jst mam 10€ na uro...Pa je dost bolš, naprimer nauči te določenih prijemov k jih sam neb nkol pogruntu...pol k se učiš stega programa pa preveč skačeš po tipkovnci, prsti štrlijo...pa zgleda smešn k igraš Sam dePihlja, umetnica51 in dotem 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 13, 2011 Deli Objavljeno Avgust 13, 2011 Tudi Jermanou Igor rad raztegne meh ) Kor13, MoTo G_P, trebor in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 "orodje" pa Jerko C-F-B umetnica51, dotem in MoTo G_P 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 13, 2012 Deli Objavljeno December 13, 2012 Uffff lepo bi bilo videt v živo šopek motoristov (tud kake motoristke ) s frajtonarico vred ko na motorju igrajo našo domačo slovensko V DOLINI TIHI...... od nikoli pozabljenega Lojzeta Slaka anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 14, 2012 Deli Objavljeno December 14, 2012 Ajd fanje žašpilajte nam pa nebi smela bit žurka motoristov,BREZ HARMONIKE :grrr MoTo G_P in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yuree Objavljeno December 18, 2012 Deli Objavljeno December 18, 2012 Imel Harmoniko Jerko CFB zdj pa razmislam o nakupu nove umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 19, 2012 Deli Objavljeno December 19, 2012 .....a greste tud vi z harmonikami v soboto po Ljubljani....ajd da bo veseli,nek se vidi kaj je SLOVENSKA GLAZBA...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se