Virtus Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Pozdravljeni! po dolgem času se spet oglašam. Zanima me za kateri model motorja gre. Do sedaj mi je znano, da je izdelovalec piaggio, sestavljal ga je pa tomos. Tisti W pomeni vespa, tudi na pokrovčku za rezervoar piše vespa. Več podatkov pa nimam. Zanima me za kateri tip motorja gre, letnik...... Oz če ve kdo kaj nasplošno povedat o tem motorju..... bobiboss, ciciban, bajsi in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 (popravljeno) Tole nikakor ni vespa, čeprav ima verjetno kakšne dele od nje. Mi smo mu takrat rekli Cockta, ker jih je nekaj bilo naokoli potalanih za eno nagradno igro s to pijačo naše in vaše mladosti. Imeli so tudi napis Cockta. MIslim, da je prvi Tomosov (sodobnejši) poskus s skuterji, lahko pa, da se motim. Tudi W (?) ne vem, zakaj bi pomenil vespa... Popravljeno Avgust 12, 2011. Popravil dlicen daneb in bajsi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 http://www.motosvet.com/tabla/forum/18-skuterji-in-mopedi-splosno/ :evilgrin: daneb, dlicen, ninjaxx in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virtus Objavljeno Avgust 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Zanimivo, da ni na netu nobene slike o Cockta tomosu niti o tem motorju kot prvim sodobnejšim tomos skuterjem Glede pokrovčka za tank sem pa skoraj prepričan da je original. daneb in bajsi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Sicer pa tole res ne spada v kategorijo Motocikli... bajsi in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madkupe Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 http://www.tomos.si/content.aspx?nodeid=2946" Urbii in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fanttasy Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 Tukaj je Piaggio Typhoon 2005 Možno je da se zelo motim, ampak po moji oceni bi bil skuter na tvoji sliki recimo letnik 1990 Piaggio Typhoon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 Pozdravljeni! po dolgem času se spet oglašam. Zanima me za kateri model motorja gre. Do sedaj mi je znano, da je izdelovalec piaggio, sestavljal ga je pa tomos. Tisti W pomeni vespa, tudi na pokrovčku za rezervoar piše vespa. Več podatkov pa nimam. Zanima me za kateri tip motorja gre, letnik...... Oz če ve kdo kaj nasplošno povedat o tem motorju..... Če me spomin ne vara TOMOS MARY 4,ali nekaj v tem kontekstu,se je en bel v kratkem prodajal,pa je verjetno že prodan,ker ne najdem oglasa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxbond1995 Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 (popravljeno) Preglej šasijo za morebitno ploščico z podatki motorja. Mogoče gre res za model Merija, tu je reklama za verjetno starejši model: Popravljeno September 11, 2011. Popravil maxbond1995 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se