wanesska Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 Dons se mi pa res full zjala :yawn: kaj pa danes? snoopek, anja37 in mojamiska 1 2
PiKi17 Objavljeno September 28, 2011 Opozori Objavljeno September 28, 2011 kaj pa danes? Danes tudi! :yes: :yawn: :yawn: :yawn: snoopek in anja37 2
maus Objavljeno September 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2011 full čuj ejga mona :yawn: PiKi17, anja37 in snoopek 2 1
snoopek Objavljeno September 28, 2011 Opozori Objavljeno September 28, 2011 Matkurba stari ej :yawn: anja37, maus in PiKi17 2 1
PiKi17 Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 :yes: ... :yawn: anja37 in snoopek 2
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 Po par tednih odsotnosti spet na MS ... Pa pogledam temo 'ZJALE' in mi gre na kozlanje ! Dragi MAUS, če ti je res tako zelo hudo dolgcajt, daj se raje vpiši v krožek med Idrijske čipkarce, boš bolj koristno potrošil svoj prosti čas, kot da pa smetiš na MS. Z vsem spoštovanjem, Ajdemi. PiKi17, maus, ebony in 3 others 3 3
maus Objavljeno September 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2011 Dragi Ajdemi Popuši ... v "zaresnih temah" počitnice v Sloveniji, kateri motor naj si kupim, kakšn bencin naj tankam itd se pač ne oglašam, ker so meni glupe ... kaj čmo .. smo različni .. če bi bilo v nasprotju s politiko MS-ja, bi jo že zbrisali. Če je tebi dolgčas in si se moral v teli temi oglasit, si rajši kupi BURDO in začni štrikat... skratka ... zjalu bom in če bo še kdo hotu bo.. to se pa tko dela :yawn: :yawn: :yawn: ... Še dobro, da delam veliko kilometrov, če ne bi še večkrat zjalu Z vsem spoštovanjem, Maus Zmiya :yawn: PiKi17, ebony, DAMI34 in 4 others 5 2
wanesska Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 danes pa tudi jaz... :yawn: :yawn: :yawn: trebor, maus, mojamiska in 1 other 2 2
Grut Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 Dragi Ajdemi Popuši ... v "zaresnih temah" počitnice v Sloveniji, kateri motor naj si kupim, kakšn bencin naj tankam itd se pač ne oglašam, ker so meni glupe ... kaj čmo .. smo različni .. če bi bilo v nasprotju s politiko MS-ja, bi jo že zbrisali. Če je tebi dolgčas in si se moral v teli temi oglasit, si rajši kupi BURDO in začni štrikat... skratka ... zjalu bom in če bo še kdo hotu bo.. to se pa tko dela :yawn: :yawn: :yawn: ... Še dobro, da delam veliko kilometrov, če ne bi še večkrat zjalu Z vsem spoštovanjem, Maus Zmiya :yawn: BURDA je zakon maus, trebor, mojamiska in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 (popravljeno) Itak ... burda do groba Morm mau pozjalat :yawn: .. ker me un šnoopek mlat :yawn: :yawn: :yawn: Popravljeno Oktober 4, 2011. Popravil maus PiKi17, snoopek in anja37 2 1
snoopek Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 (popravljeno) Po par tednih odsotnosti spet na MS ... Pa pogledam temo 'ZJALE' in mi gre na kozlanje ! Dragi MAUS, če ti je res tako zelo hudo dolgcajt, daj se raje vpiši v krožek med Idrijske čipkarce, boš bolj koristno potrošil svoj prosti čas, kot da pa smetiš na MS. Z vsem spoštovanjem, Ajdemi. Meni gre pa na kozlanje ko berem tvoje komentarje in komentarje tebi podobnim... Nevem zakaj se morate oglašat v temah, ki vam grejo tako na "kozlanje" Meni se zdi tema čisto ok, pač, tko kt je reku maus, ljudje smo si različni... in če ne misliš zjalat v tej temi, se pač ne oglašaj.... :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Popravljeno Oktober 4, 2011. Popravil snoopek anja37, PiKi17, mojamiska in 2 others 3 2
snoopek Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Itak ... burda do groba Morm mau pozjalat :yawn: .. ker me un šnoopek mlat :yawn: :yawn: :yawn: Tko se dela maus! Pa ne bit tolk otročji no :yawn: :yawn: :yawn: maus, anja37 in PiKi17 2 1
I30 Objavljeno Oktober 7, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2011 A ni nobenga pravga Idrca tle, da bi razložil, kaj zjala pravzaprav res pomeni?! Prišepetam le še, da je v povezavi zijalko (Potočka) in ostalimi špranjami. mojamiska, anja37 in maus 3
maus Objavljeno Oktober 10, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 A ni nobenga pravga Idrca tle, da bi razložil, kaj zjala pravzaprav res pomeni?! Prišepetam le še, da je v povezavi zijalko (Potočka) in ostalimi špranjami. Maš prav .. ampak so me toti Štajerci nafukal, da sem to temo odpro :yawn: ... k je pondelk ... :yawn: PiKi17 in anja37 1 1
snoopek Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Maš prav .. ampak so me toti Štajerci nafukal, da sem to temo odpro :yawn: ... k je pondelk ... :yawn: maus :yawn: za pondelek :yes: A ni nobenga pravga Idrca tle, da bi razložil, kaj zjala pravzaprav res pomeni?! Prišepetam le še, da je v povezavi zijalko (Potočka) in ostalimi špranjami. No pa nas razsvetli prosim... anja37 in maus 1 1
maus Objavljeno Oktober 11, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Pa me zdj minusajte ZJAAAAAAAAAAAL :yawn: Grut, PiKi17, snoopek in 3 others 6
wanesska Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 danes je dan.. :yawn: snoopek in maus 2
snoopek Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 :yawn: Danes je k a t a s t r o f a :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: PiKi17 in maus 2
maus Objavljeno Oktober 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Danes je k a t a s t r o f a :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Res je :yawn: snoopek, PiKi17 in Grut 3
maus Objavljeno Oktober 19, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Danes je pa res tak zjalast dan :yawn: .... jooooooooj noooooo :yawn: Grut 1
maus Objavljeno Oktober 27, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 Danes je pa res tak zjalast dan :yawn: .... jooooooooj noooooo :yawn: Danes tudi :yawn: Grut 1
lajbn Objavljeno November 1, 2011 Opozori Objavljeno November 1, 2011 Bom tako zjalnu da bo kar veselje! :yawn: maus in anja37 2
maus Objavljeno November 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2011 bom jas tut :yawn: anja37 in Grut 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se