wanesska Objavljeno September 27, 2011 Deli Objavljeno September 27, 2011 Dons se mi pa res full zjala :yawn: kaj pa danes? mojamiska, anja37 in snoopek 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiKi17 Objavljeno September 28, 2011 Deli Objavljeno September 28, 2011 kaj pa danes? Danes tudi! :yes: :yawn: :yawn: :yawn: snoopek in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2011 full čuj ejga mona :yawn: snoopek, anja37 in PiKi17 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno September 28, 2011 Deli Objavljeno September 28, 2011 Matkurba stari ej :yawn: PiKi17, maus in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiKi17 Objavljeno September 30, 2011 Deli Objavljeno September 30, 2011 :yes: ... :yawn: anja37 in snoopek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno September 30, 2011 Deli Objavljeno September 30, 2011 Po par tednih odsotnosti spet na MS ... Pa pogledam temo 'ZJALE' in mi gre na kozlanje ! Dragi MAUS, če ti je res tako zelo hudo dolgcajt, daj se raje vpiši v krožek med Idrijske čipkarce, boš bolj koristno potrošil svoj prosti čas, kot da pa smetiš na MS. Z vsem spoštovanjem, Ajdemi. maus, PiKi17, anja37 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 30, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2011 Dragi Ajdemi Popuši ... v "zaresnih temah" počitnice v Sloveniji, kateri motor naj si kupim, kakšn bencin naj tankam itd se pač ne oglašam, ker so meni glupe ... kaj čmo .. smo različni .. če bi bilo v nasprotju s politiko MS-ja, bi jo že zbrisali. Če je tebi dolgčas in si se moral v teli temi oglasit, si rajši kupi BURDO in začni štrikat... skratka ... zjalu bom in če bo še kdo hotu bo.. to se pa tko dela :yawn: :yawn: :yawn: ... Še dobro, da delam veliko kilometrov, če ne bi še večkrat zjalu Z vsem spoštovanjem, Maus Zmiya :yawn: ebony, Grut, mojamiska in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanesska Objavljeno Oktober 1, 2011 Deli Objavljeno Oktober 1, 2011 danes pa tudi jaz... :yawn: :yawn: :yawn: trebor, maus, mojamiska in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Oktober 1, 2011 Deli Objavljeno Oktober 1, 2011 Dragi Ajdemi Popuši ... v "zaresnih temah" počitnice v Sloveniji, kateri motor naj si kupim, kakšn bencin naj tankam itd se pač ne oglašam, ker so meni glupe ... kaj čmo .. smo različni .. če bi bilo v nasprotju s politiko MS-ja, bi jo že zbrisali. Če je tebi dolgčas in si se moral v teli temi oglasit, si rajši kupi BURDO in začni štrikat... skratka ... zjalu bom in če bo še kdo hotu bo.. to se pa tko dela :yawn: :yawn: :yawn: ... Še dobro, da delam veliko kilometrov, če ne bi še večkrat zjalu Z vsem spoštovanjem, Maus Zmiya :yawn: BURDA je zakon mojamiska, anja37, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 (popravljeno) Itak ... burda do groba Morm mau pozjalat :yawn: .. ker me un šnoopek mlat :yawn: :yawn: :yawn: Popravljeno Oktober 4, 2011. Popravil maus anja37, PiKi17 in snoopek 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 (popravljeno) Po par tednih odsotnosti spet na MS ... Pa pogledam temo 'ZJALE' in mi gre na kozlanje ! Dragi MAUS, če ti je res tako zelo hudo dolgcajt, daj se raje vpiši v krožek med Idrijske čipkarce, boš bolj koristno potrošil svoj prosti čas, kot da pa smetiš na MS. Z vsem spoštovanjem, Ajdemi. Meni gre pa na kozlanje ko berem tvoje komentarje in komentarje tebi podobnim... Nevem zakaj se morate oglašat v temah, ki vam grejo tako na "kozlanje" Meni se zdi tema čisto ok, pač, tko kt je reku maus, ljudje smo si različni... in če ne misliš zjalat v tej temi, se pač ne oglašaj.... :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Popravljeno Oktober 4, 2011. Popravil snoopek wanesska, maus, PiKi17 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 Itak ... burda do groba Morm mau pozjalat :yawn: .. ker me un šnoopek mlat :yawn: :yawn: :yawn: Tko se dela maus! Pa ne bit tolk otročji no :yawn: :yawn: :yawn: maus, PiKi17 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 7, 2011 Deli Objavljeno Oktober 7, 2011 A ni nobenga pravga Idrca tle, da bi razložil, kaj zjala pravzaprav res pomeni?! Prišepetam le še, da je v povezavi zijalko (Potočka) in ostalimi špranjami. anja37, mojamiska in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 A ni nobenga pravga Idrca tle, da bi razložil, kaj zjala pravzaprav res pomeni?! Prišepetam le še, da je v povezavi zijalko (Potočka) in ostalimi špranjami. Maš prav .. ampak so me toti Štajerci nafukal, da sem to temo odpro :yawn: ... k je pondelk ... :yawn: PiKi17 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 Maš prav .. ampak so me toti Štajerci nafukal, da sem to temo odpro :yawn: ... k je pondelk ... :yawn: maus :yawn: za pondelek :yes: A ni nobenga pravga Idrca tle, da bi razložil, kaj zjala pravzaprav res pomeni?! Prišepetam le še, da je v povezavi zijalko (Potočka) in ostalimi špranjami. No pa nas razsvetli prosim... anja37 in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2011 Pa me zdj minusajte ZJAAAAAAAAAAAL :yawn: cikadina, maus, snoopek in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanesska Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 danes je dan.. :yawn: snoopek in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiKi17 Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 :yawn: anja37 in snoopek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 :yawn: Danes je k a t a s t r o f a :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: PiKi17 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 18, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 Danes je k a t a s t r o f a :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Res je :yawn: Grut, PiKi17 in snoopek 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2011 Danes je pa res tak zjalast dan :yawn: .... jooooooooj noooooo :yawn: Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2011 Danes je pa res tak zjalast dan :yawn: .... jooooooooj noooooo :yawn: Danes tudi :yawn: Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno November 1, 2011 Deli Objavljeno November 1, 2011 Bom tako zjalnu da bo kar veselje! :yawn: anja37 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno November 1, 2011 Deli Objavljeno November 1, 2011 :yawn: maus in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 1, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2011 bom jas tut :yawn: Grut in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se