lima Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Se oproščam če ni taprava rubrika . Namreč rabim račun za lansko leto da sem bil en teden na počitnicah na hrvaškem ,ali črna gora ,ali avstrija ,vseeno ,apartma privat soba kjer koli . Lahko na pm Hvala
snoopek Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 So te na meji haklali kaj? Oz. zakaj rabiš za lasnko leto?
lima Objavljeno Avgust 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Rabim da sem bil na morju takrat .
maus Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Rabim da sem bil na morju takrat . če si bil res .. lahko dokažeš, če si kaj s kartico plačeval
snoopek Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 če si bil res .. lahko dokažeš, če si kaj s kartico plačeval Dobra maus. Tega se pa nism spomnu :notworthy: :notworthy:
lima Objavljeno Avgust 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Sej v tem je keč k mene tam ni bilo in rabim da sem bil .
snoopek Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Sej v tem je keč k mene tam ni bilo in rabim da sem bil . Zaka pa to?
snoopek Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Aaaaa semijezdelo kaj pa datum? jst sem lani bil ampak nevem če še mam kje spravljen to. bil sem pa konc julija
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 lahko bi ti uredil, da si bil v cavtatu pri dubrovniku, a nekaj časa bi trajalo, da mi ga pošljejo....pa verjetno tud nebi blo čist zastonj..
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Se oproščam če ni taprava rubrika . Namreč rabim račun za lansko leto da sem bil en teden na počitnicah na hrvaškem ,ali črna gora ,ali avstrija ,vseeno ,apartma privat soba kjer koli . Lahko na pm Hvala Daj ime pa priimek pa naslov, da ti pošljem. upam, da ne zameriš, če tole temo posredujem še pristojnemu sodniku za prekrške? kiki89, Alla, lajbn in 9 others 8 4
Kölm Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Sej v tem je keč k mene tam ni bilo in rabim da sem bil . Če si tolk butast, da ne veš da te forume spremljajo tudi še kdo drug kot motoristi si rajš izpit sam stran vrž. Se oproščam za grde besede, toda nekaj reči bi pač lahko ostalo pri normalnih "gostilniških" pogovorih in ne na javnih forumih. LP Alla, iom, ImenitnaPriložnost in 1 other 3 1
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Vedno se najde nekdo, ki te bo prej zaj.... kot pa pomagal ! bentley, trojan69 in ImenitnaPriložnost 3
Cofko Cof Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Ok. Recimo, da dobiš tale račun. In boš potem kar oproščen vsega? Predvidevam, da si norel s svojim avtom. Če ga nisi ti vozil (kao) boš pa moral povedat kdo ga je. Pa prič ne rabiš?
motozajebant Objavljeno Avgust 19, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2011 in ti greš to na javni forum napisat?? jao lp,mz
Cegi Objavljeno Avgust 19, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2011 in ti greš to na javni forum napisat?? jao lp,mz še so pošteni in odkriti ljudje.....
lima Objavljeno Avgust 19, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2011 Hvala x osebi za .. zdej pa dalje ,vse se da samo če hočeš .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se