giacomo Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 Imam Vespo ET2 50, ki je ne spravim več v pogon. Probal sem vse živo pa ne gre. Problem se je začel kmalu po tem ko sem moral namestit blokado, ker ni prišla čez tehničnega. Dogajal se je, da je lepo vžgal in je vse delal BP dokler se nisi nekje ustavil. Ko si jo hotel ponovno zalaufat pa ni šla....No sedaj že ene 10 dni ne trza nič. Iskre nima. Probal sem zamenjat svečko pa ni bilo nič bolje. Na sumu imam cinšpulo, sam mi je čudno da bi včas delala včas ne. Kako lahko preverim cinšpulo?A je kdo imel podobne probleme po vgdarnji blokade v skuterja?Hvala za odgovore in lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner12 Objavljeno September 10, 2011 Deli Objavljeno September 10, 2011 Imam Vespo ET2 50, ki je ne spravim več v pogon. Probal sem vse živo pa ne gre. Problem se je začel kmalu po tem ko sem moral namestit blokado, ker ni prišla čez tehničnega. Dogajal se je, da je lepo vžgal in je vse delal BP dokler se nisi nekje ustavil. Ko si jo hotel ponovno zalaufat pa ni šla....No sedaj že ene 10 dni ne trza nič. Iskre nima. Probal sem zamenjat svečko pa ni bilo nič bolje. Na sumu imam cinšpulo, sam mi je čudno da bi včas delala včas ne. Kako lahko preverim cinšpulo?A je kdo imel podobne probleme po vgdarnji blokade v skuterja?Hvala za odgovore in lep pozdrav. lahko je fuč elektrika slabo nastavljene platine, skurjene, za očistit edini način za probat cinšpulo je da dobiš drugo Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se