ziga16erz Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zivjo! Pred kratkim sem kupil rabljeno gilero runner 125ccm, in ker mi barva motorja ni všeč (original barve so gor), bi jo rad prebarval na svoje barve. Sedaj me pa zanima, če je kdo že to storil, in če mi lahko pove približno ceno koliko je dal za barvanje, če je to storil pri LIČARJU. Gor bi dal pa 2 barvi! In pa če kdo pozna kakšnega ličarja v Lj. Hvala za odgovore! Lp Žiga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zivjo! Pred kratkim sem kupil rabljeno gilero runner 125ccm, in ker mi barva motorja ni všeč (original barve so gor), bi jo rad prebarval na svoje barve. Sedaj me pa zanima, če je kdo že to storil, in če mi lahko pove približno ceno koliko je dal za barvanje, če je to storil pri LIČARJU. Gor bi dal pa 2 barvi! In pa če kdo pozna kakšnega ličarja v Lj. Hvala za odgovore! Lp Žiga! Najbolje bo da uporabiš google in poiščeš nekega ličarja, zna biti pa to najdražje. Lahko pa ti povem da je barvanje plastik presneto draga zadeva, če daš to uredit kakšni firmi... Najbolje bi bilo če bi poznal nekoga, nemorm ti pa nikogar predlagati.... ziga16erz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Yamaha Primec. Jaz sem dal za švasanje leve plastike+barvanje (bela) 40€. Res lepo prebarvan, pa barva zadeta v nulo Drgač pa bo tako barvanje samo zbilo ceno skuterju, ker je to običajno znak, da je motor bil na tleh. ziga16erz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se