Skoči na vsebino

Barvanje Gilere runner 125ccm

ziga16erz

Priporočene objave

Zivjo!

Pred kratkim sem kupil rabljeno gilero runner 125ccm, in ker mi barva motorja ni všeč (original barve so gor), bi jo rad prebarval na svoje barve.

Sedaj me pa zanima, če je kdo že to storil, in če mi lahko pove približno ceno koliko je dal za barvanje, če je to storil pri LIČARJU.

Gor bi dal pa 2 barvi!

In pa če kdo pozna kakšnega ličarja v Lj.

Hvala za odgovore!

Lp Žiga!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zivjo!

Pred kratkim sem kupil rabljeno gilero runner 125ccm, in ker mi barva motorja ni všeč (original barve so gor), bi jo rad prebarval na svoje barve.

Sedaj me pa zanima, če je kdo že to storil, in če mi lahko pove približno ceno koliko je dal za barvanje, če je to storil pri LIČARJU.

Gor bi dal pa 2 barvi!

In pa če kdo pozna kakšnega ličarja v Lj.

Hvala za odgovore!

Lp Žiga!

Najbolje bo da uporabiš google in poiščeš nekega ličarja, zna biti pa to najdražje. Lahko pa ti povem da je barvanje plastik presneto draga zadeva, če daš to uredit kakšni firmi... Najbolje bi bilo če bi poznal nekoga, nemorm ti pa nikogar predlagati....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Yamaha Primec. Jaz sem dal za švasanje leve plastike+barvanje (bela) 40€. Res lepo prebarvan, pa barva zadeta v nulo

Drgač pa bo tako barvanje samo zbilo ceno skuterju, ker je to običajno znak, da je motor bil na tleh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!