kiki89 Objavljeno Avgust 21, 2011 Deli Objavljeno Avgust 21, 2011 sami fukfehtarji ninjaxx, bajkr88, umetnica51 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 21, 2011 Deli Objavljeno Avgust 21, 2011 sami fukfehtarji kiki mau heca more bit....sj pokavsamo se itak lohk samo v živo..... :lol: Zivnorc, ninjaxx, MJ3 in 11 others 8 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 (popravljeno) U51.. en + sem ti prtegnu, da se ti odkupim/prikupim/zlezem v rit/.... (za zadnjič). Popravljeno Avgust 22, 2011. Popravil Zivnorc ninjaxx, umetnica51, ImenitnaPriložnost in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 kiki mau heca more bit....sj pokavsamo se itak lohk samo v živo..... :lol: Sm ti dal enga +. Kr tko. Ampak .... cajt je šel pa vseen naprej ................. ne? :naughty: Kaj pa sex po telefonu..................., pa cyber - sex .................... pa spletne kamere ............... , jest tle - ti tm .............. pa ............. . Res ni čist "natur" in "by the book", pa vseeno ....................... O:-) ninjaxx, bajkr88, ImenitnaPriložnost in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 kiki mau heca more bit. v vsakem hecu je nekaj resnice umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 U51.. en + sem ti prtegnu, da se ti odkupim/prikupim/zlezem v rit/.... (za zadnjič). Zivnorc ne pomaga nič................. Mogoče pa..... Kupi mi teleta pa bo vse oproščeno.... wild69wave, cikadina, She in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 papez47 ....Nisem jest tolk napredna za kakšne spletne kamere in podobne štose ...Ker prisegam na natural jajca in tiča.... :notworthy: malakai, wild69wave, BLACKACES in 10 others 6 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 v vsakem hecu je nekaj resnice Jest mislm da je v hecu več resnice kot ne.... Ampak saj smo ljudje in dokler živimo uživajmo kokr se da..... Potem itak ne vemo al se bo u nebesih smel seksat al ne .... Tud fukfehtarji morjo bit.....a ne kiki??? She, wild69wave, BLACKACES in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 papez47 ....Nisem jest tolk napredna za kakšne spletne kamere in podobne štose ...Ker prisegam na natural jajca in tiča.... :notworthy: Sj nč ne rečem ................. šnicl je čist fajn stvar :naughty: ampak, včasih pa tut .............. kaka .......... čorba paše :naughty: Sicer pa vsak ......... po svoje ............ in kokr mu znese. :naughty: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 Jest mam najraje palačinke z marmelado............... Pa najraje jih pečem u štrumpantelnih She, wild69wave, Zivnorc in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 Jest mam najraje palačinke z marmelado............... Pa najraje jih pečem u štrumpantelnih jaz mam najrajš une z banano...sam pečem jih pa zmer u ponvi ninjaxx, Alla, wulf in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 jaz mam najrajš une z banano...sam pečem jih pa zmer u ponvi Sj jest jih pečem tud u ponvi.....a če jih pečem zvečer...... Pa če je bil včasih še kdo zraven..... Potem oblečena res ne morem bit.... wild69wave, Grut, MJ3 in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 Jest mam najraje palačinke z marmelado............... Pa najraje jih pečem u štrumpantelnih Tudi jaz, U51... In tudi jaz jih najraje pečem v štrumpantelnih... Tvojih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 Jest mam najraje palačinke z marmelado............... Pa najraje jih pečem u štrumpantelnih ..na sladki greh si pozabila... ..najraj ga imam pa tam okol popka... ..pa kaj bi ga šparal: pa še čez hribe, pa doline ga zlijem..mi k' mamo... umetnica51 in gsx750f 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 Kaj a pol maš pa sladko grešnico al kaj? Sam Norc kokr jest vem iz gradbeništva moraš pru položit pa pol fugirat heh!? gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 Jest mam najraje palačinke z marmelado............... Pa najraje jih pečem u štrumpantelnih ..to se pravi še en veeeelik + za umetniški vtis pri izboru za misss motossveet! ...zdej pa ti manjka samo še promenada v kopalkah. ...Cevka je to že dala skoz...manjaka pa ji še umetniški vtis... ...Cufa mora ponoviti štart, ker ni bila na depilaciji... ...Anja je odstopila v prvem teku... p.s. spucu sm leče na fotoaparatu, pa enga spiu, da se mi roke ne tresejo.. umetnica51, gsx750f in ninjaxx 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 Kaj a pol maš pa sladko grešnico al kaj? Sam Norc kokr jest vem iz gradbeništva moraš pru položit pa pol fugirat heh!? ...je pa fajn, da veš barvo fuge še preden položiš.. ...zmeri sem si želu videt, kako zgleda roza fuga na črnih ploščicah... wix in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 ampak res, sami Fukfehterji Alla, Sharko, ninjaxx in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 ampak res, sami Fukfehterji ...ste četrti v čakalni vrsti... Sharko, umetnica51, MJ3 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 ...ste četrti v čakalni vrsti... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 ...provzaprov peti...sem pozabu na sekretmehanika k se je prej urinu... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 (popravljeno) ...provzaprov peti...sem pozabu na sekretmehanika k se je prej urinu... Popravljeno Avgust 24, 2011. Popravil snoopek umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 Ja kwa je dej z vrsto?? De nau kt na telemachu k te zguzijo odpred in odzad preden prideš na vrsto umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 dej tih bod pa mer dej, k sem te pred Snoopka urinu! umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 (popravljeno) Pišukajest pa študeram kaj to neki z glavo u zid buta?? Ampak zakaj se neda zbrisat posta?? Ej res pravi blagoslov je če se ne zavedaš kolk si ubrisan Popravljeno Avgust 24, 2011. Popravil Robertjur ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se