anja37 Objavljeno Julij 19, 2012 Deli Objavljeno Julij 19, 2012 ...hahahhaha brišejo......prah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 anči ni mi jasno...kaj ima prah veze tuki ups anči ko boš jutr tole brala......... pozabila tud tebi sporočiti, da sem srečno prispela ...in da je Poreč zgubu vrednost..... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 Ti zakaj pa me ignoriraš na ćvekalnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 ........... SLABO VIDIM na blizu...MORAM K OKOLISTU ....pa blešči se mi pri xy66 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 ........... SLABO VIDIM na blizu...MORAM K OKOLISTU ....pa blešči se mi pri xy66 Ja tuki ti pa ne morem pomagat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 xy66 nauč se gledati s srcem...če slučajn enkrat ne boš ravn dobr vidu.... tko k jest :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 xy66 nauč se gledati s srcem...če slučajn enkrat ne boš ravn dobr vidu.... tko k jest :lol: Jaz vedno gledam s srcem. A ne opaziš? Pol pa sigurno ne gledaš s srcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 25, 2012 Deli Objavljeno Julij 25, 2012 anči ni mi jasno...kaj ima prah veze tuki ups anči ko boš jutr tole brala......... pozabila tud tebi sporočiti, da sem srečno prispela ...in da je Poreč zgubu vrednost..... :xx: Kaj je izgubu Poroč-vrednost? Po mojem prej nedoužnost,kot..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 25, 2012 Deli Objavljeno Julij 25, 2012 Poreč je nedolžnost že zdavni zgubu.... je pa za tri dni padla njegova vrednost ker je bilo opojne substance koktajlev mal preveč..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 25, 2012 Deli Objavljeno Julij 25, 2012 Poreč je nedolžnost že zdavni zgubu.... je pa za tri dni padla njegova vrednost ker je bilo opojne substance koktajlev mal preveč..... Pa kaj ste mešale z peskom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 26, 2012 Deli Objavljeno Julij 26, 2012 nima veze anči pesek..... važno je, da bedra niso več čist podobna jogurtu..... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2012 Deli Objavljeno Julij 26, 2012 Umetnica, kako spijo konji, oziroma v kakšnem položaju, da moja mama slučajno ne "filozofira" ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 26, 2012 Deli Objavljeno Julij 26, 2012 Doma smo imeli na desetine kobil v štali in imela sm to čast opaziti, da so kobile res izjemne.....in stojijo ko spijo ...in res še enkrat Roberto kobile spijo stoje....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hp2 Objavljeno Julij 26, 2012 Deli Objavljeno Julij 26, 2012 dobr d sm konj, d lahk ležim k spim umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2012 Deli Objavljeno Julij 27, 2012 Menda, kdor vidi ležečega konja, vidi bolnega konja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 27, 2012 Deli Objavljeno Julij 27, 2012 Pri odraslih konjih to načeloma velja, medtem ko žrebeta rada in pogosto spijo leže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Julij 27, 2012 Deli Objavljeno Julij 27, 2012 Pri odraslih konjih to načeloma velja, medtem ko žrebeta rada in pogosto spijo leže tocn tko, pri nas kobilca je stala, mulca sta pa oba lezala....kot mrtva noge stegnjene naprej in je blo to to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Julij 27, 2012 Deli Objavljeno Julij 27, 2012 No, potem smo imeli pa pri nas extra lenobe, ker so vsi radi ležali. Ta stari in ta mladi konji brez izjeme. Drži pa, da nezauplivega konja ne boš ujel ležečega. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 27, 2012 Deli Objavljeno Julij 27, 2012 I30 neki priznam.... Konje...ups kobile sem ponavad videla v stoječem položaju okrog 5 zjutraj... Preden sem šla na šiht... po tem še danes sklepam, da naše kobile stojijo celo noč... Je pa res da je blizu štale od soseda wc... pa še sm in tja je kak sosed musko vrtel ponoči.... Zaključek. Kobile...naše...STOJIJO VSO NOČ :glare: RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 31, 2012 Deli Objavljeno Julij 31, 2012 Ah u51 kaj ti bo kobila,ti si KONJA raje nabavi in uživej :lol: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Julij 31, 2012 Deli Objavljeno Julij 31, 2012 Ah u51 kaj ti bo kobila,ti si KONJA raje nabavi in uživej :lol: .) hahahahhah asociacije.... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Avgust 1, 2012 Deli Objavljeno Avgust 1, 2012 Gangy a ni res,tolk joče da rabi neki +35,pa išče KOBILO :lol1: :lol1: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Avgust 1, 2012 Deli Objavljeno Avgust 1, 2012 Gangy a ni res,tolk joče da rabi neki +35,pa išče KOBILO :lol1: :lol1: jah prej je govorla da une 35- da meni, ona pa 35+.... ona zdej isce kobilo, moj je pa lih 35. hahahahhaha umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 1, 2012 Deli Objavljeno Avgust 1, 2012 uuuuu Gangy vse čestitke...zdj veš zakaj sm na glas opevala da so 35+ greha vredni...... O:-) ....Fejst ženska si Gangy, bodi srečna kokr se da..... Kar se pa kobil tiče, so tako luštne.... ...Pa sj anči ti to veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 uuuuu Gangy vse čestitke...zdj veš zakaj sm na glas opevala da so 35+ greha vredni...... O:-) ....Fejst ženska si Gangy, bodi srečna kokr se da..... Kar se pa kobil tiče, so tako luštne.... ...Pa sj anči ti to veš haha ja huala umetnca...morm (morma) se enkrat res na une palačinke ktebi uglast... sam tu se bo treba ze bat, ko je lih na moji / tvoji meji 35. let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se