umetnica51 Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 ah Gangy ne še ti... vsaka ženska ve, da ne pipnem nobenga, k ni moj.... Pa matr Gangy ti si ja 10 let mlajša od mene :grim Poleg tega pa množično bežijo pred mano... Leta? Jezik? Al pa malo moje prikrite žlehtnobe... :grrr Bo treba kriterije spremenit.... al pa ostat še naprej zaprisežena svobodna teta umetnica u letih ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Dokler na ves glas jamraš, da si pri 30 že stara in passe, ni čudno da bežijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Dokler na ves glas jamraš, da si pri 30 že stara in passe, ni čudno da bežijo Evo Alla tuki pa celo jaz ostanem brez besed.... Prav imaš, bom manj jamrala..... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Avgust 3, 2012 Deli Objavljeno Avgust 3, 2012 Alla :grrr kr nej amra da vejo kjeri se ji lahko približajo,drugi nej kr mimo grejo :grim umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno September 30, 2012 Deli Objavljeno September 30, 2012 ......in ko je šla anči nekega večera mimo MORSKIH VALOV...... je vstala cela primorska...... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 2, 2012 Deli Objavljeno Oktober 2, 2012 ......in ko je šla anči nekega večera mimo MORSKIH VALOV...... je vstala cela primorska...... :lol: in smo zaigrali kolonato se u51 z svojo mafijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 ...u51 kaj si opešala al kej..... :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Dokler na ves glas jamraš, da si pri 30 že stara in passe, ni čudno da bežijo ...Alla... k ti ne morem dat všečkota... te pa kušnem..... ... pa še kej druzga bi tut lahko napisala..... :evilgrin: :xx: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 ...u51 kaj si opešala al kej..... :mellow: Anči u remisiji sem...u mirovanju...zarad desne roke a ne..... ne morem več afen guncat skoz po tipkovnic.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 ...ja sej maš še eno roko,tko da ne jokaj!!!! Uf pa da ne pozabim JEZIK..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 5, 2012 Deli Objavljeno December 5, 2012 Kaj zdej u51 si ZMRZLNA al kej umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 5, 2012 Deli Objavljeno December 5, 2012 ...čuj anči skor sm zmrznila dons zutri v totem Mariboru...nobene dvojne pajkice me ne pogrejejo v tem mrazu... :unsure: ....razn nove bele skibucke ornk žgejo v noge.... :grrr anja37 in Kmetica2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 7, 2012 Deli Objavljeno December 7, 2012 drug teden bo -25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 11, 2012 Deli Objavljeno December 11, 2012 .....danes Ilirska Bistrica -12,Jasen -18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 kva majo zdj tuki veze temperature.... štuhec in anči vidva skupaj sta za 300 stopinj... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 Ja ne vem od kje vam take nizke temperatue, pr men je skoz 22 stopinj. Kar v mopedu ne pokurm gre pa v peč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 ....ma ti gorenjc mi si nekam sumljiv!!!!!! ne vem od kje bi te vzela in kam dala.... :lol: Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 Sem od enega strateškega člana tu pomlajena podoba. Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 Sem od enega strateškega člana tu pomlajena podoba. Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmetica2 Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 pazi razkrinkale te bomo, tako al pa drgač anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 Sem že klicala Gorenjaka,je v teku do Gregorjanca :grim Kmetica ajd Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 Ja Vinček je pa moj prjatu , pardon Vinko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 13, 2012 Deli Objavljeno December 13, 2012 Ja Vinček je pa moj prjatu , pardon Vinko ...moj tud pardon je sreku slon ko je padu čez balkon.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 13, 2012 Deli Objavljeno December 13, 2012 ...ja boga muha ko ga je spodaj prestrezala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 13, 2012 Deli Objavljeno December 13, 2012 ...nč boga,kričala je še pa še...... sam ti mal opazuj okrog sebe,da ne bo tjebe kjera pod sabo imela in boš klicau ,nje,nje..... Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se