umetnica51 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Tudi jaz, U51... In tudi jaz jih najraje pečem v štrumpantelnih... Tvojih... Sam Bojan pol pa opiš mojo zbirko štrumpantelnov, če si že kao bil v mojih .......???? :lol: Kor13, MJ3, kiki89 in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zivnorc ti boš vedno v čakalni vrsti.... Ker si me zadnjič nategnil zarad prodaje našega telička ...... :lol: Grut, kiki89, BLACKACES in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zivnorc ti boš vedno v čakalni vrsti.... Ker si me zadnjič nategnil zarad prodaje našega telička ...... :lol: a te je pred al po prodaji ... a maš še kj za prodat ... js bi te tut :lol: gsx750f, Kor13, umetnica51 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 ...jo boš mogu zarad česa druzga nategnt...tele ji je pobegnu...k ga ni hotla prodat.... ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 ..na sladki greh si pozabila... ..najraj ga imam pa tam okol popka... ..pa kaj bi ga šparal: pa še čez hribe, pa doline ga zlijem..mi k' mamo... Ne vem, zakaj bi sladki greh stran zlivu ... je kocka putra dost ... simonsi, sesir, ninjaxx in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Ne vem, zakaj bi sladki greh stran zlivu ... je kocka putra dost ... ...a to ti uporabljaš... :surrender: :unsure: a se te nobena ne usmili... ninjaxx, umetnica51, ImenitnaPriložnost in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 ...a to ti uporabljaš... :surrender: :unsure: a se te nobena ne usmili... ne, samo odgovarjam na razne nadvse "originalne" zapise, kot je tvoj ... MJ3, ninjaxx, Robertjur in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zivnorc ti boš vedno v čakalni vrsti.... Ker si me zadnjič nategnil zarad prodaje našega telička ...... :lol: Ubogo ........................ tele. Robertjur, umetnica51 in ninjaxx 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 ..na sladki greh si pozabila... ..najraj ga imam pa tam okol popka... ..pa kaj bi ga šparal: pa še čez hribe, pa doline ga zlijem..mi k' mamo... Tm .......... u eni drugi temi .............. jamrate in vekate o ................ visokih kaznih ................. tlele pa ...................... tkole ....................... hrano ................... stran .............. mečete. :angry: ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 (popravljeno) Jest mam najraje palačinke z marmelado............... Pa najraje jih pečem u štrumpantelnih Jest pa palačink ................. sploh ................ ne maram. Tudi če ji U51 u štrumpantelnih peče ................... , sploh pa ne vem ........... kaj majo tle štrumpantelni zraven za delat? Popravljeno Avgust 25, 2011. Popravil papez47 umetnica51 in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Jest pa palačink ................. sploh ................ ne maram. Tudi če ji U51 u štrumpantelnih peče ................... , sploh pa ne vem ........... kaj majo tle štrumpantelni zraven za delat? papez strumpantelni so zraven takrat ko se znoči.... pa včasih mi je mal zakrulilo in sm šla tud ob polnoči zamest maso za palačinke.... A bi se mogla vmes oblečt al kaj???? BLACKACES, MJ3, mojamiska in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Ma .......nima.........veze......................Sam .de..se.............ti .....s...pikam .............................ukvarjaš ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Ma .......nima.........veze......................Sam .de..se.............ti .....s...pikam .............................ukvarjaš S pikam se jest ukvarjam takrat...ko za darilo pike rišem na gate.............. :lol: Pa tud smrekce sm že She, MJ3, BLACKACES in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 S pikam se jest ukvarjam takrat...ko za darilo pike rišem na gate.............. :lol: Pa tud smrekce sm že Kaj pa Smrkce? maus, MJ3, bajkr88 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 ne, samo odgovarjam na razne nadvse "originalne" zapise, kot je tvoj ... ..no , samo da ti je všeč!.. umetnica51 in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Ne vem, zakaj bi sladki greh stran zlivu ... je kocka putra dost ... ...lej, pa enkrat probi z načo, majonezo, zenfom pa kečapom! ziher ti bo všeč! bolš ko z margarino, če ti sladki greh ne paše... ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Dobro jutro vsem...še posebaj ZIVNORCU.......In papezu Danes komentirala ne bom Grut, MJ3, ninjaxx in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Tm .......... u eni drugi temi .............. jamrate in vekate o ................ visokih kaznih ................. tlele pa ...................... tkole ....................... hrano ................... stran .............. mečete. :angry: .........konju jedan ........kdo pa je reku..............da.............se .............jo...........stran meče.... ...tut če v kakšen odročen kotiček zaleze ........aja, pozabu sem pike............... ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Dobro jutro vsem...še posebaj ZIVNORCU.......In papezu Danes komentirala ne bom hvala za en + .) ...a si že naštudirala, kaj so f*k ročke? umetnica51, ninjaxx in MJ3 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 S pikam se jest ukvarjam takrat...ko za darilo pike rišem na gate.............. :lol: Pa tud smrekce sm že ...a dišeče? ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 S pikam se jest ukvarjam takrat...ko za darilo pike rišem na gate.............. :lol: ..kako to, sej na gatah sta ponavad že dve pikci...rumena spredaj in rjava zadaj... MJ3, ninjaxx, anja37 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 ..kako to, sej na gatah sta ponavad že dve pikci...rumena spredaj in rjava zadaj... :blink: Prase ...... nemarno! :naughty: umetnica51, ImenitnaPriložnost, ninjaxx in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 .........konju jedan ........kdo pa je reku..............da.............se .............jo...........stran meče.... ...tut če v kakšen odročen kotiček zaleze ........aja, pozabu sem pike............... Hvala za kompliment .............. Je pa tko ........... ne ............... stvar ................ okusa............... :naughty: Men osebno paše ............... "natur" ............... varianta.................. brez dodatkov! :naughty: :naughty: ninjaxx, umetnica51 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Dobro jutro vsem...še posebaj ZIVNORCU.......In papezu Danes komentirala ne bom U51 - dobro jutro tudi tebi. Pa res ne vem .......... s čim ali čem ...... sem si zaslužil "posebej"? Pa le komentiraj - si tako motoriko prstnbega gibanja razvijaš. :naughty: umetnica51, anja37 in ninjaxx 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 (popravljeno) Dobro jutro vsem...še posebaj ZIVNORCU.......In papezu Danes komentirala ne bom ...kuko to...to je isto, kot da bi šel na furo s praznim keselnom bencina... ..isto kot da bi pred dežjem ogenj zakuril... .. ... mater ..pa kako moreš?!?! tlele folk čaka na tvoje komentarje, ti pa :surrender: ....mislm .. a se ktera druga javi? ..U-51 je stisnla rep ...al je pa kakega frišnega spoznala pa se ji ne da več ukvarjat z nami... ...to je skrajno neresno do komisije za miss, do žirije, do nadzornega sveta, do publike, do... A TI NI ZNANO, DA NA MED TEKMOVANJEM ZA MISS NI NE OBISKOV, NE 8Sploh pa ne s sodniki ipd..) ne popivanja, ne žuranja.... Popravljeno Avgust 26, 2011. Popravil Zivnorc anja37, ninjaxx in umetnica51 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se