umetnica51 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Zivnorc če nis ti en šus............. Pa frišnga tipa spoznat v tej vročini je ravn tko kot bi u najhujši vročini pozabla vodo pit ... wild69wave, anja37, mojamiska in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 aha! ..nisi mogla da nebi... ..frišnega v tej vročini bolj težko, kakšnega ušvicanga pa mal lažje... ..kukr razumem tvojo zadnjo poved, ne boš pila vode, dokler enga frišnga tipa ne spoznaš? ..zdej je od tebe odvisn, al ga boš na soncu čakala a u senci... ..al pa od tipa odvisn, al bo čakal v senci :beer1: in čakal kolk je karakterja u tebi... ninjaxx, umetnica51 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Ej norc veliki manipulator, pa kaj ti ješ de ti procesor tolk navija? Zdele je nevarn de se pregreje Ampak me prou zanima kako se dama počuti sama s sabo ko si jo takole grobo na limanice zvleku kt malo bebo he he!! MoTo G_P, anja37, Alla in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Ej norc veliki manipulator, pa kaj ti ješ de ti procesor tolk navija? Zdele je nevarn de se pregreje Ampak me prou zanima kako se dama počuti sama s sabo ko si jo takole grobo na limanice zvleku kt malo bebo he he!! :naughty: bi se lohk rekl da .................. nategnjeno. :naughty: MJ3, umetnica51, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 ...čakam čez cesto, pa že tatretga pijem :beer1: ...pa nč.. Robertjur, anja37 in ninjaxx 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 (popravljeno) umetnica a ti imaš kakega porivača ali pa vrtnarja? ker tkole te poslušat na suho lapat mi je kar hudo, ko bi se vsaj kdo našel pa zalil to rožico dehtečo ker če bo še dolgo brez, bo ovenela, pol je pa tolk več dela treba Popravljeno Avgust 26, 2011. Popravil simonsi DAMI34 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 umetnica a ti imaš kakega porivača ali pa vrtnarja? ker tkole te poslušat na suho lapat mi je kar hudo, ko bi se vsaj kdo našel pa zalil to rožico dehtečo ker če bo še dolgo brez, bo ovenela, pol je pa tolk več dela treba vrtnarim sama.... rože obožujem in zalivam tud sama..... .............. in komaj čakam da bom ovenela,da bom stara teta in bom otrokom delila bombone.... :lol: MJ3, She, Grut in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Ej norc veliki manipulator, pa kaj ti ješ de ti procesor tolk navija? Zdele je nevarn de se pregreje Ampak me prou zanima kako se dama počuti sama s sabo ko si jo takole grobo na limanice zvleku kt malo bebo he he!! Le kaj bi blo če Zivega norca ne bi bilo in njegovih eksplozivnih komentarjev..... Dama se počuti vredu, včasih je dobro da me kdo mal na limance zvleče.... Včasih moram bit tud mal bebava, ker umetniki itak štrlimo iz povprečja...... :lol: wild69wave, Alla, MJ3 in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 V temi se piše o česarkoli. umetnica51 in kiki89 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 V temi se piše o česarkoli. LAJBN :notworthy: Matr si me nasmejal..... Mi je v čast, zdj ti pa pripada poleg podpisa na čopiču....še neki..... Zakaj nisi naravnost napisal FUK TEMA??? Grut, kiki89, anja37 in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Zakaj nisi naravnost napisal FUK TEMA??? ker ni tko pogumn kot ti? anja37, umetnica51 in kiki89 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 biker77 ima prav. se bojim moderatorjev umetnica51, kiki89 in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mixxx Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 je zmankal lanske koruze kiki89, umetnica51 in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 A komaj sedaj? umetnica51, kiki89 in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 je zmankal lanske koruze ..če ga bote tkole sral, jo bodo vrane nazaj prnesle.... :notworthy: umetnica51, anja37 in kiki89 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Naša koruza še ni godna da bi jo utrgal in u koše zmetal...... In potem bomo spet ličkal in peli v Dolini tihi je vasica mala.... anja37, She, wild69wave in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Ej tisto okol bebe pa nis poštekala Mala beba = malo dete in ne karkoli bebavega anja37 in mojamiska 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mixxx Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Naša koruza še ni godna da bi jo utrgal in u koše zmetal...... In potem bomo spet ličkal in peli v Dolini tihi je vasica mala.... u naši vasici je zelo mirno anja37, kiki89 in umetnica51 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 ...čakam čez cesto, pa že tatretga pijem :beer1: ...pa nč.. Sm vsak dan u istem bifeju na kofetu....pa nobenga Zivnorca ne vidm :lol: wild69wave, kiki89, ninjaxx in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Ej tisto okol bebe pa nis poštekala Mala beba = malo dete in ne karkoli bebavega Za malo bebo pa še nism slišala..... Vsega pa res ne morm razumet.... Sicer pa smo zašli iz teme o misss v .... malo dete .... wild69wave, lajbn, She in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 U51 - dobro jutro tudi tebi. Pa res ne vem .......... s čim ali čem ...... sem si zaslužil "posebej"? Pa le komentiraj - si tako motoriko prstnbega gibanja razvijaš. :naughty: Dobro jutro papez se enkrat.... Edin ti papez in Zivnorc še premoreta mal zdrave zajebancije na račun fuka in miss sveta...ups, motosveta... Tuki jest ventile še mal bolj odprem.... Je pa res da vem, da bi blo bolje , da bi včasih mal jezik šparala.... She, wild69wave, MJ3 in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Cufa.... Tud to je vredu. Sam lajbn mora za kazen nalimat sebe v gatah gor.... Ker je brez tvoje vednosti odpru "fuk temo"... :lol: She, MJ3, thumper in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 a da je "uredu"? Super.. Da se ne bo potem kak prodajalec kakega mobilnega telefona razburjal, da je forum nepregleden in ima odprtih 300 neuporabnih tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Hm hm, nism preveč zadovoljen. Umetnica u čvekalnici stalno nabija da gre pisat u f#k teme, ampak nobene ni bilo s tem naslovom. Kr me je malo skrbelo kje in kaj dečva piše, sm ji odprl njeno lastno %uk temo. S to spremembo je šel moj trud v nič... :surrender: Ampak bom preživel, se mi je že kaj hujšega zgodilo mojamiska, ninjaxx in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 končno je še ena dobla svoj peskovnik, nisem več edina ninjaxx, anja37 in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se