DAMI34 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 končno je še ena dobla svoj peskovnik, nisem več edina Končno bosta lahko izmenjali mnenja . kiki89, umetnica51 in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Končno bosta lahko izmenjali mnenja . Misliš izkušnje? wild69wave, DAMI34, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Misliš izkušnje? jaja...pa tangice tut lahko anja37, umetnica51, bajkr88 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 jaja...pa tangice tut lahko rabljene tangice ji bom razložila, da rab grablce, pa lopatko.... o kladivu bom pa tih anja37 in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 rabljene tangice ji bom razložila, da rab grablce, pa lopatko.... o kladivu bom pa tih no pajkica povej... .........ti maš zihr več izkušenj kot jaz... :lol: She, ninjaxx, mojamiska in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 no pajkica povej... .........ti maš zihr več izkušenj kot jaz... :lol: predlagam macolo kladivo bo premal :naughty: umetnica51 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 predlagam macolo kladivo bo premal :naughty: In kam naj vtaknem macolo??? mojamiska, anja37, She in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 In kam naj vtaknem macolo??? to pa teb prepustim, da se odločiš umetnica51, anja37 in ninjaxx 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 In kam naj vtaknem macolo??? v usta, za začetek kiki89, anja37, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 28, 2011 Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 v usta, za začetek Kje si pa vidu macolo najprej v usta dat??? Najprej jo je treba temu namensko uporabt .... Torej kokr vem lahko z macolo razbijaš kamne..... .....pa včasih smo otroci z macolo količke zabijal v travo, da smo ogradil pašnik za zajce in ovčke.... :lol: She, wild69wave, Robertjur in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 28, 2011 Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 aja, ti uno macolo misliš. pol pa tako kot si rekla, ja. Cofko Cof in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 Umetnicaaaa a se loh js mal igram s tvojmi peskovniki? Emmm v tvojem peskovniku sm mislu rečt anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 lajbn po moje ce se bos lepo igral z njo ti bo pustila samo mores svoje orodje s sabo prnest (lopatko pa te zadeve). anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 vse pripomočke so pokradli, ker umetnica ne stražari tu Le kam se je šla zaj igrat anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 2, 2011 Deli Objavljeno September 2, 2011 ..evo, me ni en cajta na sceni, pa je že pet dni od tega da je U-51, da je, da ni sexala... :surrender: umetnica51, kiki89 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno September 3, 2011 Deli Objavljeno September 3, 2011 Bom že povedala ko mi bo uspelo iz mivke naredit en velik grad.... In dobro vem,da mi zraven ne bo treba imeti polno pripomočkov.... :lol: mojamiska, anja37, dotem in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 Bom že povedala ko mi bo uspelo iz mivke naredit en velik grad.... In dobro vem,da mi zraven ne bo treba imeti polno pripomočkov.... :lol: :surrender: kaj še ni 1.september? anja37, wild69wave, umetnica51 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 Bom že povedala ko mi bo uspelo iz mivke naredit en velik grad.... In dobro vem,da mi zraven ne bo treba imeti polno pripomočkov.... :lol: ...U-51 je ZALJUBLJENA! :surrender: ..za to ugotovitev priča več stvari... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 ...U-51 je ZALJUBLJENA! :surrender: ..za to ugotovitev priča več stvari... Zivnorc a tebi tale dež malo škoduje...??? kiki89, dotem, wild69wave in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 ...hvala bogu, sem se že ustrašu, da je to res. ..ker dež? anja37 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 Zivnorc nimam več veselja pisat u fuk temah, štrumpantelnih in sambogve o čem še vse ne.... kaj šele u tem pekovniku ... Ker same minuse dobivam.... Če pa bi pisala kako vsak dan pijem kufe ... .... in rožice zalivam bi pa zihr pluse dobla .... :lol: halls, lajbn, anja37 in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 in rožice zalivam bi pa zihr pluse dobla .... :lol: ...ja tako rožco kt si ti, je treba redno zalivat, da je ne le kot marjetica, ampak kot sončnica! RobiRoberto, She in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hp2 Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 Zivnorc nimam več veselja pisat u fuk temah, štrumpantelnih in sambogve o čem še vse ne.... kaj šele u tem pekovniku ... Ker same minuse dobivam.... Če pa bi pisala kako vsak dan pijem kufe ... .... in rožice zalivam bi pa zihr pluse dobla .... :lol: jst pa nimam vesela sploh pisat v fuk temah...me j minil,tud č nbenga minusa n dobim :naughty: ,razlog j to da ko sem trezn,mi j nerodn O:-) ,k sm pjan , pa sproščen,pa tipkovnce n vidm minusov n dobivam k nč n pišem...očitn sm skoz hehe okol kofeta pa rožc bi pa tud jst dobu kšn plus...al pa sj minus :yes: ,sm pr men j mal vrstn red zjeban...ponavad pijem kufe ob 5h popoudne,rožce zalivam pa ke okol 3h ponoč...če so lih ob pločniku mal naložu ...no d nam čist .. je zakon....sploh č nisi sam :grim lajbn, umetnica51, anja37 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2011 Deli Objavljeno September 6, 2011 ...ja tako rožco kt si ti, je treba redno zalivat, da je ne le kot marjetica, ampak kot sončnica! da jo pol tiči kljuvajo? mojamiska, anja37, grepavl in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 6, 2011 Deli Objavljeno September 6, 2011 ...a ker je polna semenčic?? ...samo ne vem kaj točno misliš: ..da je polna semenčic, pa jo tiči pokavsajo.... ...al jo en tič pokavsa, pa je pol kot sončnica - polna semenčic ... umetnica51, anja37 in mojamiska 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se