umetnica51 Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 Pa prišparamo pri pralenm prašku.... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 in kolk si letos ze prisparala, za kolko kosov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 ....za ene ornk fuk štunfe gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modridirkacc Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 ....za ene ornk fuk štunfe Kakšni pa so to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 To so modre barve,pa drseče....dirkač za kej več informacij pa kr k u51 na ogled in sprobo :grim umetnica51 in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 anči...črne.... čipkaste so zakon .... ah modre niso zame.... :glare: ker imam premoder in izjemen, malce narodnozabavni stil..... :grrr gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modridirkacc Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 To so modre barve,pa drseče....dirkač za kej več informacij pa kr k u51 na ogled in sprobo :grim Do bi znal bit pa zanimiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 Dirkač sej sem ti rekla,rec u51 pa ti jih bo pokazala.... gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 anči umiri konje... ne pokažem jih ravn vsakemu, razn tistemu ki bo nekoč spet mene vreden... :glare: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 Nimam konja,mam samo kobilo in se umiri ko želim :grim sam kaj se jih bojiš pokazat,sej so samostoječi :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 Anči ko pa mene naša kobila vidi...pa sam stoji in debelo gleda.... :lol: Pa pusti enkrat že te fukšponarce pri miru... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modridirkacc Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Anči ko pa mene naša kobila vidi...pa sam stoji in debelo gleda.... :lol: Pa pusti enkrat že te fukšponarce pri miru... :glare: Dej me pa že res zanima kako to izgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Dirkač če ti rata to videt,otipat al še kej več,plačam ti pico in pivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 anči iz te tvoje moke ne bo hlebca..... še manj pa melonov :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Ja če je pravi drkač bo in to dober BELI KRUH :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Raje imam domačo govejo salamo...tudi jelenja je dobra, da o pristnih domačih pečenicah in krvavicah ne govorim.... če je drkač...potem ven lahko pride samo bela mast :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modridirkacc Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Ja če je pravi drkač bo in to dober BELI KRUH :lol: Ja če je pravi drkač bo in to dober BELI KRUH :lol: Se strinjam s tabo samo problem je, ker se verjetno z umetnico51 ne bova videla, drgač pa bi me povrh še ona častila,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Lopatko, grabljice in modelčke imam..bemu..ta peskovnik ..hmmmmm..pesek je suh kot v Sahari.... anja37 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Se strinjam s tabo samo problem je, ker se verjetno z umetnico51 ne bova videla, drgač pa bi me povrh še ona častila,... Ja nikoli ne reci nikoli drkač...U51 bo vse nrdila,da te zvabi k seb-verjemi mi,sam ne obipaj!!!! umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Se strinjam s tabo samo problem je, ker se verjetno z umetnico51 ne bova videla, drgač pa bi me povrh še ona častila,... Kar je neverjetno je lahko verjetno... jest sm ko una zlata ribica, ki vsakemu lahko izpolni željo.... in ni se me treba bati vidt... :lol: Kam bi te častila???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Ja nikoli ne reci nikoli drkač...U51 bo vse nrdila,da te zvabi k seb-verjemi mi,sam ne obipaj!!!! Je res anči...sam ponavadi prej jajca zberejo drugi, da me povabijo na kufe.... sam pole pridejo prvič in nikoli več stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modridirkacc Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Kar je neverjetno je lahko verjetno... jest sm ko una zlata ribica, ki vsakemu lahko izpolni željo.... in ni se me treba bati vidt... :lol: Kam bi te častila???? Ja pol mi pa izpolni želj. Ne bojim se te vidt. Evo moja prva želja je da te vidim. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modridirkacc Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Je res anči...sam ponavadi prej jajca zberejo drugi, da me povabijo na kufe.... sam pole pridejo prvič in nikoli več Sigurno so sramežljivi in zato ne pridejo nikoli več. So pa res ful čudni. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 6, 2012 Deli Objavljeno Julij 6, 2012 No pustita druge,pa začnita vi2 in prosim za kako slikico;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Julij 6, 2012 Deli Objavljeno Julij 6, 2012 hmmmm... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se