ziga16erz Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Pozdravljeni! Danes se mi je strgal jermen pri gileri runner 125ccm, letnik 2005. In me sedaj zanima ali moram tudi ˝odšraufati˝ vijak, na katere gre ˝kurbl˝ ??? Hvala za odgovore! Lp Žiga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Pozdravljeni! Danes se mi je strgal jermen pri gileri runner 125ccm, letnik 2005. In me sedaj zanima ali moram tudi ˝odšraufati˝ vijak, na katere gre ˝kurbl˝ ??? Hvala za odgovore! Lp Žiga! Seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziga16erz Objavljeno September 1, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2011 Kako ga pa odšraufam, ker ga z pištolo na zrak ne morem, z gidorami tudi ne. Pa desni navoj ima. Ali kdo ve kako odšraufati tisti vijak? Lp Žiga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Kako ga pa odšraufam, ker ga z pištolo na zrak ne morem, z gidorami tudi ne. Pa desni navoj ima. Ali kdo ve kako odšraufati tisti vijak? Lp Žiga! Kaj ti šravfaš prjatu? Odvij vijake ki držijo pokrov variomata, kurbel je na njem pritrjen in ga nič ne pipaj. Ko boš pa odprl, potem odvij spredno jermenico s pištolo, daj gor novi jermen in zmeči vse skup nazaj gor. NIKJER pa tukaj nimaš kontra navoja!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se