manjak Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 Dejte mi plis napisat, kera darila so primerna in najboljša(beri najugodnejša) za starše, sestro, babico, simpatijo, bivšo punco(šala) itd. Nucam mal idej, k mam jst ta let to čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 ata: nov avto mama: nov štedilnik sestra: najnovejši model fanta babica: hišni kino simpatija: menda ti bivša punca: album s fotografijami (saj sta se kaj slikala) Če se mi matramo komu kaj, da se pa tebi ne bi bilo potrebno :twisted: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice lady Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 ata: golf set mama: dvomesecno krizarjenje po Karibih sestra: AMEX gold babica: letni abonma Olimje simpatija: AMEX platinum & tebe bivsa punca: slike simpatije z AMEX in tabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 IceLady, jaz bi bil rad sestra iz tvojega spiska :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 Jast ji rečem sam... ...sej boš dobila... ...dobr veš kaj. ...pa je, začuda, kar zadovolna, :D :) :wink: ...ne vem zakaj, ne vem zakaj :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 26, 2002 Hmmmm. Popravljam se. Kaj pa kekšna IZVEDLIJVA darila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 Hmmmm. Popravljam se. Kaj pa kekšna IZVEDLIJVA darila Nič lažjega. Naj pošlje PM... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 26, 2002 Nič lažjega. Naj pošlje PM... Sorry, zdej pa jst tebe ne razumem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 Ne vem, če bi bilo primerno, da bi se spravil kakšne izvedljive darilne pakete presenečenja na babici delati :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 Ne vem, če bi bilo primerno, da bi se spravil kakšne izvedljive darilne pakete presenečenja na babici delati :P Brrrm, tle nekje smo.... Zgoraj je poudarek na ...sej boš... in ne na ...boš dobila... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 No resno. Svetujte taka bolj LOW-BUDGET darila za starše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 No, jaz sem v rangu tvojih staršev. Vesel sem kakega CDja, vendar iz mojih časov :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Jaz sem pa doma omenila, da si nameravam eno jakno kupit, potem je pa mama pri fotru neki zdilala, tako da mi je dal neki keša. kao za praznike; potem sem pa omenila, da imam v mislih MOTORISTIČNO jakno :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Lucy dobra ideja :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Ideja ni dobra, ker sem jaz tudi med ati in ker je v prvem prispevku vprašanje, kaj kupiti atu in podobnim :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Na siol-ovi strani je svetovalec daril. Mogoče ti bo pa pomagal LP, Klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Vsakemu daj jurja in cestitko..........kar si sam najbolj zelis :twisted: lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 čokolada je vedno rešitev :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2002 čokolada je vedno rešitev :) Pa de se mi vsi zredijo.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Za mamo: likalnik, kuhlo za fotra: kladivo, šraufnciger za sestro: 1 liter acetona za punco: masažno olje, da te bo mela s čim mazat, ko te bo masirala... Pa vesele praznike..... :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 čokolada je vedno rešitev :) Meni Dedek Mra prinesel 7 kg Gorenkino čokolado z lešniki. Mljask :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Meni Dedek Mra prinesel 7 kg Gorenkino čokolado z lešniki. Mljask :P mmm, to pa je zalogaj(ček)... ...za celo familijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Pa de se mi vsi zredijo.... :D sej je zima (no ja, ne glih v pravem pomenu :( )...do pomladi se bo vse poglihalo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2002 Pa de se mi vsi zredijo.... :D sej je zima (no ja, ne glih v pravem pomenu :( )...do pomladi se bo vse poglihalo!! Le glej de res :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 ((upam :) )) kaj pa tole (za fotra in mamo)... http://www.livingincomfort.com/bk12136.html :D naaajs :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se