manjak Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 A še kej greste pogledat svoga skutera u garažo al se še kr furate.Dejte mi mal povedat kva ste nardil z nim( ga zavarval) k jst sem ga sam z deko pokril drgač pa nč tasga. :oops: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 zunaj stoji pod streho na mrazu - veter iz 3 strani. pelal sem se pa nazadje v ponedeljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 u joj. v torek sem se pelal v snegu 20 km domov:) 30 na uro. noslo me je celi cas, enkrat me je za 180 obrnlo kar naenkrat. pa strah me je blo:) pol pa je crkno se skuter, ker je avspuh cisto zadusilo ker nisem mel gasa nekega... pa sem se rival 2,3 km... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 sej veste kaj imam, pa mi ne zalaufa :) prazen akumulator (proti moji volji), pa še mraz je ko svinja :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Jst se pa še kr vozm. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 sej veste kaj imam, pa mi ne zalaufa :) prazen akumulator (proti moji volji), pa še mraz je ko svinja :wink: Čimprej napolni akumulator. Za svinčevo baterijo je izpraznjenost ena najbolj škodljivih stvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 To, če akumulator sredi zime ne more pognati skuterja, še ni znak, da je akumulatorček izpraznjen in fuč. Skuterji imajo tako na kratko izračunane akumulatorje, da so reakcije pri zimskih temperaturah tolikanj počasne, da enostavno ne zmorejo obrniti zaganjača. Je tako tudi pri našem piaggiotu, ga je potrebno kar na noge kresniti, pa čeprav je akumulator redno tedensko priklopljen na mamo elektriko. Pri prejšnjem je bilo enako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Brrrm, agree. Ampak Igralec je sam napisal, da je aku prazen. V tem primeru bo polnjenje prav gotovo koristno... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 eh, sej ni snega, da bi se vozil. Cestak po snegu je žur :P bom pa dal polnit :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Seveda, polniti. Tu pa ni nobenega pomisleka, da ne. Tudi jaz naš skuterček, oziroma njegov akumulatorček redno polnim kljub temu, da se je naš najmlajši sprijaznil, da ga mora brcniti, da zakurbla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 eh, sej ni snega, da bi se vozil. Cestak po snegu je žur :P :wink: Ma ti si neumen. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 eh, sej ni snega, da bi se vozil. Cestak po snegu je žur :P :wink: Ma ti si neumen. :? čisto malo :oops: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2002 To, če akumulator sredi zime ne more pognati skuterja, še ni znak, da je akumulatorček izpraznjen in fuč. Skuterji imajo tako na kratko izračunane akumulatorje, da so reakcije pri zimskih temperaturah tolikanj počasne, da enostavno ne zmorejo obrniti zaganjača. Je tako tudi pri našem piaggiotu, ga je potrebno kar na noge kresniti, pa čeprav je akumulator redno tedensko priklopljen na mamo elektriko. Pri prejšnjem je bilo enako. Jst sem šou zdej enkrat par krogov pa sem ga mogu na zavh pa na nožn zaganjavc užigat k mi ni hotu :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Jest ga mam pa lepo u garaži, peljem se pa, kadar so solidne temperature... OK, no, solidne... :roll: Na akumulator valjda ni šans, da bi vžgal - na nogo ga pa kresneš kakšnih 10x pa se pelješ. Ceste so sicer malo bolj zdrizaste, ampak sploh ni panike. Itak sem navajen zdej vožnje s kolesom in ga komaj kaj zalagam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 28, 2002 Deli Objavljeno December 28, 2002 akumulator poln. Motor vžge v 2. poskusu :) Če bo jutri vreme, bom naredil en krog. Ampak kratek, ker sem prehlajen :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 u joj. v torek sem se pelal v snegu 20 km domov:) 30 na uro. noslo me je celi cas, enkrat me je za 180 obrnlo kar naenkrat. pa strah me je blo:) pol pa je crkno se skuter, ker je avspuh cisto zadusilo ker nisem mel gasa nekega... pa sem se rival 2,3 km... ja jrkec, če bi se pelo bolj hitro te nebi zavrtelo za 180°.........ampak za 360° v obe osi!! hehe :D :D lepo to da se obnasaš glede hitrosti, jaz nigger pa se ne morm in vedno pun gas, pa vseeno al je dež al sneg al je sonce! heh včere večer ko sn po dežju testiral leovince-ja sn rahlo zabremzal na obedve bremzi in žal nisn videl prehoda za pešče in one vlke bele zebre na cesti in ............ me je že celiga strostlo in spremetalo, še vreji da nisn padel, :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 akumulator poln. Motor vžge v 2. poskusu :) Če bo jutri vreme, bom naredil en krog. Ampak kratek, ker sem prehlajen :wink: Pa glej da boš vozu hitreje od prehlada , da te le ta ne bo ujel!! :D :oops: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 bom probal, pero :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se