axxxi Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Komentarji, za ali proti, argumenti!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Honda H-RV :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: PROTI :!: :twisted: argumenti..cist simpl....avto je :!: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Dej kekšno slikco nalimi, se bomo pol laži odločal. Na interneti se mi jih ne da iskat :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno December 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2002 Ena slikca sam barva naj bi bla črna (FUUUL bolš zgleda)! http://www.najdi.si/avtomobili/avtoslike.j...EC+5v&gradivo=V Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 Ni tko slaba sam jst bi se za kekšno bl špotrno hondo odloču :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno December 27, 2002 Deli Objavljeno December 27, 2002 ta avto kupiš takrat, ko se ne morš odločit al bi mel raj enoprostorca al pa cestnega đipa.... 8) vse skup pa dobiš v precej prostorni ampak pomanjšani izvedbi.... :lol: kr se pa štroma tiče pa vse kt pr ostalih japoncih: če prtisneš na gumb, dela! :D tle ni nč za al pa proti.... če iščeš tist, kr sm zgori napisala, je to, to! in honda ma glede na visoko ceno jena še kr solidne cene za evropo! :wink: VeRonika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david125 Objavljeno December 28, 2002 Deli Objavljeno December 28, 2002 Ni tko slaba sam jst bi se za kekšno bl špotrno hondo odloču :lol: Se strinjam. 8) Ta se mi pa osebno čist nč ne zdi lepa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 28, 2002 Deli Objavljeno December 28, 2002 Črna pa s tremi vrati bi dobr zgledala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 ni dizl. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno Januar 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2003 ICE sej veš da majo pr HONDI raj "navite" bencinarje!!! :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 nekje se mi zdi,da sem zasledil tole zverinco tudi z dizl.masino.samo ne vem ali se mi samo zdi ali je res. :roll: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 Drži, drži! Samo, da se jo pri nas ne trži! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 Ni pa jeep! Drgač je pa cool! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno Januar 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2003 ICE, KLEMENS en dan me ni pa se "SKREGATA" :!: :!: :!: BERI: GLEJ TEMO !!! V glavnem zvedu sem več o primerjavi med dizlom in bencinarjem kot o HONDI HRV :evil: :evil: :evil: Sej nisem jezen sam bi rajš še kej o HRV-ju zvedel. Hvala P.S. ICE ČE NAJDEŠ DIZLA BO ZLO HVALEŽEN JAZ GA ŠE NISEM ZASLEDIL !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 srecen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Argument proti......visoka cena Argument za.........ko prodajaš.še vedno visoka cena!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno Januar 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2003 srecen? Hvala ICE! SREČEN ZARADI OBILICE SNEGA V HRIBIH ! :D :D :D NESREČEN ZARADI OBILICE SNEGA NA CESTI ! :cry: :cry: :cry: P.S. ICE pa sej nebi bilo treba zbrisat. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se