Rugby Objavljeno September 15, 2011 Opozori Objavljeno September 15, 2011 Pozdravljeni!!! Sem nov na forumu, zaradi pomanjkanja časa, nisem mel časa brskat po podtemah, zato bi vas prosu če mi pomagate na hitro:) stvar je taka, da si nisem nikoli lastil skuterja, zato o njih vem praktično nič. Sem jih samo vozil;) Ker živim v mestu, avtu pa bi dal malo počitka, iščem skuter do max.250eur,raje manj, če je to mogoče, (ob verjetni kraji mi nebo tako žal:)) Kakšni so kaj stroški registracije, servisov, ali poteka enako kot pri avtomobilu ali je kaj drugače? Če pa ima kdo konkreten skuter za ponudit, sem zainteresiran. Pogoji so, da mašina dela in da se ga da registrirat Gledal sem tega KLIK Hvala že v naprej, pa upam, da nisem preveč zgage naredil;) lp
lostid Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 do 250e boš dobil kakšnega starega kitajca.. moj nasvet ne kupuj 4t, v tem cenovnem rangu pa sploh ne. Kupi kakšnega starega 2t kitajca, malo porihtaj in če ne boš kaj friziral bo delal vredu registracija in zavarovanje je nekje 50e letno
Rugby Objavljeno Oktober 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Super, točno to iščem Ne mislim frizerat, al karkoli, samo da se pelje in da se ga da registrirat:) Hvala še enkrat za odgovor Lp
Izprijenec Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=5228428 - zamenjaj z . Evo kot nalašč za tebe! :grim
Rugby Objavljeno Oktober 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 (popravljeno) ola ooo hvala:) ja kaj tazga bi mi čist zadostoval:) samo cena je zadnja in akumulator treba menjat:) Popravljeno Oktober 12, 2011. Popravil Rugby
lostid Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 vprašanje če je res zamenjal cilinder in bat.. mogoče je samo malo na roke pobrusil cilinder pa bo dobro za naslednjega
Izprijenec Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 ja potem pa ti predlagaj kaj boljšega? :glare:
mitja.ferjancic Objavljeno Maj 2, 2014 Opozori Objavljeno Maj 2, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8427644
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se