Skoči na vsebino

Ženski fenomen


5lamca

Priporočene objave

Hja… Problemi. Vsi jih imamo in vsi iščemo rešitve. Moški ne razumemo ženskih problemov. Ženske, ne moških. Pa imamo že po defaultu skupno lastnost. Nerazumevanje. Ne ravno najboljša, pa vendar, skupna lastnost. Pojem, predmet, ali karkoli že je. Pri slovnici nikoli nisem ravno blestel. Pa recimo, da je pojem. Pojem, ki že od nekdaj pomeni, eno izmed težjih uteži na »ali sva za skupaj« tehtnici. Če po nekaj zmenkih, ne najdeš skupnih lastnosti, se bojo zmenkarije verjetno kaj kmalu končale. Ali pa ne. Sto ljudi, sto čudi...Ali kot bi rekli bivši bratje »sto žena, dvesto sisa«. Ah, vedno mi uspe, zamislim si temo o kateri bi pisal in potem me že prvi stavek, ki vsebuje zanimivo besedno zvezo, pojem, lastnost - zavede in nastane pet vrstic nakladanja tja v en dan. O skupnih lastnostih. Pet vrstic. Kdo je sploh hotel razglabljati o skupnih lastnostih? Drugič, drugod. Gremo nazaj h problemom. Pa da ne bomo zopet zatavali. No, da ne bom zataval. Za vas se namreč ne bojim, berete kar pišem. Če berete. A berete? Skratka, moški problemi. Ne samo moji, ampak splošno znani. Seveda so povezani z ženskami, kakopak. Kdaj pa še niso bili? Mogoče ne tisti, ki so po naravi bolj tehnični. Tisti res niso. Ampak ja, veliko jih je, ki so povezani z nežnejšim spolom. In, da se ne boste predstavnice le tega, počutile napadene, naj vas že takoj na začetku potolažim. Niste neposredno krive. V večini primerov le posredno. Moški si jih namreč, čeravno zaradi vas, ustvarjamo sami.

V razglabljanje o tem fenomenu, me je, glej ga zlomka, potisnilo stanje na, le kje drugje, kot: taraaaa, na FACEBOOKU. Nekaj vrstic višje sem vas še tolažil, s posrednostjo, kajne? Se opravičujem, danes ne boste krive samo posredno. Naneslo je tako, da je ta fenomen dejansko, bolj kot ne, neposredno v vas. Ob branju stanja na fb, sem doživel nekakšen flashback, deja-vu…Nekje sem to že slišal, ne samo enkrat. Čakaj, tudi zgodilo se mi je že, tudi ne samo enkrat. Torej nekaj resnice mora biti na tem. Če se dogaja redno in vsi to izkušnjo opisujemo na skoraj identičen način. Ja, nekaj je na tem. Pa, če se predstavnice nežnejšega spola strinjate ali pa me vse takoj označite za… Ne vem kaj, kakšno lepo besedo, ki mi bo pristajala, boste že našle.

Pa, da stvar še malo začinim. V študentskih letih, pravzaprav ravno takrat, ko se mi je ta fenomen, ki raste na vašem in vpliva na naš zelnik, dogajal, bi rekel, da je problem v bistvu problem, dokler se ne zgodi. Ko se dogaja, je pravzaprav neverjetno ugoden. Ma kaj bom skromen. Ko se dogaja, sploh ni več problem ampak nekaj, kar bi, novopečeni študent-bruc, opisal kot raj na zemlji. Zakaj je problem, dokler se ne zgodi? Ker, vsi tisti, ki ta problem opisujejo, začnejo približno takole: »prej me nobena tut povohala ni, zdej pa…faak, nobenga mjra!«. Ja nekako tako.

Vsak je že imel sušno obdobje. Kar se tiče žensk, da smo si na jasnem. O problemih s sušo v dolgih poletnih mesecih, bomo razglabljali na kmetijskem sejmu v Gornji Radgoni, prav? Ja, sušno obdobje je sestavni del življenja. Če ga ne bi bilo, ne bi znali ceniti monsunov.

Se vam že približno svita o čem bom, po stoštiridesetih besedah, končno začel pisati? Ne dolgo nazaj sem se, ravno o tem fenomenu, pogovarjal s kolegom. On je načel, jaz pa tudi nisem dolgo zaostajal. Ko sva ugotovila, da so najini izkušnji tako zelo podobni, sva raje temo zaprla in odprla n-to pivo. Ali pa sva naročila nov »gemišt sa bijelim«? Kaj pa vem, bilo je na morju, se ne bom niti pretvarjal, da se spominjam vsega.

Se pa prav dobro spominjam te izkušnje. Bilo je ob začetku drugega letnika na naši ljubi fakulteti za elektrotehniko. Ja, res ne vem, če sem za čas bruca povsem zaužil študentsko življenje. Sploh pa ne, kar se tiče deklet. Nikoli ne bom pozabil, kako smo s kolegi v stanovanju, kjer je bila ena dvoposteljna soba in ena enoposteljna, slednjo določili za t.i. »fuksobo«. Če bo kdo domov pripeljal spremljevalko, mu bo pač ta soba na voljo. Oziroma ne »če« ampak »ko«. Ko bo kdo domov pripeljal… Samozavest serijsko. Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, da je »fuksoba« kmalu bila le še soba. Kot sem rekel, sušno obdobje. Če sem iskren tudi poletje ni bilo ravno rodovitno. Potem pa je počasi prišel oktober. Oba, sedaj že bivša, cimra sta se odločila, da življenje v prestolnici ni po njunem okusu. Meni pa eno sušno leto še ni ubilo upanja. Sem pa, stanovanje, daleč v Črnučah, kjer nam marsikdaj niti ni bilo do tega, da bi se usedli na trolo in se odpeljali v center, zamenjal za malo bližjega. Za Bežigradom. Spoznal nove cimre in novo študijsko leto se je lahko pričelo. Opustili smo celo poimenovanje sob. Kaj hočeš, človek odrašča. Že vselitvena zabava je potekala malo drugače, kot prejšnje leto. Dva cimra, že izkušena študenta, sta poskrbela za to. Da ne bo kdo mislil, da se tu govori že o ženskah. Malomorgen, kot bi rekel naš trenutni premier. Pijančevanje. Do konca in naprej. Petje partizanskih pesmi na balkonu stanovanja v sedmem nadstropju. Ob treh zjutraj. Vsi, ki se ob tem mogoče zgražate, imate prav, čisto prav. Ampak, kaj preveč vam ta »prav« ne koristi. Skratka, tako so potekali večinoma torki in srede. Vmes smo pridno hodili na predavanja, vaje in izpite. Preveč falirali res nismo. Smo pa zaužili to o čemer vsa Slovenija govori in obsoja, kadar beseda nanese na študentarijo.

Ja, deklet pa še vedno ni, vsaj v izobilju ne. Ne bom pozabil kolega, ki je prišel do mene za šank – ja tam mi res ni bilo hudega – in mi pravi: »uaaa, stari…eno sm za r't prjel pa me je prov nagravžn nazaj in to za j…«… »Ooo, carsk, a sm lhk tvoj prjatu? – Aja sej sm že in zdele me je zarad tega mal sram – dej se parkiri, dej za pjr pa ne govor takih bedarij, d te ne bo kdo slišu!«

Ja, tako je bilo… Dokler se lepega večera ni odprlo tudi meni. Za kolega me niti ni zanimalo, koliko jih je še prijel ali pa one njega. Če mu je v ponos, tudi prav. Ja odprlo se mi je. Najprej na lokalni zabavi, še isti večer v mestu – ali kakorkoli lahko imenujemo Hrastnik v primerjavi z Ljubljano. Pa naj bo mesto. Saj ima celo semafor – kadar popravljajo cesto. Zanimivo, prej par mesecev nič, sedaj pa kar…ah ja dovolj za en večer. Tudi vsem znani ženskarji, bi se pohvalili s tako številko. Mogoče. No, le da bi oni verjetno speljali stvar do konca, jaz pa sem bil zadovoljen že samo z … V glavnem brez »gasa«. Amater pač. Vendarle pa visoka doza ego-boosta, kar pa samo po sebi še ni imelo vpliva.

Vsaj ne, ko smo v torek zopet začeli s pohodi po glavnem mestu. Ko pa so bile sobote enkrat rezervirane za prvo izmed zgoraj omenjenih pa sem verjetno tudi v velemestu začel oddajati vonj po zasedenem. Tisti meseci so uradno veljali za prekinitev suše. Ne rečem, da sem ponosen na to, da sem marsikateri dežni kaplji z veseljem podlegel. Pa kaj, bil sem mlad. Šele kakšno leto po tistem sem se zavedel, kaj je ljubezen. Pomembno je, da sem se. Mar ne? Tudi o tem sem že pisal zgodbice…Pa o teh, kdaj drugič.

Kar pa že od samega začetka želim povedati je, da vas, drage moje, neizmerno privlači vonj zasedenega moškega. Pa poimenujte to kakor hočete: problem, fenomen, misterij, bedarija...? Pravzaprav lahko skličete celo konferenco. Ta čas pa se, sigurno kje, odvija debata: »prej me nobena tut povohala ni, zdej pa…faak, nobenga mjra!«.

wink.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikoli ni slabo met rezervo :D

je pa prekleto res kar si napisu. Pa še nekej... ko je suša se okrog tebe same "čudne" nabirajo. K si pa zaseden je pa... mnja, obratno :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi avtor simpatično, humorno (prijetno branje, kar nasmeji človeka)napisanega prispevka. :lol1:

Ne morem si pomagati, da te ne bi seznanila z eno zanimivo resnico: tudi obratno ni nič drugače.. Sicer težko verjamem, da tega nisi vedel, če nisi, sedaj veš. :rolleyes:

Sicer pa sem mnenja, da ta zanimiv fenomen ne izhaja iz tega, da bi si kdo nalašč želel zapleta z zasedeno osebo :bum: , ampak bolj iz tega, da, ko si zaseden imaš vse dileme v zvezi s svojim egom, samopodobo, samozavestjo, veljavo v družbi, itd., bolj pošlihtane, razjasnjene, uravnovešene in tudi oddajaš neko tako stabilno energijo. Si srečen, zato si lahko sproščen in se ne ukvarjaš s tem, kako bo izpadel vsak stavek, ki ga boš izustil. Samski ljudje pa imajo lahko s tem več težav :D . To tudi vidi, čuti navzven.

Po domače povedano, okrog tipa, ki se sam sebi zdi največji car :yea2: , se bo gotovo gnetlo več deklet, kot okrog nekoga, ki se skrije v kot in žuli svoj per, ko pa jih spije 5 je pa extra pogumen in zgovoren, a na žalost tudi preveč 'potrjen'.

nekak tko jaz vidim ta tvoj fenomen :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi avtor simpatično, humorno (prijetno branje, kar nasmeji človeka)napisanega prispevka. :lol1:

Ne morem si pomagati, da te ne bi seznanila z eno zanimivo resnico: tudi obratno ni nič drugače.. Sicer težko verjamem, da tega nisi vedel, če nisi, sedaj veš. :rolleyes:

.....

Ja wanesska :), najprej hvala. In vem, da je obratno glih tko, no vsaj slišu sm že velikrat. Ampak vseen ste ženske tut kadar ste samske, dost oblegane, tko d se mal manj pozna razlika. No jst sm pač pisu iz moškega stališča :). Drgač se pa čist strinjam...Jst sm to označu za kao fenomen, da se pač lepš bere ta zgodbica, al kakorkol se ji bi rekl. Je pa verjetno res, da oddajaš tako energijo, ko maš enkrat vse pošlihtano. :)

Tko, d ja...maš kr prav ;).

V bistvu je pa teh mojih zgodbic fora bolj to, da je zanimivo branje (al pa wannabe zanimivo) oz. na nek način mal nakladanja o recimo stvareh, k se dost ldem dogaja, kokr pa da bi se zdej na to obešval in iskal resnico :). So pa neke vrste zanimive izkušnje na mal drgačn način, kot je npr jamranje po forumu, povedane :). Če pa še koga nasmejim z njimi pol sm pa tko in tko dosegu kar sm hotu ;).

Lpwink.gif

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, čist razummem namen tvojega pisanja, je zabavno, ne sam wannabe zanimivo. :notworthy: Se mi zdi, da ravno tople vode, ali nekih novih resnic ne bo odkritih (ali pač).. :whistle:

No, kako si se pa potem spopadel z nepopisno gnečo pred 'zaprto trgovino', 'polnim parkirplacom', lah tut drugač formiram. :P:D

  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej sm napisu, da sem podlegu marskiri dežni kaplji :P...

Hehe, lušn je blo tiste par mescu... pol sm se pa mčken zresnu pa zapru trgovino za par let (za druge)...zdej je pa spet odprta :D

Ja, čist razummem namen tvojega pisanja, je zabavno, ne sam wannabe zanimivo. :notworthy: Se mi zdi, da ravno tople vode, ali nekih novih resnic ne bo odkritih (ali pač).. :whistle:

No, kako si se pa potem spopadel z nepopisno gnečo pred 'zaprto trgovino', 'polnim parkirplacom', lah tut drugač formiram. :P:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, sj smo se naučil...

zdj, k maš trgovino odprto, morš un mood od takrat ohrant B) , k je bla še zaprta, pa se bo trlo strank.. :D

nasvet je splošen :book:

:naughty:

  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, sj smo se naučil...

zdj, k maš trgovino odprto, morš un mood od takrat ohrant B) , k je bla še zaprta, pa se bo trlo strank.. :D

nasvet je splošen :book:

:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. zajebu si študij, komot bi šel na FDV, ker tole bi lohk napisu v par vrsticah :P

2. nima to nbene veze z "vonjem po zasedenem moškem" ;) ma pa velik veze z nastopom, tko k je že blo napisano ;) poza in drža se pri določenih osebkih mooooooočno spremenita in sta hudo povezani s samozavestjo, ki jo ima dotični osebek na pretek takrat ko nekoga ima (je "zaseden") in pade pod kritični nivo ko je dotični sam (je "nezaseden") ;) tolk o tem;

3. je pa res, da če nekdo ve da je tisti drugi "zaseden" ga mogoč na nek način privlači to, da ga "ne more imeti"; ni pa nujno; jst mislm da je to bolj zato ker kot zgoraj opisano je zasedena oseba far more samozavestna in neobremenjena in zabavna kot nezasedena (vsaj pri določenih osebkih) in je zgolj to razlog ... lohk se pa motim; don`t care though ;)

4. be what U are :) ne igrat neki kar nisi, stay cool; pa bo :)

5. nbenga fenomena tle ni :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah mladina... preveč modrovanja okol žensk ki še same sebe ne razumejo kaj dosti kaj šele da bi jih mi, ne obrodi sadov!! surrender.gif Vse skup je precej enostavno..

Če si želiš ženske družbe jim moraš nekako ph34r.gif (kakorkoli že) priti blizu in biti zelo glasen in zabaven. Ampak še tanartabol orodje je pa predrznost!! (Gre za isti efekt kot pri reklamah.... važno je da vzbudi pozornost in že deluje!!) To dame spoštujejo pa čeprav večinoma dajejo zavajujoč feedback ki pa te nikakor ne sme zmesti ker je tudi vztrajnost občudovanja vredna vrlina. trance_27_notworthy.gif Na konc ti da, sam de daš mir trance_21_laughing1.gif

Pri ženskah pač nič kar jim je servirano na krožniku ni veliko vredno, to da pa zmorejo speljat tipa ki je v zvezi je pa sploh največji izziv in praviloma ženska ki se daje dol s šefom itd (tudi če je v zvezi) in podobno izpade med frendicam tahuda carica. Sej veste, prispodoba z mačko ni kar iz trte izvita... zver mora stalno praskat in brusit kremplje tongue.gif

To so pač moje izkušnje z ženskim rodom! Srečno ločen he he! trance_17_emot-angel.gif

Zdaj pa samo pačakmo par minutk na potrditev navedenega od prisotnih dam! boobies.gif

Potrditev se pri damah izraža z zanikanjem to morte nujno vedet!! grim.gif

Popravljeno . Popravil Robertjur
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah mladina... preveč modrovanja okol žensk ki še same sebe ne razumejo kaj dosti kaj šele da bi jih mi, ne obrodi sadov!! surrender.gif Vse skup je precej enostavno..

Če si želiš ženske družbe jim moraš nekako ph34r.gif (kakorkoli že) priti blizu in biti zelo glasen in zabaven. Ampak še tanartabol orodje je pa predrznost!! (Gre za isti efekt kot pri reklamah.... važno je da vzbudi pozornost in že deluje!!) To dame spoštujejo pa čeprav večinoma dajejo zavajujoč feedback ki pa te nikakor ne sme zmesti ker je tudi vztrajnost občudovanja vredna vrlina. trance_27_notworthy.gif Na konc ti da, sam de daš mir trance_21_laughing1.gif

Pri ženskah pač nič kar jim je servirano na krožniku ni veliko vredno, to da pa zmorejo speljat tipa ki je v zvezi je pa sploh največji izziv in praviloma ženska ki se daje dol s šefom itd (tudi če je v zvezi) in podobno izpade med frendicam tahuda carica. Sej veste, prispodoba z mačko ni kar iz trte izvita... zver mora stalno praskat in brusit kremplje tongue.gif

To so pač moje izkušnje z ženskim rodom! Srečno ločen he he! trance_17_emot-angel.gif

Zdaj pa samo pačakmo par minutk na potrditev navedenega od prisotnih dam! boobies.gif

Potrditev se pri damah izraža z zanikanjem to morte nujno vedet!! grim.gif

nevem kaj naj recm glede na to tvojo zadnjo ''tridtev00, ni vedno tko, precej odvisno od posameznice :P

sicer pa nekako ne morem zanikat, tisti ki je zaseden je prepovedan, in to nekako nehote sporzi v cloveku neko zanimanje, kot pri vecini stvari v zivljenju kar je prepovedano je najbolj zanimivo / najbolj...usecno. se vcasih ko so nam mama rekli, ne dotikaj se pecice, je vroca, seveda si hodil okoli nje,gledal razmisljal, ampak na koncu vendarle sam probal in...se opekel, misim da tu je stvar precej podobna.

kot je ze waneska tut rekla, dejstvo je da ko si v zvezi imas zadeve glede ''ega'' samozavesti micken bolj poslihtane kot ce nisi...spet je to stvar posameznika in NE moremo to cisto posplosevat, ampak v vecini primerov je tako, in dejstvo je precej hitrej bos ogovoril enga tipa/bejbo k je nevem, komuniativna,nasmejana itd, kot pa enga/eno ki sedi in pije in nevem...gleda v luft.

aja pa clovek bi reku da si biu na FFju, ker tole si napisu superca..hvala za tole me je nasmejal :D :D

kot pa so eni ze rekli, nevem ce smo zenske ravno kaksen fenomen-v tej stvari;), kajti moski ste...nam tu precej podobni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U bistvu ženske se kar zavedate kolk nam je všeč vaše prekrasno vozilce wub.gif in kar naprej študirate kaj vse se da v zameno za uporabo le tega dobit. surrender.gif Pa sej loh da keri delam krivico ampak drugačne do zdej nisem imel priložnosti srečat. trance_13_cry.gif Pa sej ne rečem.... od začetka je vse lepo krasno...pol se pa počasi začne sistematsko delo ki slej ko prej vse skupaj pokvari trance_11_confused.gif

Moški mende preko seksa razvije ljubezen do ženske. Ženska pa preko ljubezni priplava do spolnosti. trance_19_hmm.gifČe pa so vpleteni spletkarski nameni pa zadeva ne proradi oziroma je delavnca suha! !trance_32_shutup.giftrance_39_thumbdown.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U bistvu ženske se kar zavedate kolk nam je všeč vaše prekrasno vozilce wub.gif in kar naprej študirate kaj vse se da v zameno za uporabo le tega dobit. surrender.gif Pa sej loh da keri delam krivico ampak drugačne do zdej nisem imel priložnosti srečat. trance_13_cry.gif Pa sej ne rečem.... od začetka je vse lepo krasno...pol se pa počasi začne sistematsko delo ki slej ko prej vse skupaj pokvari trance_11_confused.gif

Moški mende preko seksa razvije ljubezen do ženske. Ženska pa preko ljubezni priplava do spolnosti. trance_19_hmm.gifČe pa so vpleteni spletkarski nameni pa zadeva ne proradi oziroma je delavnca suha! !trance_32_shutup.giftrance_39_thumbdown.gif

ravn to je tista stvar ktera je fajn da pazs da se ne zgodi v zvezi, ker pol je enostauno vse monotono- iz zaljubljenosti rata ljubezn, in ce bo skos use isto, bo slej ko prej izpuhtela, je treba kr nekej dela v zvezp vlagat, dokler je zelja po funkcionalnosti obojestranska bo sibal, ce / ko pa ni.....pa jbga, lah sam cao recs- no usaj jst sm taksnga mislenja.

sorry das do zdej meu samo taksne k so neko ''koristnost'' iskale, bos meu pa naslednjic vec srece, sm zihr!

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nejc or temule 'aha'' sm umrla ud smeha :D

ah, dej no GangY, to sploh ni smešno :whistle:

ja ve pupe ste res neki posebnega - še dobro da vas imamo, da nam pol nikoli ni dolgčas :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ravn to je tista stvar ktera je fajn da pazs da se ne zgodi v zvezi, ker pol je enostauno vse monotono- iz zaljubljenosti rata ljubezn, in ce bo skos use isto, bo slej ko prej izpuhtela, je treba kr nekej dela v zvezp vlagat, dokler je zelja po funkcionalnosti obojestranska bo sibal, ce / ko pa ni.....pa jbga, lah sam cao recs- no usaj jst sm taksnga mislenja.

sorry das do zdej meu samo taksne k so neko ''koristnost'' iskale, bos meu pa naslednjic vec srece, sm zihr!

He he, majo naši južni bratje lep izraz za take Sponzoruše!!tongue.gif Pa če mal pogledam nazaj se mi zdi da je naša generacija čist preveč naspidirana. trance_13_cry.gif Stalno se mora nekaj dogajat, pa čene drugač pa vsaj virtualno.slap.gif Ne znamo se več ustavit in bit na miru in bit zadovoljni sami s sabo.surrender.gif

Res mislim da more vsak od nas igrat svojo vlogo....mogoče ne IGRAT ampak bit to kar je ker igranje vlog na daljši rok zna bit prekleto naporno. Kar pa je najhuje da zmanjkuje scenarija al se nam pa vsaj tako zdi.

No to pa je tisto kar se danes dogaja ljudem da mislijo da so ničvredni če stalno nekaj ne glumijo pa če je še tako bedno.

Najbolj zabavno pa je ko zjutraj damo zbudiš in rečeš "ej mala danes si pa mela za povedat v spanju!!" To je pa ena največjih frustracij ženske.....da ne ve kaj je govorila med spanjem..... seveda reč ni mogla bit cenzurirana ali v skladu z njeno IGRO!!??trance_21_laughing1.gif

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He he, majo naši južni bratje lep izraz za take Sponzoruše!!tongue.gif Pa če mal pogledam nazaj se mi zdi da je naša generacija čist preveč naspidirana. trance_13_cry.gif Stalno se mora nekaj dogajat, pa čene drugač pa vsaj virtualno.slap.gif Ne znamo se več ustavit in bit na miru in bit zadovoljni sami s sabo.surrender.gif

Res mislim da more vsak od nas igrat svojo vlogo....mogoče ne IGRAT ampak bit to kar je ker igranje vlog na daljši rok zna bit prekleto naporno. Kar pa je najhuje da zmanjkuje scenarija al se nam pa vsaj tako zdi.

No to pa je tisto kar se danes dogaja ljudem da mislijo da so ničvredni če stalno nekaj ne glumijo pa če je še tako bedno.

Najbolj zabavno pa je ko zjutraj damo zbudiš in rečeš "ej mala danes si pa mela za povedat v spanju!!" To je pa ena največjih frustracij ženske.....da ne ve kaj je govorila med spanjem..... seveda reč ni mogla bit cenzurirana ali v skladu z njeno IGRO!!??trance_21_laughing1.gif

men je pa to zmerej ful zanimivo zvedt kaj sm blebetala ponoc :D

no ja hujs bi blo da bi dragega slisala ponoc govorit o kaki drugi zenski :D kot se je kolegu med sexom zgodilo-ko je puncara mau zamenala in ga poklicala po imenu biusega-ja takrat te pa do vsega mine...

da pa nebom cisto OT, ne igranje vlog pomojem zna bit naporno, ampak s tem da se mora vecino casa nekej dogajat pa nevem, bi rekla da je odvisno od cloveka, eni majo radi sam da sedijo v meru pa so zadovoljni sami s sabo, drugi pa da se jim skos nekaj dogaja, so nekje, pocnejo kaj novega...in so takrat zadovoljni, bi rekla spet, stvar posameznika ;D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!