kiki89 Objavljeno September 18, 2011 Deli Objavljeno September 18, 2011 Kraju s 5000 prebivalci in petimi semaforji rečeš mesto. Zavedaš se, da je lahko usodno, če v gostilni naročiš sok in podobno... Nimaš kleti ampak keudr. Na morje hodiš v Nerezine. Nimaš "superg", "adidask" in "patik", ampak ene in edine "teniske"! Stvari ne razumeš, ampak jih "zastopš". Se ne utrudiš, ampak zmatraš. Začudenje izražaš z "ne me jebat!" Nisi buden, ampak čuješ! Nič ni tam ali pa tu, ker je vse tamlele in tlelele. Stvari ne potrebuješ, ampak jih nucaš! Ne paziš, da ne padeš po stopnicah, ampak mirkaš, da ne telebneš po štengah. Ne greš kakat na stranišče, ampak srat na sekret. Ne pogovarjaš se, ampak se menš. Ni kaj, ni kva, ni kua..ampak enostauno: a? Ne rečeš odidi, ampak bejš. Ne želim...ampak hočm. Nadpovprečno uporabljaš besedi kurba in *****! Nisi pijan, ampak si nabit ku mamba Mi nimamo shrambe, mi mamo špajzo. Ne voziš kolesa, ampak bicikl. Mi mamo škarpo, ne zid! Ne igraš glasbe, ampak špilaš musko. Ne rečeš krožnik in skodelica, ampak taler in šalca. Nimaš mila, ampak žajfo. Mi mamo puščico ne peresnce. Ne rečeš izvijač, ampak šeraufnciger. Ne vprašaš zakaj ampak zakuga. Ne ješ češenj, ampak črešje. Ne ješ jabolk, ampak jabuka. Ne zajtrkuješ, ampak froštkaš. Nisi pripravljen, ampak prštiman. Ne greš domov, ampak domu. Mi se ne vozimo....mi se furamo. Ne vprašamo kje si doma ampak "skod pa si". Mi ne rečemo noro ampak huduu. Ne greš na poroko ampak na ohcet. Se ne jezimo, ampak pizdimo. Pa zafrkavamo tut ne, ampak jebemo. Ne bereš časopisov ampak cajtnge! Mi rečemo špricar ne brizganec. Mi ne osvajamo ampak pecamo. Ne piješ, ampak ga žreš. Nimaš predpasnika, ampak firtuh. Mi ne "dokončamo dela" ampak smo "fertik s poslom". Ga ne pretepeš, ker te je oguljofal, ampak prefukaš, ker te je nategnu. Nimamo čevlje ampak šuhe. Ne pozdravimo se z zdravo, ampak sas, ki si borac. Ne vpašamo kako si, ampak Kua zaj, bo? Ne rečemo super, ampak fiks ali: Pa ni, da ni! Nataša ni zunaj, ampak je venih Mimo gostilne jt je greh! In še misel dneva: ni ga vitamina čez liter vina http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309148_2192150637424_1056878510_32201061_463522074_n.jpg Vengust24, rosse20, dotem in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 18, 2011 Deli Objavljeno September 18, 2011 hehe zgleda sm tud jst vsaj ene 70% Šentjurčana kiki89 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno September 19, 2011 Deli Objavljeno September 19, 2011 Pa obvezno morš bit švercer kiki89 in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno September 19, 2011 Deli Objavljeno September 19, 2011 hehe zgleda sm tud jst vsaj ene 70% Šentjurčana Očitno smo vsi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno September 19, 2011 Deli Objavljeno September 19, 2011 Pa obvezno morš bit švercer dotem, anja37 in kiki89 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 19, 2011 Deli Objavljeno September 19, 2011 Na morje hodiš v Nerezine. ahahaha anja37 in Frips 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 19, 2011 Deli Objavljeno September 19, 2011 Mimo gostilne jt je greh! Tuki sm se tut js najdu :lol: kiki89, thumper in anja37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 26, 2011 Deli Objavljeno Oktober 26, 2011 V glavnem... Ko sem tole brala, sem se zraven prav lepo nasmejala. Kajti... V tem je vsaj 101% resnice :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se