MartinMertik Objavljeno September 20, 2011 Deli Objavljeno September 20, 2011 Se oproščam, da odpiram novo temo ... Ravnokar sem naredil 50cc izpit in se mi mudi in sem kar precej neučakan, zato bi mi prišel zelo prav kakšen vaš nasvet. Pravkar kupujem nov 50cc skuter.V ožji izbor so se priborili aprilia sr 50r factory, piaggio power nrg, yamaha aerox in gilera runner. Najpomembneje mi je, da je skuter kvaliteten in da ima močan motor. Prosil bi za kakšen nasvet glede teh omenjenih skuterjev: -vozne lastnosti -moč motorja -kvaliteta -odstranitev blokad -omejevalec obratov -in malossi 70cc kit (najboljši skuter za kit) Prosil bi če poveste kaj glede tega... Najbolj se nagibam k aprilii sr 50r factory in piaggio nrg-ja, zaradi videza in moči motorja. imam prav glede tega? Zelo bom hvaležen za kakršenkoli komentar!!!! :notworthy: lp bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 20, 2011 Deli Objavljeno September 20, 2011 Se oproščam, da odpiram novo temo ... Ravnokar sem naredil 50cc izpit in se mi mudi in sem kar precej neučakan, zato bi mi prišel zelo prav kakšen vaš nasvet. Pravkar kupujem nov 50cc skuter.V ožji izbor so se priborili aprilia sr 50r factory, piaggio power nrg, yamaha aerox in gilera runner. Najpomembneje mi je, da je skuter kvaliteten in da ima močan motor. Prosil bi za kakšen nasvet glede teh omenjenih skuterjev: -vozne lastnosti -moč motorja -kvaliteta -odstranitev blokad -omejevalec obratov -in malossi 70cc kit (najboljši skuter za kit) Prosil bi če poveste kaj glede tega... Najbolj se nagibam k aprilii sr 50r factory in piaggio nrg-ja, zaradi videza in moči motorja. imam prav glede tega? Zelo bom hvaležen za kakršenkoli komentar!!!! :notworthy: lp Kupi 4-taktnega, kajti po 01.01.1013 je prepovedan uvoz 2-taktnih motorjev v EU jim je že zdavnaj odklenkalo.Sam imam dve 4-taktni Hondi 50 ccm enkraten skuter ! maco47 in drjanez 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sport Driver Objavljeno September 21, 2011 Deli Objavljeno September 21, 2011 Aprilia SR 50 R Factory naj bi imela neposredni vbriz in to naj bi se kvarilo(kolikor sem jaz slišov) in zato bi bila morda boljša izbira navadna SR 50 R ,trenutno imajo akcijo in je cena 2.250 €, kar je ceneje od DD NGR-ja.Osebno bi izbral Runnerco ker mi je nalepša,nažalost pa trenutno ni popustov zanjo. Pa še nekaj me zanima kako si lahko že sedaj naredil izpit glede na to da boš 15 šele marca :glare: . PS :poglej PM .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MartinMertik Objavljeno September 22, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2011 Aprilia SR 50 R Factory naj bi imela neposredni vbriz in to naj bi se kvarilo(kolikor sem jaz slišov) in zato bi bila morda boljša izbira navadna SR 50 R ,trenutno imajo akcijo in je cena 2.250 €, kar je ceneje od DD NGR-ja.Osebno bi izbral Runnerco ker mi je nalepša,nažalost pa trenutno ni popustov zanjo. Pa še nekaj me zanima kako si lahko že sedaj naredil izpit glede na to da boš 15 šele marca :glare: . PS :poglej PM .) Narobe imam nastavljen datum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MartinMertik Objavljeno September 22, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2011 mene predvsem zanima kater je boljši za vožnjo in kateri ima močnejši motor (aprilia sr 50r factory ali piaggio nrg power) sicer mi je aprilia lepša, bolj opremljena in močnejša (po podatkih), samo v praksi pa res nimam pojma kater skuter je boljši. NRG pa mi je bolj ušeč, ker je precej lažji... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno September 23, 2011 Deli Objavljeno September 23, 2011 mene predvsem zanima kater je boljši za vožnjo in kateri ima močnejši motor (aprilia sr 50r factory ali piaggio nrg power) sicer mi je aprilia lepša, bolj opremljena in močnejša (po podatkih), samo v praksi pa res nimam pojma kater skuter je boljši. NRG pa mi je bolj ušeč, ker je precej lažji... lp Jaz bi se odločil za SR 50r ki NIMA direktnega vbrizga, se da saj predelat kaj, pri factory pa je bol švoh oz. je drago... Je pa res da manj pije... Vsak od teh ki si jih naštel je dobr, jz bi se odločil za NRG al pa SR50r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno September 23, 2011 Deli Objavljeno September 23, 2011 SR 50 se najslabš vozi od skuterjov s piaggio mašino:) pa še najmanjša je. NRG (vodno hlajen) oz. runner <- nimaš kej sfalit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MartinMertik Objavljeno September 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2011 SR 50 se najslabš vozi od skuterjov s piaggio mašino:) pa še najmanjša je. NRG (vodno hlajen) oz. runner <- nimaš kej sfalit. sedaj izbiram med NRG-jom in RUNNERCO pa me zanima kater nasploh je najboljši, hitrejši, pospeški. Ampak do sedaj so vsi prodajalci najbolj hvalili aprilio, ker naj bi imela dobre materjale? uglaunem iščem skuter, ki je čim bolj preprost da je kvaliteten in da so pospeški dobri... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MartinMertik Objavljeno September 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2011 aha. kater bi bil pa najprimernejši za tuning in styling, kakšna drga barva, feltne itd.? :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw335i Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 slišal sem da ta nova sr-ka pelje tam okoli 90 brez blokad original Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 Nekaj moreš vedet poba, Piaggio, je lastnik Aprilie, Gilere, sepravi vsi ti skuterji imajo vgrajen ENAK agregat piaggio liquid cooled, ki je že vsem dobro poznan, moč motorja je zelo dobra, mašina je neuničljiva če jo vzdržuješ, vožnja z temi skuterji je prav tako odlična, saj se vidi da so grajeni za višje hitrosti. Tako da med bilokaterimi skuterji se boš odločal ali si se že odločil, Piaggio NRG, Aprilia Sr50, Gilera Runner, so vsi prva liga od skuterjev, samo pač piaggio agregat na drugem okvirju, pač kako se ljudem dopade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se