Ice Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 nekaj za entuziaste italijanske konjenice. lambo-site, kjer lastnik najprej opise svoj dogodek z lambo murcielago in pozneje zaradi razocaranja nad odnosom firme do kupca zacne zbirati dogodke podobne svojemu. http://www.lambounfa...lago-crash.html zanimivo branje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 nekaj za entuziaste italijanske konjenice. lambo-site, kjer lastnik najprej opise svoj dogodek z lambo murcielago in pozneje zaradi razocaranja nad odnosom firme do kupca zacne zbirati dogodke podobne svojemu. http://www.lambounfa...lago-crash.html zanimivo branje. Res zanimivo branje, samo to ni samo pri Lamborginijih take stvari se dogajajo tudi pri Monteverdiju,Jevelinu itd. samo nepride v javnost,sicer pa ti ljudje, ki imajo za avto 300K € ++ imajo tudi zavarovano in denar za nov avto ! Ps: sporoči mi kdaj boš prenehal z kontrolo mojih postov..Gre mi mal na živce, ko večkrat mine kar kakšen dan predno objaviš moj post in čez dan ali dva sploh ni več aktualen !! LP sayo in ciciban 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Zanimivo branje! Do danes, se nisem mogel odločiti kaj bom naročil za naslednjo pomlad. Izbiral sem med novim Aventadorjem in 458 Spider. Tale link mi je ogromno pomagal pri odločitvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 (popravljeno) meni je pa bol zanimivo to, da so že precej teh mašin razbili pa verjetno tle ni niti 10% nesreč objavlenih... Popravljeno September 25, 2011. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 Vžge se pa hitro, ko kakšen star NSU - Prinz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 Vžge se pa hitro, ko kakšen star NSU - Prinz :lol: :lol: :lol: Zanimivo kar sem do sedaj prebral... grem do konca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 ne razumem ga glede da je mel top sportni avto posrcho in je sel kupit italjansko kolarnico :headbang: jaooooo TBoxer, dore, Jozeee in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Milane Objavljeno Oktober 22, 2011 Deli Objavljeno Oktober 22, 2011 Če bi imel "preveč denarja" si ne bi kupila takšnih "italijanskih jajčk", ampak TOLE ZVERINO, ki je dosti, dosti cenejša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se