rojcek5 Objavljeno September 27, 2011 Deli Objavljeno September 27, 2011 Zdravo. Mam problem in sicer da mi skuter ko speljujem izgubi moč še posebej če dam do konca gas. Tak mi na primer če se ustavim sred hriba pa hočem spelat motor sploh ne potegne, tut če hočem v križišču al pa kjer koli hiter spelat ni šans. Včasih se celo zdi da bo motor kr ugasno. Zdej nevem ka bi lahka blo narobe, napaka se je kr naenkrat pojavla, prej je blo pa čist normaln. Ko pa mi le uspe spelat pa motor normalno vleče. Predlogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno September 27, 2011 Deli Objavljeno September 27, 2011 Zdravo. Mam problem in sicer da mi skuter ko speljujem izgubi moč še posebej če dam do konca gas. Tak mi na primer če se ustavim sred hriba pa hočem spelat motor sploh ne potegne, tut če hočem v križišču al pa kjer koli hiter spelat ni šans. Včasih se celo zdi da bo motor kr ugasno. Zdej nevem ka bi lahka blo narobe, napaka se je kr naenkrat pojavla, prej je blo pa čist normaln. Ko pa mi le uspe spelat pa motor normalno vleče. Predlogi? Eno temo na podobno težavo si že odprl, samo takrat si omenil povezavo s temperature na pojav težave. Sicer za zgoraj opisano bi pasala ta rešitev KLIK Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno September 30, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2011 Sm pogledo sesalno koleno pa dvomim da bi zaradi njega pršlo do te napake. Problem je sam pri speljevanju pol pa motor vleče vedno in popolnoma enako kot prej. Še kakšen predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se