Blade Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Nej mi eden razloži zakaj mi taji :!: (logitec wheel mouse) V wordu ,excelu ,raziskovalcu ... mi bicikl na sredi dela za pomikanje po listu v IE raziskovalcu pa mi ne dela spljoh :evil: :evil: Če bi bila zanič mi tudi v ostalih programih verjetno nebi delala :!:
transalp Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Imaš instaliran Logitechov driver? Brez tega driverja, vsaj v Win98, kolešček nekje deluje, drugje ne...
Blade Objavljeno December 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2002 Imam inštaliran driver ( original cd ) pa nič ne nuca. Sm ga odstranil pa še enkrat naložil pa isto. To se mi pa dogaja cca3 dni prej je zmeraj delala brez problema.
transalp Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Hmmm... Kaj pa nastavitve "MouseWare"-a?
Blade Objavljeno December 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2002 Bom še iz neta potegnu driverje pol bom pa vidu. Nastavitve od miši imam iste kod vedno :!: :shock:
Blade Objavljeno December 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2002 Potegnu drajverje pa je zadeva zlavfala normalno :lol: :lol: :lol: . Če bi se tega prej spomnu mi nebi bilo treba odperati teme (sorry :cry: ) Kar je pač je lohk tud zbrišete tole temo ali pustite za druge. (Najprej preveri če napako lahko odstraniš sam)
SiR Objavljeno December 31, 2002 Opozori Objavljeno December 31, 2002 blade -glavno, da si se kaj naucil :)
KeC Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Evo ker sem malce na tesnem s časom in ga ne ostane ravno veliko, da bi skakal po internetu me zanima nakup katere miške mi trenutno svetujete. Potrebujem natančno in dobro ergonomsko oblikovano miš za delo z avtocadom ipd. Me zanima kaj je kaj trenutno na trgu, če imaste kakšne informacije. Cena ni takšen problem, kljub temu pa vseeno ne bi rad zapravil več kot je potrebno. L.P. in hvala.
Pervy Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 jaz imam nekaj takega - čisto OK edino za miško moreš imeti 4 AA batarije za polnjenje, 2 sta v miški, 2 vedno polni in pripravljeni ker hitro greta in brez opozorila
2384nsdf83 Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Evo ker sem malce na tesnem s časom in ga ne ostane ravno veliko, da bi skakal po internetu me zanima nakup katere miške mi trenutno svetujete. Potrebujem natančno in dobro ergonomsko oblikovano miš za delo z avtocadom ipd. Me zanima kaj je kaj trenutno na trgu, če imaste kakšne informacije. Cena ni takšen problem, kljub temu pa vseeno ne bi rad zapravil več kot je potrebno. L.P. in hvala. vzami logitechovo lasersko... za 20-25 jurjev dobiš totali state of the art Maus :D sicer pa karkoli od logitecha ali microsofta v rangu okoli 10-18 jurjev je super. .. ti samo sprobaj, katera ima boljše obline :devil:
KeC Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Gledal sem Logitechove za 20k - mx revolution , zadeva se čuti super. Samo me zanima ali se res splača dati recimo dobrih 20k za miško (lasersko) ali pa bi bila recimo logitechova najboljša optična za 12k tudi ok. Ali je razlika očitnoa?
2384nsdf83 Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Gledal sem Logitechove za 20k - mx revolution , zadeva se čuti super. Samo me zanima ali se res splača dati recimo dobrih 20k za miško (lasersko) ali pa bi bila recimo logitechova najboljša optična za 12k tudi ok. Ali je razlika očitnoa? Splača ! Mislim, to je, kot bi se odločal med Z750 in Triumphom ST ;-)
jose Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ...ali pa bi bila recimo logitechova najboljša optična za 12k tudi ok. Ali je razlika očitnoa? jaz mam logitech mx 510 (optična), dobra ergonomija, natančna, tipk in funkcij ma še preveč, skratka sem zlo zadovoljen in priporočam nakup :)
KeC Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 Splača ! Mislim, to je, kot bi se odločal med Z750 in Triumphom ST ;-) Kupil ST-ja :grim Oz. MX Revolution, bomo čez kakšno uro videli kako se obnese.
bmwslo Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 Kec samo microsoftove ne vzet [attachmentid=88873] Nikol ne veš kaj je not :lol1:
KeC Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Evo sedaj imam kakšna 2 tedna MX Revolutions. Odlična miš vendar ima za delo z AutoCAD-om zame eno pomankljivost. Tako da če je kakšen interesent jo prodam z recimo 20€ popusta.
KeC Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Srednji gumb (kolešček) ima levi in desni klik ter funkcijo med gladkim vrtenjem koleščka in vrtenjem na klik. Zanimiva izvedba samo sem jo moral za ACAD izklopit in potem zgubi nekaj funkcij. Tako da Ergonomsko indrugače super miš vendar ne za delo z ACADom kjer je na srednjem gumbu pan, ki ga ogromno uporabljam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se