MoNsTeR 3n3rGy Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 ja vem da je blo o tem ze ful napisano ja tko da ne zacet pizdit o tem... skratka mene zanima primerjava med zablokirano aprilio in yamaho npr. pospeski, koncna, poraba,... Kaj mi priporocate glede na to da bi meu motor 2 leti ki pol bom sou na nekaj mocnejsega (tko sa u solo, trening pa se malo okrog furat)?
aleksandergabriel Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang: Čist enaka tema je že odprta !!!!!!! Uporabi ISKALNIK
Izprijenec Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 ja vem da je blo o tem ze ful napisano ja tko da ne zacet pizdit o tem... skratka mene zanima primerjava med zablokirano aprilio in yamaho npr. pospeski, koncna, poraba,... Kaj mi priporocate glede na to da bi meu motor 2 leti ki pol bom sou na nekaj mocnejsega (tko sa u solo, trening pa se malo okrog furat)? Zdaj če ga boš rabil vsak dan je bolje vzet 4T! (veliko kilometrov) Drgač pa .... 2T (malo kilometrov, veliko divjanja :evilgrin: )
Priporočene objave