Popularna objava mac Objavljeno Oktober 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2016 Hojla Ker je že glih mal čez polnoč, je odhod čez 5 ur pa nekaj malega minut (odvisno kolk časa bom na WC-ju), zvečer pa prvi pirček na ferriju, potem pa naprej iz svojega bifeja. Z ozirom na to, da se pri nas doma sezona bolj ko ne končuje, bomo nekaj fotk napopali tule gor in kakšno še zraven rekli, da se bo vsaj kaj dogajalo. Upam, da ne boste prestroga komisija, no, pa saj se bomo potrudili. Bomo uživali tudi za vas in za vse tiste, ki bi bili radi tam nekje pa so iz teh in onih razlogov ostali doma. Se oglasimo ! Mac in ostala kompanija Kmet2, DAMI34, RobiRoberto in 12 others 15
motolover Objavljeno Oktober 15, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2016 15 hours ago, nemo said: Se mi zdi, da se bo zaradi teh ščitnikov hladilnika slabše hladil, ker pokrijejo velik del površine izpostavljene vetru. Opazuj temperature motorja in koliko se ti bo prižigal ventilator!
cb1300 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 On 14. 10. 2016 at 2:27 PM, motolover said: Ne ocenjuj ljudi, da so kot ovčke, če gredo z organizirano skupino! Mogoče so prav ti ljudje na svojih delovnih mestih vodilni in jim paše, da je vse organizirano ali se enostavno nimajo časa ukvarjati z organizacijo lastnega potovanja. Če ne bi bilo takih ljudi, potem tudi podjetij, ki se ukvarjajo z organizacijo moto turizma ne bi bilo. Poglej cene Edelweissa in ti bo jasno koliko stane pri njih. Je pa res, da Šeruga ne posoja motorjev, ampak greš s svojim. Kar mu zelo zniža stroške poslovanja. Kolikor slišim ima polno. Moj brat je pred leti (v časih Juge), ko se sploh še ni toliko potovalo, vodil skupine uspešnih poslovnežev v Hong Kong, Singapur in podobne destinacije. Večina teh "ovčk" je uspešno vodila svoja družinska podjetja (takrat se je temu reklo obrt), a so na tako potovanje raje šli v organizirani skupini. Nekaj teh imen je danes visoko na lestvici najbogatejših Slovencev. Tja niso prišli, ker so ovčke... Nisem mislil tako kot si ti opisal-s tabo se popolnoma strinjam, ampak-kot ovčke sem mislil na ljudi, ki morajo imeti vse splanirano-zame je ravno čar potovanja, da se zgodijo nepredvidene situacije-spiš tam, kjer ti je všeč, kjer se dobro počutiš, če ti ustreza, ostaneš dan ali dva dlje, cenkanje z domačini, nova prijateljstva.....veliko tega si prikrajšan v vodenih turah. Je pa res, da za vsak dan točno veš, kaj boš videl, kje boš spal, morda celo meni lahko vnaprej naročiš....komur to paše, super, zato pa so turistični vodiči in agencije. Vendar po mojem mnenju tu prizvok avantura malce zbledi. Nekaterim paše all inclusive, nekaterim pač ne.....dobro da smo si različni....kam bi pa pršli da bi vsem bila samo ena baba všeč :-) TakeALookAround, MiNa, solorider in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 4 minutami, cb1300 pravi: Nisem mislil tako kot si ti opisal-s tabo se popolnoma strinjam, ampak-kot ovčke sem mislil na ljudi, ki morajo imeti vse splanirano-zame je ravno čar potovanja, da se zgodijo nepredvidene situacije-spiš tam, kjer ti je všeč, kjer se dobro počutiš, če ti ustreza, ostaneš dan ali dva dlje, cenkanje z domačini, nova prijateljstva.....veliko tega si prikrajšan v vodenih turah. Je pa res, da za vsak dan točno veš, kaj boš videl, kje boš spal, morda celo meni lahko vnaprej naročiš....komur to paše, super, zato pa so turistični vodiči in agencije. Vendar po mojem mnenju tu prizvok avantura malce zbledi. Nekaterim paše all inclusive, nekaterim pač ne.....dobro da smo si različni....kam bi pa pršli da bi vsem bila samo ena baba všeč :-) Definitivno bi brez babe ostal Frenk 67, solorider, skalar36 in 1 other 4
cb1300 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 2 minutes ago, Kmet2 said: Definitivno bi brez babe ostal oba dva ;-)
Snečer Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 2 urami, cb1300 pravi: Nisem mislil tako kot si ti opisal-s tabo se popolnoma strinjam, ampak-kot ovčke sem mislil na ljudi, ki morajo imeti vse splanirano-zame je ravno čar potovanja, da se zgodijo nepredvidene situacije-spiš tam, kjer ti je všeč, kjer se dobro počutiš, če ti ustreza, ostaneš dan ali dva dlje, cenkanje z domačini, nova prijateljstva.....veliko tega si prikrajšan v vodenih turah. Je pa res, da za vsak dan točno veš, kaj boš videl, kje boš spal, morda celo meni lahko vnaprej naročiš....komur to paše, super, zato pa so turistični vodiči in agencije. Vendar po mojem mnenju tu prizvok avantura malce zbledi. Nekaterim paše all inclusive, nekaterim pač ne.....dobro da smo si različni....kam bi pa pršli da bi vsem bila samo ena baba všeč :-) to, kar opisuješ, so predvidene situacije, saj človek potrebuje hrano, spanec, počitek itd. nepredvidene situacije pa dvomim, da so čar potovanja, vsaj meni ni všeč, da bi komaj čaka na kakšno šraufanje, tatvino, defekt, zdravstvene težave, kamenjanje domačinov itd. DAMI34, Frenk 67, Bmflar in 1 other 4
pik1 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Ob 15. 10. 2016 at 0:16, mac pravi: Hojla Ker je že glih mal čez polnoč, je odhod čez 5 ur pa nekaj malega minut (odvisno kolk časa bom na WC-ju), zvečer pa prvi pirček na ferriju, potem pa naprej iz svojega bifeja. Z ozirom na to, da se pri nas doma sezona bolj ko ne končuje, bomo nekaj fotk napopali tule gor in kakšno še zraven rekli, da se bo vsaj kaj dogajalo. Upam, da ne boste prestroga komisija, no, pa saj se bomo potrudili. Bomo uživali tudi za vas in za vse tiste, ki bi bili radi tam nekje pa so iz teh in onih razlogov ostali doma. Se oglasimo ! Mac in ostala kompanija . .... stari, prepričan sem, da se boste imeli svetovno dobr ... ... pravo doživetje ... zares ... ... napopajte čim več fotk ... da bomo imeli tudi papki, ki smo ostali doma, kaj "veselja" ... ... sicer pa ... če greste skupaj z Menihom, potem res ne rabiš kaj preveč skrbet ... Bmflar, DAMI34 in Frenk 67 3
solorider Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 3 urami, Snecer pravi: to, kar opisuješ, so predvidene situacije, saj človek potrebuje hrano, spanec, počitek itd. nepredvidene situacije pa dvomim, da so čar potovanja, vsaj meni ni všeč, da bi komaj čaka na kakšno šraufanje, tatvino, defekt, zdravstvene težave, kamenjanje domačinov itd. za tebe res ni zdravila!
Popularna objava mac Objavljeno Oktober 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 19, 2016 Hojla vsem skupaj tam nekje v SLO Kot sem obljubil, evo nekaj malega z nase poti, ceprav malo utrujen in kljub pozni uri (2.10) in povrhu se brez fotk. Fotke pridejo jutri, ko jih poberemo dol z aparata (Nemo !), zdaj pa sam kratek raport, ker mi zilca ne da miru, da nekaj ne prislonim na ta forum. Torej za zacetek: prekrasno je vstati ob 4.oo in zunaj uliva kot pri norcih. Nepopisno pa je zadovoljstvo, ko se v garazi poslovis od svoje drage, se vsedes na motor in ko ze mislis, da ga bos koncno zakurblal in pognal proti Genovi, le-ta naredi samo klik. Se sreca, da imamo doma kable, v glavi pa takoj misel, kje lahko ob tej uri kupim nov akumulator. Gremo - Italija je velika. Zadevo resimo v Pordenonu, z velikim veseljem v Hondinem servisu, pri BMW ju pa so soboto mirno prespali (ne delajo). Motorcek vzge, karavana gre dalje. Tudi dosadno AC do trajekta prezivimo in prevozimo bp. Sledi vkrcanje in dva dni pira, cvekanja, kinkanja, pira, spanja in spet pira in koncno - Tanger Med. Na meji nas meljejo 2 ure, koncno smo ok, da speljemo svoje ri.. do Marina Beach app., malo pred Tetouanom. App super, velik in prostoren, opremljen hiiii, na zalost pa do jutra brez vode. Zdaj se pa umij in pojdi na wc ! Vse mine, (ob pircku je vse lazje) in nov dan zacnemo cist novi. Super vreme (25C - 29C), krasna cesta in nov svet, malo ob morju in potem cez hribe v Ketamo ter naprej v Fes, kjer ostanemo 2 noci. Za kaj vec bi jim zmanjkalo piva. Vglavnem stimunga je super, "tempo" je taprav, fotke pa sledijo. Uzivamo tudi za vas (da ne dolgovezim) Mac, Nemo, Roksy, Mirjam basbas, RobiRoberto, pik1 in 26 others 29
Popularna objava nemo Objavljeno Oktober 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 19, 2016 Še nekaj slikovnega materiala, ki se navezuje na Macov tekst... DXR16, Frenk 67, basbas in 30 others 33
Frenk 67 Objavljeno Oktober 21, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 halo Marokanci, a ste še živi? Kmet2 1
Popularna objava mac Objavljeno Oktober 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 Hoj v Slo Se smo zivi, uzivamo na polno, ampak res na polno, le z vse mogocimi javljanji in fotkami imamo cel kup tezav. Predvsem gre to na racun pomanjkanja casa, vcasih pa tudi na racun wi-fi ja. Ravno vceraj sem bil priden 100 na uro in napisal cel roman, ko je bilo treba poslati pa je crknil wi-fi in je slo vse po gobe. Torej predvcerajsnjim smo imeli super special furo od Fesa do Merzouge. Cesta, asfalt, pokrajina, ...... noro. Vidis svasta, ni da ni. Ze v Fesu smo si uredili aranzma: 2 x polpenzion, z kamelami v puscavo, spanje in vecerja v sotorih. Po glihanju cen se mi zdi, da smo jo kar dobro odnesli. Tudi vreme nas sluzi, da tezko boljse. Danes po povratku iz puscave nadaljevanje do Rissani in naprej do Alnif-a, po novi super cesti do Tinrhira in v kanjon Thodra. Ob 6.h popoldan smo koncali na 2.700m v Agoudal-u pri Ibrahimu. Pircek (....xxxx) , vecerja, zdaj se pa matramo s temi nasimi komunikatorji. Ko bo Nemo uredil svoj fotoalbum, bo kar nekaj za videt in si spocit oci, zaenkrat pa le nekaj malega nabrano "od tu in tam". DXR16, Mia, HyperJack in 23 others 26
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 . ...a bo tud kakšna fotka iz sipin okoli Merzuge ??? ... se je šel kdo kej "zakopat" noter ???
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 pred 13 urami, pik1 pravi: . ...a bo tud kakšna fotka iz sipin okoli Merzuge ??? ... se je šel kdo kej "zakopat" noter ??? Isti si ....a ste bli tam ,a boste šli ke .........dej nehi no pa spremljaj pik1 1
Dimen Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 Ker je tole edina tema na forumu glede Maroka me zanima, če je že kdo užgal direktno iz Merzouge do Zagore po pisti, no asphalt? Menih: Do El Ramile sta objavlja fotke - če me spomin ne vara. Kaj pa naprej, sta prečkala reko in dalje? Merzouga-Zagora-pista.kmz
menih Objavljeno Oktober 24, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 ne tokrat sva sla z pikom iz merzuge do ramlije in nazaj , par dnim prej pa sem peljal sam iz zagore do tafouta in ven levo na alnif. pa iz tate do Mhamida. prejsje leta pa sem dvakrat peljal od merzuge dom hamida in founzgida enkrat pa mimo tate in nato do Samare. Dimen 1
Popularna objava mac Objavljeno Oktober 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 H Ej zivio Tle kar nekaj nabijate kdo je sel levo pa desno, kot da ste vsi tukaj doma. Mi sicer uzivamo na polno ampak je res cela jeba zvecer vsem nekaj poslat oz. objavit. Ne gremo se nekega off roada (pik1) , ker nismo s tem namenom niti prisli. Vmes pa dobimo se wi-fi ki dela cele 2 minute. Nima veze. Vozimo bolj ko ne klasiko, ki jo vozijo vglavnem vsi, ki se spravijo prvic v te konce in zelijo kar najvec videt in prevozit in bit oh in sploh. Pa to sploh ni tezko. Vcerajsnje jutro, po jahanju kamel iz sipin smo, smo picili kar po planu proti Alnifu, Tinghir-u, skozi kanjon Thodra do Adoudala. Spanje pri Ibrahimu, kjer se ocitno tudi dosti nasih najde in je ponudba odlicna z ozirom na ceno. Nadaljevanje preko Visokega Atlasa je bila ena sama pesem, saj smo imeli suho in ze nekaj dni brez dezja. Sicer zna biti rdece blato super zanimivo,..... sorry za mene ze ne. Jaz sem prisel uzivat in ne se jeb.. Nadaljevanje skozi kanjon Dades, Boumalne Dades,Ourzazazate, Agdz in do malo pred Zagoro, kjer smo v temi nehali v enem hotelcicu, bolj bivaku. Wi-fi pol minute, tusiranje na obroke, buteljka iz lastne zaloge. Tako kot minule dni od Merzouge, smo tudi danes imeli posten veter ves dan preko Foum Zguid-a do Tate. Navkljub vetru pa je bila cesta do Igherma in naprej do Tafraout ena sama uzivancija. Noro in res noro: cesta, pokrajina, view ........ To se splaca ponoviti! Hvala Menih - tvoj nasvet se je obnesel izredno - pivo !!! Ob pol dveh zjutraj se mi pac vec ne da nabijat po tej grozni tablici, okol mene ze vsi smrcijo in tudi mene ze pobira. Fotke ......... Ja, ja . Nemo je dezurni krivec, da jih ni. Ampak bojo, don't wory . Obljubim, da bo naslednjic samo foto material. Mi uzivamo, enako zelimo tudi vam @!!! Mac, Nemo ,Roksy, Mirjam DAMI34, C eagle, menih in 16 others 19
Dimen Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, menih pravi: ne tokrat sva sla z pikom iz merzuge do ramlije in nazaj , par dnim prej pa sem peljal sam iz zagore do tafouta in ven levo na alnif. pa iz tate do Mhamida. prejsje leta pa sem dvakrat peljal od merzuge dom hamida in founzgida enkrat pa mimo tate in nato do Samare. Cool, pol ti za naslednjič ostane samo še pista: Ramila - Tafraoute in si puščavski del Maroka "naredu". Kdaj gremo?Mac, Nemo ,Roksy, Mirjam: Fouš! p.s. K ste glih v Zagori, predlagam da pustite kovčke v hotelu, nardite enodnevno turo do Mhamida in potegnete do Erg Chegaga. Neki je peska, mehko, ampak bi šlo tut z GS-om brez prtljage :-) Najlažja je če greste severno od Mhmida in se nato peljete proti vzhodu. Srečno! Glede neta sem pa za 15€ kupil sim kartico z neomejenim netom. Pokritost je 90%. Ok, razen sredi ničesar, kar pa je pri vas bolj izjema kot pravilo. Popravljeno Oktober 25, 2016. Popravil Dimen gsxf750 1
menih Objavljeno Oktober 25, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Slabo si prebral to je manjkal letos prej sem to ze 2 x peljal celo in to z missuria do Samare Bom pa se sel kaj za en motor vozis
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 (popravljeno) Mene boli qurac a grete preko neverjetnih in življensko ogrožajočih cestnih odsekov, al se sam po asvaltu in lepi cesti vozite. Izlet je zanimiv, vi uživate in jaz bo tudi, ko bom prebiral vaše zapiske in dogodivščine ter gledal slike. Sam uživajte!!!! pa varno seveda, pa fouš sm vam!! Popravljeno Oktober 25, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar, bosa, Snečer in 8 others 11
solorider Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Mene boli qurac a grete preko neverjetnih in življensko ogrožajočih cestnih odsekov, al se sam po asvaltu in lepi cesti vozite. Izlet je zanimiv, vi uživate in jaz bo tudi, ko bom prebiral in ko bomo mi šli po vaših zapiskih in poteh in dogodivščine ter gledal slike.Sam uživajte!!!! pa varno seveda, pa fouš sm vam!! tako se piše! Kmet2 in DAMI34 2
Leteči Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Vedno je veselje prebrat in pogledat kakšno avanturco kam dlje od Bosne. Glede WiFi-ja se pa ne preveč sekirat......raje izkoristite trenutke tam dol za kaj drugega kot za srfanje po netu....časa za to bo doma več kot dovolj......zima bo dolga bosa, DAMI34, Cartman in 1 other 4
Popularna objava nemo Objavljeno Oktober 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 pred 19 urami, mac pravi: H Ej zivio Tle kar nekaj nabijate kdo je sel levo pa desno, kot da ste vsi tukaj doma. Mi sicer uzivamo na polno ampak je res cela jeba zvecer vsem nekaj poslat oz. objavit. Ne gremo se nekega off roada (pik1) , ker nismo s tem namenom niti prisli. Vmes pa dobimo se wi-fi ki dela cele 2 minute. Nima veze. Vozimo bolj ko ne klasiko, ki jo vozijo vglavnem vsi, ki se spravijo prvic v te konce in zelijo kar najvec videt in prevozit in bit oh in sploh. Pa to sploh ni tezko. Vcerajsnje jutro, po jahanju kamel iz sipin smo, smo picili kar po planu proti Alnifu, Tinghir-u, skozi kanjon Thodra do Adoudala. Spanje pri Ibrahimu, kjer se ocitno tudi dosti nasih najde in je ponudba odlicna z ozirom na ceno. Nadaljevanje preko Visokega Atlasa je bila ena sama pesem, saj smo imeli suho in ze nekaj dni brez dezja. Sicer zna biti rdece blato super zanimivo,..... sorry za mene ze ne. Jaz sem prisel uzivat in ne se jeb.. Nadaljevanje skozi kanjon Dades, Boumalne Dades,Ourzazazate, Agdz in do malo pred Zagoro, kjer smo v temi nehali v enem hotelcicu, bolj bivaku. Wi-fi pol minute, tusiranje na obroke, buteljka iz lastne zaloge. Tako kot minule dni od Merzouge, smo tudi danes imeli posten veter ves dan preko Foum Zguid-a do Tate. Navkljub vetru pa je bila cesta do Igherma in naprej do Tafraout ena sama uzivancija. Noro in res noro: cesta, pokrajina, view ........ To se splaca ponoviti! Hvala Menih - tvoj nasvet se je obnesel izredno - pivo !!! Ob pol dveh zjutraj se mi pac vec ne da nabijat po tej grozni tablici, okol mene ze vsi smrcijo in tudi mene ze pobira. Fotke ......... Ja, ja . Nemo je dezurni krivec, da jih ni. Ampak bojo, don't wory . Obljubim, da bo naslednjic samo foto material. Mi uzivamo, enako zelimo tudi vam @!!! Mac, Nemo ,Roksy, Mirjam Nekaj fotk, ki se navezujejo na macov tekst... pik1, Frenk 67, RobiRoberto in 24 others 27
cb1300 Objavljeno Oktober 26, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2016 a se ga kej ulivate z berber whiskey? :-) Srečno in uživajte
Frenk 67 Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 Kaj je zdej Marokanci a bo kaksen potopis padu a nic? DAMI34 in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se