primozmontazenovak Objavljeno Oktober 12, 2011 Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 pozdravljeni! zanime me če kdo pozna koga ki bi mi lahko zablokiral avtomatika na 25km/ da bi se lahko vozil brez izpita ter po kolesarskih cestah pa če bi mi povedal koliko to stane in iz kje je hvala. lp, primoz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Oktober 12, 2011 Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 pozdravljeni! zanime me če kdo pozna koga ki bi mi lahko zablokiral avtomatika na 25km/ da bi se lahko vozil brez izpita ter po kolesarskih cestah pa če bi mi povedal koliko to stane in iz kje je hvala. lp, primoz a si nisi že tu odgovoril ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozmontazenovak Objavljeno Oktober 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 a si nisi že tu odgovoril ? http://www.motosvet....__fromsearch__1 ne včeraj sem accaunt sosedu posodil in je malo pisal saj je dobil tomosa in je nekaj gledal potem je pa še na tisto odgovoril Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se