GileraStalker Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Mene zanima če ima še kateri skuter zadnje platišče priterjeno z eno matico, spredaj pa z dolgim vijakom ??? Aja pa da je platišče več kot 10"
ScooterDude Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Lep pozdrav. Mene pa zanima kje bi se dalo dobiti 12 inčna platišča oz. felge za skutera (kitajca), ker bi imel recimo črna platišča da bi potem namestil tiste trakove da bi bili povdarjeni ker imam sedaj krom platišča in tisti traki/nalepke na platišči ne pridejo do izraza. Vnaprej se zahvaljujem za odgovore.
ScooterDude Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 prebarvaj na črno;) kak pa? a mi lahko kdo pove postopek pa to? ker js sm čisti začetnik na tem področju :S
fbevc93 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 prvo pošmirglaš da je hrpava površina da se barva prime (prvo z bol grobim šmirgl papirjom, pol pa še s finim).. pol daš gor eno al pa dve plasti šprickita.. pol barva (2 plasti).. za felge bi pa blo vrjetn dobr še lak prek dat .)
PeroXD Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 Živijo! Zanimam se za platišče za kawasaki kx 80 z diskom in špicam. Če kdo prodaja ali pa pozna koga ali pa kje bi lahko dobil. Prosim naj mi pove L.P.
lipSimon Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Kje se da dobiti za Aprilio Mx50 letnik:2003 šprikle ? 18.5 mm debelina 3mm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se