magna Objavljeno November 6, 2011 Deli Objavljeno November 6, 2011 na avto .net vidim skuter in mi je všeč,me pa zanima kaj vi profiji mislite o tem,da bi ga kupil.pozdrav http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/logotipi/12071.gif ima pa 60000 km ,ali ni to malo dosti in na kaj moram paziti.prosim za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fanttasy Objavljeno November 6, 2011 Deli Objavljeno November 6, 2011 1. Men odpre sam eno mjhno slikco iz katere nemorem nič videti. 2. Pomojem boš dobil več odgovorov, če uprašaš v skupini za maxiskuterje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno November 6, 2011 Deli Objavljeno November 6, 2011 Pozdravljen in dobrodošel. Iz povezave se ne da razbrati katerega si imel v mislih. Aprilia Atlantic je odličen skuter. Vozil sem ga sam in tudi drugi so zadovoljni z njim. 60.000 km ni veliko za Maxija če je le redno in pravilno vzdrževan. Splača se ga it pogledat in zapeljat. Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno November 6, 2011 Deli Objavljeno November 6, 2011 Verjetno si mislil tega. Če kupiš takšen motor, je najbolje že kar v štartu vračunati še velik servis ter kakšno stvar za preverit/menjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
magna Objavljeno November 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2011 no hvala za odgovore,kakšen velik servis,in kolk stane ,morda je pa že narejen,mene tudi zanima okretnost in poraba preden se zapeljem v lj.je pa na avto .net avtohiša MR-AVTO,Uraničeva 4,lj.če bi kdo pogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se