biker77 Objavljeno Julij 31, 2015 Opozori Objavljeno Julij 31, 2015 Pa ne vem no..jest sm mel na TESTU povprečje 6.3 litra..pa saj veste kako to zgleda..vsako prestavo sprobat v vseh obratih..cel kup nekega obračanja..skoraj vse razen "normalne" uporabe. Če primerjam naprimer z Caponord 1000, ki mi žre dobrih 6 litrov, pa da upoštevam da VFR dost bl gre..ne porabi tolk. Je pa res da KTM še več da od sebe in manj požre. Mene je najbolj (ali pa skoraj edino) motilo vzmetenje. Nekvalitetno in s premalo hoda za segment. Pa TC ki deluje kot da bi ga v prejšnjem stoletju delal
royal Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 Pa ne vem no..jest sm mel na TESTU povprečje 6.3 litra..pa saj veste kako to zgleda..vsako prestavo sprobat v vseh obratih..cel kup nekega obračanja..skoraj vse razen "normalne" uporabe. Če primerjam naprimer z Caponord 1000, ki mi žre dobrih 6 litrov, pa da upoštevam da VFR dost bl gre..ne porabi tolk. Je pa res da KTM še več da od sebe in manj požre. Mene je najbolj (ali pa skoraj edino) motilo vzmetenje. Nekvalitetno in s premalo hoda za segment. Pa TC ki deluje kot da bi ga v prejšnjem stoletju delal Se pravi da je šrot
biker77 Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 Se pravi da je šrot Ne. Samo ni kar naj bi bila.
motolover Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 Je tudi menjava olja na 12000km? Ce ja, je to super. Glede diskusije okonkurenci se ne bi strinjal. Ce je vse odvec, so tudi forumi nepotrebni. O hvaljenju svojega motorja ne bi, ker moje pisanje ni provociranje, ampak debata na temo. Motorja v tej kategoriji nimam. Imam pa dve Hondi in dva Bmwja. Tretjo Hondo so mi zal ukradli. Ce bi Honda sledila napredku v sportnem segmentu, ne bi imel razloga kupovati Bmwjev. Tako pa sem.
skuterist Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 (popravljeno) Je tudi menjava olja na 12000km? Ce ja, je to super. Glede diskusije okonkurenci se ne bi strinjal. Ce je vse odvec, so tudi forumi nepotrebni. O hvaljenju svojega motorja ne bi, ker moje pisanje ni provociranje, ampak debata na temo. Motorja v tej kategoriji nimam. Imam pa dve Hondi in dva Bmwja. Tretjo Hondo so mi zal ukradli. Ce bi Honda sledila napredku v sportnem segmentu, ne bi imel razloga kupovati Bmwjev. Tako pa sem. Servisi se opravljajo na 12000km vključno z menjavo olja. Popravljeno Avgust 1, 2015. Popravil skuterist
royal Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 Je tudi menjava olja na 12000km? Ce ja, je to super. Glede diskusije okonkurenci se ne bi strinjal. Ce je vse odvec, so tudi forumi nepotrebni. O hvaljenju svojega motorja ne bi, ker moje pisanje ni provociranje, ampak debata na temo. Motorja v tej kategoriji nimam. Imam pa dve Hondi in dva Bmwja. Tretjo Hondo so mi zal ukradli. Ce bi Honda sledila napredku v sportnem segmentu, ne bi imel razloga kupovati Bmwjev. Tako pa sem. lep bazen igračk imaš ....kakšen športni segment imaš v mislih?
motolover Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 ....kakšen športni segment imaš v mislih? Super šport 1000ccm.
muctdm Objavljeno Avgust 27, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2015 Zdaj jo pa imam,prvi občutki fenomenalni.Lepo počasi do prvih 1000km potem pa .............. Varaho, sayo, Cartman in 1 other 4
sayo Objavljeno Avgust 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2015 Zdaj jo pa imam,prvi občutki fenomenalni.Lepo počasi do prvih 1000km potem pa .............. Daj kako sliko
Popularna objava muctdm Objavljeno Avgust 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2015 Pa še ena slikca.. ofc, sayo, Gušter in 9 others 12
skuterist Objavljeno Avgust 27, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2015 Zdaj jo pa imam,prvi občutki fenomenalni.Lepo počasi do prvih 1000km potem pa .............. Čisto nova? Slučajno kuljena v Vojniku? Ker so baje eno prodal, nekaj me okoli sedeža zanima .....
Fazer03 Objavljeno September 27, 2016 Opozori Objavljeno September 27, 2016 Malo posodobitev: http://www.morebikes.co.uk/honda-vfr1200x-getting-new-front-end-less-beak-next-year/
sayo Objavljeno September 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2016 pred 22 minutami, Fazer03 pravi: Malo posodobitev: http://www.morebikes.co.uk/honda-vfr1200x-getting-new-front-end-less-beak-next-year/ To posodobitev dviga sprednje šipe ma že letošnje leto, sem jo prejšnji teden probaval v ASu
Fazer03 Objavljeno September 27, 2016 Opozori Objavljeno September 27, 2016 Ja potem pa je to mišljeno za Britanski trg - da dobijo z enoletno zamudo take posodobitve; prav jim je - kar so si izglasovali na referendumu naj pa sedaj še "prebavijo" .... sayo 1
KNNMS Objavljeno September 27, 2016 Opozori Objavljeno September 27, 2016 Ob 27. 8. 2015 at 7:10, muctdm pravi: Zdaj jo pa imam,prvi občutki fenomenalni.Lepo počasi do prvih 1000km potem pa .............. Naj te lepotica dobro nosi! Srečno! muctdm 1
Sitko Objavljeno Marec 29, 2017 Opozori Objavljeno Marec 29, 2017 Zivjo, je kdo menjal original izpuhe z aftermarket? Kaj ste dali: Akrapovic, Leo Vince? Se da kaksno rect o zvoku, izgledu, ceni, ter o delovanju motorja z menjanim izpuhom? Najlepsa hvala
Schvarc Objavljeno Junij 15, 2017 Opozori Objavljeno Junij 15, 2017 Pozdrav, no sedaj se nekateri že pridno vozite in nabirate kilometre - mogoce še kakšna izkušnja. Sam se odlocam za nakup pa žal nimam nikjer motorja za sporobati (ni testnega) in bi bil zelo vesel, če bi mogoče nekdo, ki je pred tem vozil Varadera ( tega vozim sedaj tudi sam) povedal kako se počuti na crosstourerju, vzmetenje, navor, drža-sedenje itd. Vecinoma se mislim vozit 60% sam 40% sopotnik. Je pa res da nisem najlazji in tudi ne najmanjši. Hvala za kakrsnkoli odgovor ali info. Če se pa kdo upogumi in mi ga renta za ene 10 km bi bil pa tudi zelo vesel ( se zapeljeva skupaj -seveda ti z mojim motorjem zraven). Lp! J
Sitko Objavljeno April 20, 2018 Opozori Objavljeno April 20, 2018 https://www.facebook.com/groups/400155780390030/?hc_location=group Pozdravljeni!Stran je prvenstveno namenjena slovenskim ljubiteljem Honde Crosstourer, VFR1200X. Delimo si izkusnje, znanje, ugodne ponudbe, slikce, povprasevanja, in podobno... kar je povezano z naso odlicno Hondo Crosstourer.Veliko stevilo varno odpeljanih kilometrov zelim! FrenkM 1
Popularna objava FrenkM Objavljeno December 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2019 Od marca naprej se še ena CT vozi po naših cestah. Se že veseli-va. Pozz vsem Loba, kp-kp, Varaho in 8 others 11
FrenkM Objavljeno Januar 30, 2020 Opozori Objavljeno Januar 30, 2020 Mogoče nekomu ideja za namestitev navigacije. DAMI34 in Kugelschreiber 2
boki brm Objavljeno Februar 15, 2020 Opozori Objavljeno Februar 15, 2020 je tale varianta ok tudi za visoke tank torbe? kako visoja je tvoja? FrenkM 1
MiNa Objavljeno Februar 19, 2020 Opozori Objavljeno Februar 19, 2020 (popravljeno) Ob 30. 1. 2020 ob 20:23, FrenkM pravi: Mogoče nekomu ideja za namestitev navigacije. Lično izdelano. Vendar ti lahko iz izkušenj napišem, da je boljša lokacija nad števci, ali celo na levi polovici krmila, kot imam sam že kar nekaj časa. Nad števci nudi boljši pogled, je pa preveč oddaljen za spreminjanje med vožnjo. Zato sem se po obeh variantah na križu in nad števcem na koncu odločil za montažo na levi polovici krmila. Tudi na moto potepanju pred kratkim na Šrilanki sem imel začasno montažo na enakem mestu. Obneslo se je odlično. Popravljeno Februar 19, 2020. Popravil MiNa FrenkM in Bostjan L 2
FrenkM Objavljeno Marec 1, 2020 Opozori Objavljeno Marec 1, 2020 boki brm_tank torba je manjša kot običajno, Tip EA123 z dimenzijami: 100 x 200 x 260. Pozz MiNa_nad števci nekako nisem imel ideje tudi za to , ker je prva šipa premična. Na levi sem Zumo imel na Suzukiju pa da vidimo, kako bo tu v praksi. Pozz MiNa 1
boki brm Objavljeno Marec 1, 2020 Opozori Objavljeno Marec 1, 2020 Frenk, hvala za pojasnilo! Sam sem "odkril" ta nosilec, tudi veliki kitajcek ima neke variante, ampak mi tale deluje bolj kompaktno. Vkljucno s ceno ? https://www.migsel.com/store/index.php?_a=viewProd&productId=82
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se