Skoči na vsebino

Ameriški gusarski pohod

brojedan

Priporočene objave

USA agresije v severni Afriki ne ustavi nihče več. CIA je po Doktrini šoka več kot 6 let pripravljala teren za akcijo imenovano "Afriška pomlad": Jasno, da so se naučili iz WW2, da se več front naenkrat ne obnese in sedaj sistematično rušijo državo za državo. NATO zavezniki dobijo tu pa tam drobtinice, da držijo gobce, USA pa hoče pobrati med. Nafto in plin - saj je vseh zalog več kot dovolj za vse, če jih pa nekdo pobere za sebe, pa ....

Posebej sedaj v Iranu - več in bolj natančno o tem tukaj

Zna pa biti, da so gusarji končno naleteli na trdega nasprotnika (gl. Wikipedia), saj Iran lahko mobilizira več kot 10.000.000 vojakov s primerno oborožitvijo. Na žalost pa nima orožja, ki bi doseglo USA ampak le EU. Torej - če bodo padale raketne bombe, bodo padale po nas in spet ne po USA.

Posebej zanimive so Ruske in Kitajske "ostre" obsodbe te agresije, kot da se ne bi Rusija zavedala, da tudi njo čaka prej ali slej ista usoda.

NWO prihaja z velikimi koraki in ve se kdo bo voditelj.

Na žalost.

:cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

USA agresije v severni Afriki ne ustavi nihče več. CIA je po Doktrini šoka več kot 6 let pripravljala teren za akcijo imenovano "Afriška pomlad": Jasno, da so se naučili iz WW2, da se več front naenkrat ne obnese in sedaj sistematično rušijo državo za državo. NATO zavezniki dobijo tu pa tam drobtinice, da držijo gobce, USA pa hoče pobrati med. Nafto in plin - saj je vseh zalog več kot dovolj za vse, če jih pa nekdo pobere za sebe, pa ....

Zna pa biti, da so gusarji končno naleteli na trdega nasprotnika (gl. Wikipedia), saj Iran lahko mobilizira več kot 10.000.000 vojakov s primerno oborožitvijo. Na žalost pa nima orožja, ki bi doseglo USA ampak le EU. Torej - če bodo padale raketne bombe, bodo padale po nas in spet ne po USA.

Posebej zanimive so Ruske in Kitajske "ostre" obsodbe te agresije, kot da se ne bi Rusija zavedala, da tudi njo čaka prej ali slej ista usoda.

Na žalost.

Pa ne verjamem!?? A s to na kakih rumenih straneh pobral?? Vprašmo Đastina če je to sploh možno?? On bo gotov vedu he he!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vprašanje je: koliko jederskih izstrelkov dolgega dosega se skriva za žicami majhnih rdečih gumbekov znotraj jederskih zaklonišč elite zahodnega in vseh vzhodnih blokov?

sigurno so kaj pozabili na spisek dodati in le dvom o tem preprečuje plenilsko invazijo kobilic, ne glede na to, ali se slednje prehranjujejo z rižem, vodko ali hamburgerji...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odgovor na vprašanje:

veliko. Posodobljenih. Potresnih. Ne explodirajo več nad zemljo ampak pod njo. Do 100m. Porušijo vse v okolici 30 km.

Ne zastrupijo skoraj nič - sevanje nevarno do r = 6km.

Popravljeno . Popravil brojedan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...

Zdaj se začenja kazati, da je pri uničenju Libije dejansko šlo za roparski pohod.

Roparji si že delijo plen.

http://www.delo.si/novice/svet/italija-zasegla-prvo-gadafijevo-milijardo.html

Paja nis mislu,da so reševal ubogo rajo?Ti bodo zdej še bolj nastradal.100% Kaptalistične rit pa se bodo še bol redile.

Če kdo misl,da se amerikanosi borijo za to,da rešujejo reveže zatirane,Temu tud Lublana pole ne more pomagat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Paja nis mislu,da so reševal ubogo rajo?Ti bodo zdej še bolj nastradal.100% Kaptalistične rit pa se bodo še bol redile.

Če kdo misl,da se amerikanosi borijo za to,da rešujejo reveže zatirane,Temu tud Lublana pole ne more pomagat.

Glede na to, da imamo sami dokaj svežo izkušnjo agresije in okupacije, bi človek pričakoval, da bomo imeli glede tega bolj načelno držo. Pa je nimamo in včasih celo sodelujemo tako, da je to v nasprotju z našo lastno Ustavo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Paja nis mislu...

Ne, jaz sem ob samem napadu napisal najmanj 4 bloge na to tematiko ropanja - z natnčnimi podatki o standardu Libijcev in o nesmislu "revolucije" ter analizo NATO napada.

Popravljeno . Popravil brojedan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da imamo sami dokaj svežo izkušnjo agresije in okupacije, bi človek pričakoval, da bomo imeli glede tega bolj načelno držo. Pa je nimamo in včasih celo sodelujemo tako, da je to v nasprotju z našo lastno Ustavo.

A res ... katero izkušnjo imaš pa v mislih z "sami" (mi)?

A ti si doživel kako okupacijo?

A si v Zvezi borcev?

To o sodelovanju smo pa seveda spet sami izbrali,

saj so se Butale skoraj enoglasno vključile v gusarsko

družbo NATO (sorry, gusar - to nima nič s teboj!)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A res ... katero izkušnjo imaš pa v mislih z "sami" (mi)?

A ti si doživel kako okupacijo?

A si v Zvezi borcev?

To o sodelovanju smo pa seveda spet sami izbrali,

saj so se Butale skoraj enoglasno vključile v gusarsko

družbo NATO (sorry, gusar - to nima nič s teboj!)

Mi, kot narod. Mislim na 2. sv. vojno.

In ne, nisem tega osebno izkusil a se zavedam, da bi kot majhen narod in država morali biti tisti, ki imajo v prvi vrsti interes, da se spoštuje druge ljudi, narode in države, saj bomo drugače prej ko slej sami na vrsti.

NATO je v principu bolj demokratičen (gledano na države) kot EU, saj vsaka resna odločitev zahteva konsenz vseh članic. Zatorej bi ena majhna Slovenija lahko blokirala katerikoli odločitev, če bi le imela načelno zunanjo politiko. A zgleda, da je preveč pričakovati hrbtenico od naših političnih elit in zunanjega ministrstva.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi, kot narod. Mislim na 2. sv. vojno.

In ne, nisem tega osebno izkusil a se zavedam, da bi kot majhen narod in država morali biti tisti, ki imajo v prvi vrsti interes, da se spoštuje druge ljudi, narode in države, saj bomo drugače prej ko slej sami na vrsti.

NATO je v principu bolj demokratičen (gledano na države) kot EU, saj vsaka resna odločitev zahteva konsenz vseh članic. Zatorej bi ena majhna Slovenija lahko blokirala katerikoli odločitev, če bi le imela načelno zunanjo politiko. A zgleda, da je preveč pričakovati hrbtenico od naših političnih elit in zunanjega ministrstva.

Uf, sem se že ustrašil, da je kdo z Motomarsa starejši od mene ... torej - potem nima kaj dodajati. Tako je kot pišeš!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na žalost.

Označen link ne deluje, ker naj bi uporabnik izbrisal račun...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Revolucije, prevrati so vedno prilika za mrhovinarje.

Pravzaprav je vsak kaos, konflikt prilika za to. To pa ne pomeni, da je treba kakršnokoli prevračanje skvarjenih oblasti obsojati.

To pomeni le, da se je v takih razmerah treba mrhovinarjev še toliko bolj paziti. še sploh ker radi sami napeljujejo k prevratom, da si pripravijo teren.

Vsak narod, vsaka vas ima pravico do osamosvojitve. Magari samo tri bajte. Če se kdo čuti sposobnega sam zaživeti, kdo mu ima pravico to oporekati! še sploh, če se s tem hoče otresti tiranije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Označen link ne deluje, ker naj bi uporabnik izbrisal račun...

Vem, ker sem umaknil VSE bloge.

.. ima pravico do osamosvojitve. Magari samo tri bajte. ..

Qrc ... jest nimam sreče s to osamosvojitvijo, ker mam samo enga brata, pa še ta ne bi bil za to.

:glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem, ker sem umaknil VSE bloge.

Zakaj pa to? Se ji bo dalo še kje prebrat ali bodo zavedno poniknili v globinah tvojega trdega diska.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa to? Se ji bo dalo še kje prebrat ali bodo zavedno poniknili v globinah tvojega trdega diska.

Lej - v bistvu sem uvidel, da te objave nimajo nobenega smisla ... ampak RES NOBENEGA!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Libya: So it was all about oil after all!

http://rt.com/news/l...-about-oil-818/

To sem utelejil v blogih takoj v samem začetku konflikta, ko so še vsi govorili o Gadafiju kot diktatorju.

In me zmerjali - kot običajno, ko pišem resnico, samo resnico in nič drugega kot resnico.

Jasno, da so sedaj uvideli KAJ jim je "demokracija" v bistvu prinesla.

Ampak po toči zvoniti je prepozno - kot v Butalah!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!