exclan Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 Nalaganje preklicano (Napaka403) to se mi izpiše ko hočem pripet priponko. Prosim za pomoč ( dogaja se od kar ste obnovili forum)
Scarabeo 500 Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 Verjetno nalagaš v operi. Na Motosvet pojdi preko internet explorerja - pa bo šlo. Scarabeo
exclan Objavljeno November 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2011 Verjetno nalagaš v operi. Na Motosvet pojdi preko internet explorerja - pa bo šlo. Scarabeo Hvala za nasvet.
al3ss Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 tud oglasov ne gre oddat na strani. mi kar naprej javlja eror
maxiscooter Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Meni tudi ne dovoli nalganja slik in izpiše eror 403. Že preden naložim prvo priponko prikaže kot, da sem porabil že ves dovoljen limit nalaganja. Opravljam z mozilo. Kaj se, da kaj rešit ???
maxiscooter Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Meni tudi ne dovoli nalganja slik in izpiše eror 403. Že preden naložim prvo priponko prikaže kot, da sem porabil že ves dovoljen limit nalaganja. Opravljam z mozilo. Kaj se, da kaj rešit ??? še vedno mi izpisuje eror 403 in ne dovoli nalaganja. Mi lahko kdo kaj svetuje ali pomaga ?=??
maxiscooter Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 še vedno mi izpisuje eror 403 in ne dovoli nalaganja. Mi lahko kdo kaj svetuje ali pomaga ?=?? še vedno nisem dobil odgovora. :glare: V pričakovanju odgovora l.p
Codeine Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 še vedno nisem dobil odgovora. :glare: V pričakovanju odgovora l.p To se dogaja pri naprednem nalaganju slik. Preklopi nazaj na navadnega.
maxiscooter Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 To se dogaja pri naprednem nalaganju slik. Preklopi nazaj na navadnega. To sem že vse sprobal in ne gre. Prijatelj Blond mi je naložil slike le preko shrani.si. Drugače ne gre. Hvala
Codeine Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 To sem že vse sprobal in ne gre. Prijatelj Blond mi je naložil slike le preko shrani.si. Drugače ne gre. Hvala Te napake preprosto ne morem reproducirat, saj vse dela normalno, tako pri meni, kot pri dveh testnih uporabnikih, ki jih uporabljamo za testiranje. Prosim, če lahko narediš print-screen napake, ki jo javi, da jo pošljem naprej. Hvala.
maxiscooter Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 Te napake preprosto ne morem reproducirat, saj vse dela normalno, tako pri meni, kot pri dveh testnih uporabnikih, ki jih uporabljamo za testiranje. Prosim, če lahko narediš print-screen napake, ki jo javi, da jo pošljem naprej. Hvala. Sem testiral in je ok. Super hvala. Rešili ste me. Sedaj deluje ok.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se